N n0 id3a New member 23/5/06 #18 חחחח שומע.. מזמן... הפאוור שאני הכי אוהב - Iced Earth Blind Guardian Sonata Arctica Hammerfall Dragonforce Kamelot זה די הרבה להקות בשביל הכי אוהב, אבל עדיין... בהתחשב בכמות השירים שיש לי על המחשב, זה נורמלי...
חחחח שומע.. מזמן... הפאוור שאני הכי אוהב - Iced Earth Blind Guardian Sonata Arctica Hammerfall Dragonforce Kamelot זה די הרבה להקות בשביל הכי אוהב, אבל עדיין... בהתחשב בכמות השירים שיש לי על המחשב, זה נורמלי...
M Musta Susi New member 23/5/06 #22 זה הכל טוב אז מה זה משנה?../images/Emo3.gif וזה וידוי קטן שאני עושה לכל מצהירי החדשים בפורום, ה"תשמע Blind" הזה...
זה הכל טוב אז מה זה משנה?../images/Emo3.gif וזה וידוי קטן שאני עושה לכל מצהירי החדשים בפורום, ה"תשמע Blind" הזה...
N n0 id3a New member 23/5/06 #20 איזה כיף! פיש [URL='http://']פה אנשם נחמדים! (קשה למצוא כאלה..)[/URL] אני בטוח שאני אהנה פה
N n0 id3a New member 23/5/06 #21 WTF?!?!:-O כחול? איך כחול?!?!:-O איך עשיתי את זה? :-O ולמה זה מדגיש את ה-פ'? :-O :-O אני הולך לברר את זה...
WTF?!?!:-O כחול? איך כחול?!?!:-O איך עשיתי את זה? :-O ולמה זה מדגיש את ה-פ'? :-O :-O אני הולך לברר את זה...
ס סער טובי New member 23/5/06 #33 ... פעם הייתה דרך בכלל לעשות בכחול מודגש, בלי הקו למטה ובלי שזה יהיה לינק. מישהו זוכר איך? :S
B Beautiful Scar New member 23/5/06 #36 הייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo199.gif אתה יודע מי אני=] ואתה בזכותי פה..
N n0 id3a New member 23/5/06 #41 נכון ../images/Emo13.gif כל הזכויות השמורות עלי, שייכות לבתאל. *כורע על ברך אחת, ומנשק את היד של המדמואזל*
נכון ../images/Emo13.gif כל הזכויות השמורות עלי, שייכות לבתאל. *כורע על ברך אחת, ומנשק את היד של המדמואזל*
T The legendary DuDe New member 23/5/06 #25 ברוכים הבאים לשני החדשים../images/Emo140.gif אני מניח שכבר נתנו לכם פה מלא להקות לשמוע. אבל אם לא, קצת Dream Evil וEvergrey לא הזיק לאף אחד.
ברוכים הבאים לשני החדשים../images/Emo140.gif אני מניח שכבר נתנו לכם פה מלא להקות לשמוע. אבל אם לא, קצת Dream Evil וEvergrey לא הזיק לאף אחד.
N n0 id3a New member 23/5/06 #28 ../images/Emo13.gif נתנו, אבל כבר יש הרבה אני חדש בפרוום, לא למוסיקה
A ashkeloni New member 23/5/06 #30 ברוכים הבאים../images/Emo24.gif תשמעו system of a down dragonforce draconian arwen kamelot