שלום לכולם!

שלום לכולם!

נתקלתי במוניטור של Samson מדגם Resolv 65A ואני שואל אם מישו מכם נתקל בו או מכיר אותו אישית,לי הוא נראה ממש נחמד,בהתחשב שאני מחליף את הטאנוי הישנים שלי .(בגלל חוסר שביעות רצון מהסאונד). אני אודה מאוד למי שיעזור לי ,שתהיה שבת שלום!

Mike A

New member
שמע

להחליף טאנוי לסמסון זה ירידת מדרגה. באמת. זה טוב אם אין לך כלום, אבל להחליף טאנוי לאלה?????? מה רע בטאנוי דרך אגב? איזה יש לך? Reveal?

ראשית תודה על התגובה.

החלטתי להחליף את הטאנוי שלי כי אני לא מרוצה מהסאונד,הוא מסריח בטירוף,דקיק כזה ואני חולה על נמוכים,ושמעתי את הסמסון ,יש לו אמצע וגבוה סוף הדרך,על נמוכים אפשר להתפשר ולהתרגל,אתה מכיר את הסמסון? יצא לך לשמוע?

Mike A

New member
אתה סותר את עצמך

אתה אומר שאתה חולה על נמוכים ואז אתה אומר שאפשר להתפשר ולהתרגל? חומצזה הסמסון בהחל אין לו אמצע וגבוה סוף הדרך, במיוחד כשאתה משווה אותו לטאנוי. יש מצב האוקסטיקה בחדר שלך על הפנים ואז אתה חושב שאתה שומע דברים שאתה לא באמת שומע, או לא שומע דברים שאתה חושב שאתה שומע.
קיצר - סמסון זה ירידת מדרגה.

babylon shit

New member
בקיצור

הטאנוי הרבה יותר איכותיים מהסמסון....גם עולים כפול אין מה להשוות בכלל ברמה. אני עוד עם טאנוי reveal, ומפיק מהם אחלה תוצאות של נמוכים לפנים! לחבר שלי יש סמסון...ותלס, עזוב אותך שטויות. דרך אגב, הרולנד החדשים לא רעים בכלל - מדוייקים לאללה. קפוץ לחלילית תשמע אותם.

למעלה