שלום לכולם...

מירוש 22

New member
שלום לכולם...

לפני שבועיים היה את הפרק שמאשימים את ראב ברצח של סינגר... ולפני שבוע היה את פרק ההמשך... למישהו יש אולי את הפר הזה? כי פיספסתי אותו... ונורא חשוב לי לראות אותו... ועוד משהו.. מתי ישדרו את העונה ה9??? תודה מראש לכל מי מיעזור..

Dark Storm

New member
לגבי הפרק אין לי אפשרות לעזור לך

אולי מישהו אחר יש לו את הפרק מוקלט. לגבי עונה 9, עדיין לא ידוע אם ערוץ 3 ישדרו אותה מייד בסיום עונה 8 או אם יעשו הפסקה אבל יש סיכוי שסטאר וורלד גם יביאו את עונה 9 (העונה האחרונה שהם שידרו גם הייתה עונה 8).

מישהו יכול אולי לספר בקצרה

מה היה כי גם אני לא ראיתי את הפרק הבת שלי העלתה חום גבוה ושכחתי מהכל אפילו מג'אג'... אז אם אפשא עדכוניישיין קטן מה היה ואיך נגמר אשמח מאוד!

Dark Storm

New member
בקצרה.

אחרי שהארם נעצר ע"י NCIS, גיבס עדיין לא משוכנע לגמרי שהוא הרוצח. החקירה מובילה אותם לקומנדר לינזי שמסתבר שהוא רצח את לורן. לורן ניהלה רומן עם לינזי וכשהוא גילה שהיא בהריון הוא חשב שהילד שלו, הם נפגשו על הגשר מעל הנהר ואחרי ויקוח היא חתפה מכה בראש ואיבדה את ההכרה. לינזי חשב שהיא מתה וזרק אותה למים אבל הממצאים של NCIS מראים ככל הנראה שהיא הייתה עוד חיה ומתה מטביעה. לינזי ניסה להפליל את הארם בין היתר ע"י לקיחת הכובע שלו כשהוא היה במשרד שלו לפני כמה פרקים - אותו הכובע שנמצא בחיפושים ובו היה רשום שמו של הארם. בסוף הפרק הצוות של NCIS מנהל מבצע לתפוס טרוריסט שהולך לבצע פיגוע, במהלך המבצע הסוכנת ויויאן מפשלת, דבר שכמעט גורם למוות של גיבס וזו הסיבה למה הדמות שלה לא מופיעה בסידרה NCIS
מקווה שזה עזר, יכול להיות שלא דייקתי בכמה נקודות אבל הזיכרון שלי לא משהו

שילכו ל1000 עזאזלים...

לא מתחשבים בשומרי מסורת!,פספסתי שני פרקים רצופים כמה חבל!!!

למעלה