שלום לכולם שלום לכולם.. אני זיו ... מה המצב?
T talba3 New member 29/5/06 #8 אמממ שמי טלבא3 סתם ככה כולם קוראים לי טלבא חחח אבל בא זה קיצור של בן-ארי ואני חופר בטירוף עכשיו קיצור טל נעים מאוד אבל בבקשה לשרשר. חחח תיזהר\י המנהלת אוכלת אנשים שלא משרשרים (שירשור, נו אתה יודע לכתוב להודעה פתוחה כבר כדיי שלא יהיה בלאגן בפורום)
אמממ שמי טלבא3 סתם ככה כולם קוראים לי טלבא חחח אבל בא זה קיצור של בן-ארי ואני חופר בטירוף עכשיו קיצור טל נעים מאוד אבל בבקשה לשרשר. חחח תיזהר\י המנהלת אוכלת אנשים שלא משרשרים (שירשור, נו אתה יודע לכתוב להודעה פתוחה כבר כדיי שלא יהיה בלאגן בפורום)
T talba3 New member 29/5/06 #10 חחח אני נגנב ממך!!! פותח כל שאלה נושא חדש וואי וואי חחח חבל ששיר לא פה חחח זה יכל להיות מצחיק
M mory89 New member 29/5/06 #26 חחח אתה מצחיק אתה אומר שחבל ששיר לא פה..מחפש מכות.. לך לערסים יש שם הרבה מכות בעצם למה ללכת רחוק? גם אצל הרומנים יש..
חחח אתה מצחיק אתה אומר שחבל ששיר לא פה..מחפש מכות.. לך לערסים יש שם הרבה מכות בעצם למה ללכת רחוק? גם אצל הרומנים יש..
L Lovley bla bla New member 29/5/06 #33 חס וחלילה... אין אצלנו מכות..נכון טלהלה? למה ככה ללכלך?...מורי מה קרה ללהראות קצת אהבה אלינו מה?? תראי איזה חמודים אנחנו
חס וחלילה... אין אצלנו מכות..נכון טלהלה? למה ככה ללכלך?...מורי מה קרה ללהראות קצת אהבה אלינו מה?? תראי איזה חמודים אנחנו
F FRD New member 29/5/06 #12 אתה לא צריך לפתוח כל פעם הודעה חדשה כשאתה רוצה להגיב למישהו, תפתח את החלון של ההודעה שלו ולמטה כתוב-"הוספת תגובה" ברוך הבא וזה
אתה לא צריך לפתוח כל פעם הודעה חדשה כשאתה רוצה להגיב למישהו, תפתח את החלון של ההודעה שלו ולמטה כתוב-"הוספת תגובה" ברוך הבא וזה
T talba3 New member 29/5/06 #13 רן תרגיע! סתם רן אתה נעלם מהחיים קצת לא? אני מתגעגע לצחוקים שלך נהפכת ילד לא מצחיק!