שלום לכולם

שלום לכולם

אני לא ממש יודע כיצד מתנהלים כאן הדברים אך אנו זקוקים לעזרה דחופה . לא הייתי רוצה לרשום כאן את הכל אך שלחתי למנהלות מסר והיינו שמחים באם מישהו היה יכול לעזור . תודה

או קי המנהלות מגיבות../images/Emo124.gifכנסו נא

מדובר בזוג + ילדה בת שנה מתגוררים באזור השרון, מאתמול בבוקר הם מנותקים מזרם החשמל, האב פוטר לפני כ-3 חודשים והמצב כרגע כל כך קשה שאפילו מזון לארוחה הבאה חסר. אז הפרטים והטלפון של המשפחה אצלי ,אנא מכם מי שבאזור ומוכן ויכול לעזור תבורכו. אתם מוזמנים ל
אלי 24 שעות ברצף הוא לידי.חברים בואו נושיט יד ל
לפחות בנושא ה
שיוכלו לעבור את השבת קצת יותר בכיף . פנינה

טליW

New member
זה כבר בטיפול...

נועית ואני מארגנות אותם לסופ"ש ובהמשך נעדכן.

יואו פנינה איך אני יכולה לעזור למה

לא אמרת חבל אם הייתי יודעת, אני אוכל לעזור שבוע הבא? את יכולה לשלוח לי מסר, רק שיש בעיה במסרים הם לא נפתחים אולי תתקשרי אליי 052-3401099 תודה לך.אשמח לנסות לעזור.

../images/Emo51.gifל"גן הקסום" באבן יהודה על

תרומת המזון המבושל לשישי שבת למען המשפחה. היתי באירוע ותרמו לי 5 מגשים מלאים כל טוב שהעברתי למשפחה.

../images/Emo24.gifוהמון../images/Emo51.gifלטליW שלנו

שרכשה למענם דברי מזון ומגבונים לילדה ושינעה עד לפתח הדלת של בית המשפחה. אוהבת אותך יקרתי ושמחה שנסענו ביחד

../images/Emo51.gifלכולם כאן ובמסרים נראה שהשבת

הם |מסודרים| כבר יש לי תורמים ממתינים להמשך השבוע, נועית תעדכן אותנו בהמשך מה צריך כל כך מחממם את ה
לראות אתכם מתגייסים בשניות, כולכם, ואליכם התכוון המשוררת שכתבה, אנשים טובים באמצע הדרך. שבת שלום אוהבת אתכם פנינה

../images/Emo206.gifהם זקוקים לעבודה כמה שיותר

מהר שניהם לא עובדים וחוץ מאוכל הדבר היחידי שניראה לי שנוכל לסייע להם אם תשמעו מישהו שמחפש עובדים מאזור השרון. לגבי תרומת אוכל רצוי שימורים, לחם או כל דבר שלא דורש מקרר, או אוכל מבושל לשבוע הבא. אין להם מקרר שם ולא חשמל. הם מוכנים לעבוד בהכל למרות שהם אקדמאים. הוא מהנדס אלקטרוניקה והיא כלכלנית. אז אם מישהו שומע על עבודות שיכולות להתאים להם, הטלפון שלהם אצלי או אצל טלי ופנינה ואם יהיו עוד התפתחויות אנחנו נעדכן כאן. תודה לכולם

משרדית

New member
אני מוכנה להכין קו"ח לאחד מהם

חינם אם יתחילו לעבוד, אשמח לקבל תשלום על כך. אני בעצמי בתחילת דרכי וזה לא פשוט לתת שרות חינם בברכה מירי=משרדית=עזרה אישית למחפשי עבודה

../images/Emo51.gifלכולם הזוג מודה לכולם וכרגע

הם הסתדרו עם עבודה. מודה לכל האנשים הנפלאים שסייעו ורוצים לעזור ובמידה והם יצטרכו משהו נשמח ליידע אתכם.

למעלה