שלום לכולם!!!

NoWords

New member
למה להמשיך להתעסק בזה? P:

אנל'א מבינה, באמת. לא מאמינים לה- זכותכם, היא לא באמת תבוא עכשיו ותודה שהיא משקרת אז מה הקטע לדוש בזה עוד

Cuttie Cat

New member
כמה שאלות לי אלייך "ברנדה" חמודה...

דבר ראשון מה זה השם הזה ברנדה? מאיפה באת שזה השם שלך הוא לא אמריקאי בכלל? דבר שני... כל הדיבור שלך מאד הזוי כזה,אולי אני מדמיינת אבל את מדברת במן ציניות מתנשאת כזאת ואת באה לפה לפורום בלי פרטים מיוחדים עלייך מחפשת למכור כרטיסים ואומרת לכולם שאת מכירה את הלהקה אישית וכו... למה שאנשים יאמינו לך? דבר שלישי... את שמה תמונה ואומרת שהיא שלך, למה שמישהו באמת יאמין שזאת את? את באמת חושבת שנאמין לך? ואיך יש לך כל כך הרבה זמן על המחשב את אמורה להיות בן אדם עסוק מאד במיוחד בכל התקופה שם היו פה... מצטערת,הכל מאד מאד מסריח. את בן אדם וירטואלי שמחפש את אמוננו.. נו באמת.

ScHuMi

New member
איזה חוצפנית !! זאת לא את בתמונה!!

לבחורה שבתמונה קוראים איה, והיא עובדת הפקה אצל שוקי וייס ! ואני לא סתם אומר, מהיכרות אישית איתה... ברנדה דנה, או איך שלא קוראים לך, כדאי שתרגיעי מהר ! אני גם לא יודע איך השגת את התמונה הזו, אבל אנשים אתם מוזמנים לברר במשרדו של שוקי וייס שקוראים לבחורה בתמונה איה, והיא הייתה המלווה של BEP לאורך כל הזמן שהם היו בארץ ! אם אתם מעוניינים, תוכלו לראות אותה גם בגיא פינס וגם בחדשות ערוץ 10 שצולמו כולם עם ה-BEP... ברנדה, תרגיעי.

ScHuMi

New member
יש לי עוד הוכחה קטנה בשבילכם פה...

http://music.walla.co.il/?w=/202/917262 אם תראו, ממש בהתחלה כשחיים אתגר מראיין את Will I Am אז רואים את איה (או "ברנדה" כמו שהיא טוענת) בדיוק מאחורה... שימו לב, תוכלו לראות. ברנדה... עדיף שתרדי מהעניין.

NightAngel

New member
בקושי רואים שם דווקא...../images/Emo189.gif../images/Emo29.gif

אבל יוווו..... אם אתה צודק, אני מזה מפגרת.... כי הרגשתי חרא עם עצמי וביקשתי סליחה ממנה! והיא באמת שיקרה... אבל משהו בכל זאת לא מסתדר לי... איך זה שיש הודעות בפורום מאנשים שונים שטוענים שכל מה שהיא אמרה זה נכון, והיא באמת מי שהיא... =\ וגם כתבו שהיא השיגה להם כרטיסים... קצת לא מסתדר...=\

EvyatarG

New member
אולי זה יעזור לך להבין...

אין הגבלה על כמות רישום משתמשים מאותו המחשב- משמע--> היא יכולה לרשום עוד 80 אלף משתמשים ולהגיב בהם.

Xsposed

New member
../images/Emo6.gif מישהו עשה שיעורי בית

אני לא ידעתי את זה אפילו...כאילו ידעתי שזה אפשרי לפתוח עוד שמות משתמשים אבל עד 80 אלף! חחח

כמו שאמרתי אשרי המאמין

כן אז איזה יופי אני מופיעה בסרטון שלכם לעד ברנדה

ScHuMi

New member
את יודעת שאת חוצפנית?

את שמה תמונות של מישהי אחרת וטוענת שזאת את? אני לא רוצה לגשת עם זה להנהלת הפורומים, ובמיוחד לא לספר לבחורה עצמה שאת שמה תמונות שלה כי תאמיני לי שהבחורה מאוד מקושרת - כמו שאת יודעת, נמצאת עם הבלאק אייד פיז בכל מקום וכו'... וגם אבא שלה הוא אחד העורכי דין הכרישים. קוראים לה איה, לא רוצה לשים פה את השם משפחה. פשוט תרדי מזה!!!!

BBEEPP

New member
זה היה ברור..לא טרחתי להגיב בכלל על

ההודעות ההזויות שלה..למה נכנסתם לזה בכלל חח

Xsposed

New member
שירשור הזוי לחלוטין

אני לא מגיבה כי אין לי עצבים להתחיל עם משהו שלא קיים ועדיף גם לכם, כי אותי אישית זה משגע כשמישהו [או מישהי] מדבר בגוף שלישי כש אף פעם לא קורה דבר כזה אז עדיף כבר לתת ל"ברנדה" לשים פה הודעות הזויות ולא להגיב...כי זה טימטום. אתם מדברים לקיר , לא לבן אדם לא ככה?

BBEEPP

New member
מילים כדורבנות

פחח ככה אומרים את זה? משמע צודקת לחלוטין

למעלה