שלום לכולם

חייםדי

New member
שלום לכולם

פורום מצויין! חבל שלא מצאנו אתכם קודם. אולי השנתיים של טיפולים וההפלות היו כואבים פחות. ואולי לא. ואולי הבדידות היתה קצת יותר נסבלת. מה שבטוח שמעכשיו נשמח להתחלק בחויות, המלצות, מקומות בילוי ושאר... נ.ב. מה אין פה גברים?

יש ויש

ומתחלקים לשלוש קבוצות כאלו שכותבים בתדירות די גבוהה כאלו שכותבים מדי פעם כאלו שקוראים בלבד גם הנשים בעצם מתחלקות לאותן קבוצות אז זה הגיוני ההבדל היחיד הוא בהתפלגות בין הקבוצות וכמו כן, עדיין אצל הרבה אנשים פוריות נתפסת כדבר שמעניין נשים צריך לזכור עוד משהו כשיש בעייה אצל האישה, האישה מקבלת טיפול כשיש בעייה אצל הגבר שניהם מקבלים טיפול ויש לזכור אוכלוסיה נוספת, נשים בטיפולי פוריות ללא בן זוג מסיבות שונות ומגוונות ליאור

אכן, פורום מצוין ../images/Emo9.gif

ברוכים הבאים! ו-כן, יש פה גברים, ליאור והמחייך (ועוד כמה לפעמים). אני בטוחה שהם ישמחו לתיגבור. שיהיה בהצלחה, ושתמשיכו מפה במהירות לגלות את הפורום המצויין לא פחות של הריון אחרי טיפולים.

חייםדי

New member
פוסטימון - מזיק המון

טוב אז הנה חוויה בשבילכם. לאחרונה (יותר מחצי שנה כבר) התחילו בבתי מרקחת של קו"ח לתת זריקות פוסטימון במקרים בהם רשום על המרשם מטרודין. זאת כנראה בגלל מחירה הנמוך. המלצתי: הזהרו כמו מאש! בכל כוחכם השתדלו להמנע מפוסטימון. תאמינו לי זה מניסיון מר וכואב. גם מבחינה כלכלית עדיף גונל-אפ אפילו. למרות שהוא יקר פי שלוש פר אמפולה, (לגבינו לפחות) היה צריך בהרבה פחות אמפולות להשלמת טיפול. לרופאים הרשעים לקח 4 טיפולי פוסטימון כושלים וערוכים עד עצבים, כדי להשתכנע. וגם זאת - לאחר שימון קל של המערכת.

נועם@בת

New member
לשרשר יקיריי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפים לשרשר הודעות. ובאשר לפוסטימון, כמו כל דבר זה אינדיבידואלי. עלי למשל, מטרודין לא השפיע. וגונלF נקי התברר שלא מס]פיק יעיל, ולכן קיבלתי קוקטייל של פרגונל וגונל. על אחרות פוסטימון השפיע מצוין והן נכנסו להריון. לכן הכרזות כמו "פוסטימון מזיק" הן קצת גורפות
כל אחת מגיבה אחרת, ולפעמים מגיבה לאותו פרוטוקול בצורה שונה בטיפולים שונים. שיהיה בהצלחה נועם

יוצאת להצלת הכבוד האבוד של התרופה

עם השם הניפלא.... אצלי פוסטימן היה היחיד שעשה רושם על השחלות שלי גונל אף או מונוגון בקושי הזיזו לי.... כך שלך תדע הרמוניה

yaelhul

New member
גם אני בעד הפוסטימון ../images/Emo45.gif

אבל נגד השם שלו !!!
אמנם גידלתי איתו הרבה פחות זקיקים, אבל הם היו בגודל אחיד ושמרו בתוכם על ביציות יפות. יעל

הבעיה היא לא בפוסטימון אלא ברופא

או כמו שאתה אומר "הרופאים הרשעים" כל אישה מגיבה אחרת להורמונים ולכן יש שימוש בכל המבחר. אם כולן היו מגיבות אותו דבר - היו משתמשים אך ורק בתרופה הטובה ביותר. הבעיה היא שזה לא כך. מנסים תרופה מסויימת, רואים איך התגובה ואם זה לא עובד - משנים תרופה או מינון בפעם הבאה. לפי מה שאתה מספר - אצלכם הרופאים התעקשו להמשיך 4 טיפולים עם פוסטימון למרות שלא היתה תגובה טובה וחבל... לפחות למדתם לקח להיות מעורבים בטיפול ולנסות להשפיע על הרופאים בבחירת התרופה המתאימה לכם. חנה

נועם@בת

New member
ברוכים הבאים לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ועכשיו שמצאתם אותנו, אתם יכולים בשקט (או בצהלולים) לעבור לפורום הריון
(כמעט) מאחורי כל אשה עומד גבר מציץ לה למסך וקורא הכל
הגבר שלי, למזלי, לא עושה את זה, אז אני יכולה להרגיש חופשי ולכתוב הכללללל. בואו שבו איתנו, תחתרו ביחד. הבדידות תעלם לאט, הכוחות יתחדשו. וההריון יבוא על אפו וחמתו.
נועם

חייםדי

New member
שבוע 4

הממ ... מניסיון (שוב רע ומר) שבוע 4 עדיין מוקדם לעבור לפורום הריון ... נחקה אולי לשבוע ה-12 ... של הילד השני. סחה על העידוד. ובכלל אתם הרבה יותר נחמדים (ופחות סנובים)

חיים חזק ואמץ ../images/Emo98.gif

הגיע הזמן שיהיה פה עוד גבר עדיף כמה שיראו קצת נוכחות ממש לא יזיק לנו קצת תיגבור בכול אופן ברוכים הבאים ל מעוננו אני באמת מקווה שלא תצתרכו להישאר פה יותר מהנידרש בכול אופן שיהיה לך יום טוב ובהצלחה המחייך

נוג

New member
ברוך הבא ../images/Emo39.gif

חיים שלום, טיפולים זה דרך קשה ארוכה ומיגעת, אבל המטרה שהיא האושר של חיינו. יש כן המון אנשים, חויות, והמלצות, אנחנו מתחלקים כאן בכאב, אכזבה, שימחה ועוד ועוד. כל מי שמגיע מתקבל בזרועות פתוחות. מקווה שתשהו כאן לזמן קצר.

למעלה