שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני שמחה שהכל עבר בשלום. ההופעה הייתה פשוט גגות ופצצתית כמו שציפיתי, ממש קצרתי את הפירות, אני וחברי עבדנו ועמלנו כל כך הרבה, וראינו את התוצאות( אז תודה לכם נחמה, שלום, אלי,דרורית,חדווה והמלכה רונית ארבל היחצנית מספר אחת- בלעדיה לא היה כלום) נהנתי כל כך מההופעה למרות שלא כל כך יצא לי לראות אותה כי התרוצצתי בין הבק סטייג' ליציע 1( יציע הכבוד שבו ישבו 10 אנשים שארגנתי להם כרטיסים והם לאו דווקא מהפורום הזה) ליציע 1 ליוויתי את בני המשפחה של ויל (אמא וסבתא ועוד 2 מכרים ) וכן דרורית צילמה אותי, ואני ממש שמחה שיש לי עם המשפחה של ויל מזכרת, למרות שהתמונה לא משהו כי בדיוק בא לעבור איזה מישהו והערתי לו אז הרמתי את היד ( כמו ליטל) , אני אעלה לכם את התמונה אל תדאגו!!! ומיד אחרי זה כמובן עברתי שוב לבק סטייג' , כן ויש משם תמונות חברים, אבל עד שיעבור הזעם שבי , אני אעלה אותם, ותם יודעים למה אני כועסת וזועמת, כי זילזלתם בי ולא האמנתם לי... אז תחכו בסבלנות, תמונה אחת בנתיים תספק אותכם וזה עם המשפחה של ויל וכן אני יודעת שאני דומה ליעל גולדמן, אבל יש רק הבדל אחד והוא האף. אז תהנו לכם מה ת מ ו נ ה ואם יש לכם עדיין ספק ת ח כ ו "...עד שיעבור הזעם של ברנדה..." כי פגעתם בי ממש ואני לא יודעת למה אני מעלה את התמונה הזו אוהבת ומייחלת... ובקרוב אסלח שלכם ברנדה רונית ארבל אם את קוראת פה אז את יודעת שאני מתה עלייך ועברנו את זה בשלום ובהצלחה, כמו שריטה אמרה לך בסוף" היה ענק וגרנדיוזי ואני מקווה שבהופעה שלי ONE את תעבדי ככה"

koral669

New member
נחמד ../images/Emo13.gif

ויל דומה להן
סליחה, אבל את לא דומה ליעל גולדמן

גיא המתוק

אתה במקרא גיא סימן -טוב שמכרתי לו את הכרטיס?? אז בטוח ראית אותי מלווה אותם וממקמת אותם, אני ממש מצפה לתגובות של כולם, פשוט נראה לי אין להם מה להגיד אחרי שהם רואים הוכחות פה בפורום מעניין מה יהיה שאני אעלה תמונות מאחורי הקלעים, אולהה אלללההה אוהבת תמיד שלכם ברנדה ואם חברי הפורום אין לכם מילים אתם יכולים ומוזמנים לבקש סליחה ככה הפצע שבליבי יגליד ותזכו לעוד תמונות בלעדיות!!!

guy145

New member
באמת נראה לי שראיתי אותך

ואני לא גיא סימן עזרת גם ללימור אטיאס? או שסתם נראה לי?

כן עזרתי גם ללימור אטיאס החמודה

ואוו הייתי בשוק ממנה, היא פשוט רזה מאוד, אמרתי לה לימוד לכי תאכלי איזה המבורגר, את חייבת לעלות במשקל... והיא ממש חמודה גיא אוהבת שלך ברנדה סוף סופ צדיק בסדום שיודע שאני דוברת אמת

Gilgooola

New member
ברנדה

אני לא מבינה לאיזו התנצלות את מחכה בדיוק? אוקי, אז לא שיקרת, אבל את דיברת ועדין מדברת בצורה מתנשאת וחצופה ועד שלא תורידי ת'אף לא נראה לי שמישהו פה יתנצל....

NightAngel

New member
את צודקת...../images/Emo189.gif../images/Emo29.gif

היא באמת מתנאשת וכל זה... אבל בכל זאת כתבתי לה מכתב התנצלות... כי באמת התנהגתי עליה ממש לא יפה בפורום... ולא הרגשתי עם זה טוב. כאילו היא סיפרה את האמת, ולפחות אני, צחקתי עליה... טוב, לא משנה. בקיצור, אני אישית התנצתלתי!

nraz

New member
לא דומה ליעל גולדמן!!!

איך את יכולה להשוות בכלל, את אחת המכוערות שראיתי בזמן האחרון!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifבאמת היה מדהים../images/Emo15.gif

שמחה שנהנית ברנדה
את התגובה שלי את יכולה לקרוא בבלוג (היא די ארוכה אז לא העליתי את כולה גם לכאן
) מחכה לתמונות

EvyatarG

New member
למה עדיין נראה לי שאת משקרת?!

שימו לב חברים (!) (!) (!) בהודעה הבאה ברנדה דנה אמרה שיש לה תלתים אדומים ועיניים כחולות, כאן פתאום היא הופכת להיות עם שיער שחור ועיניים(חומות?!)?! איך היא פתאום השתנתה? אולי זה בכלל לא תמונה שלה? ואני מצטט אותה
היום נפתח טעם העיר , ואני כרגיל עד יום חמישי נמצאת בדוכן של וראייטי ואם תבואו לבקר אז תתרמו, יש שם הרבה סלבס ואני בינהם אני עם התלתלים האדומים והעיניים הכחולות
דיי מוזר לי כל הקטע איתה.... מה אתם חושבים? אם אני טועה אני מצטער אבל משהו לא מסתדר לי...

חמוד נראה לך שאני אפיל את עצמי

כמו שאתם אומרים על ראש הגנב בוער הכובע "איך היא פתאום השתנתה..." ציטוט שלך מה בנות לא צובעות את השיער לפעמים, אז כן צבעתי אותו אתה מצחיק כל כך זה טבעי מאוד שבנות מובעות את השיער וכן העניים שלי נשארו אותם עניים נקודה למחשבה, שאנחנו לא בעולם השלישי וברוך השם יש אינדולה( השיער שלך נפלא אינדולה.. הרכות שלה...) מקווה שתפנימו שאני אמיתית , ושוב פעם אתה מזלזל שלך לנצח ברנדה

EvyatarG

New member
מעניין מאוד שאין גם תלתלים...

עכשיו תגידי בטח שעשית פן

למעלה