שלום לכולם

שלום לכולם

אנחנו עומדים לחגוג יום הולדת 70 לאבי. מחפשים מסעדה טובה (מבחינת מזון ומראה) ל15 איש, באזור השרון-ת"א. אבי לא אוכל דגים-אז לא בתחום הזה. אני אשמח מאוד לשמוע על המלצות מצידכם.

בעל כרס

New member
../images/Emo213.gifפת קואה

פת - קואה (הסינית של אהרוני בהרצליה ). יש להם חדר פרטי שמתאים בול לאירוע שכזה ( תבררי , לא זוכר אם ל - 15 איש ). חוץ מזה - אין שם אף פעם נפילות , אם כי התפריט שמרני מעט.

גם סיני לא בא בחשבון

טעם מוזר יש לאבא שלי....

מיצמיצ69

New member
אתם רוצים לחגוג בחדר פרטי?

או שלא אכפת לכם במסעדה עצמה? אופציות נחמדות יכולות להיות: רפאל, פנגיאה, קימל, אנדרסן - מומלצות בקימל יש חדר פרטי במרתף. ברפאל יש סגירת נישות עם מחיצות ויש חדר פרטי אבל לא כ"כ המליצו עליו כי הוא חדר היין והמלצרים כל הזמן נכנסים לקחת יין. בננה בר יש חדר פרטי מדהים, אבל לא אכלתי שם ארוחה מלאה- רק טרטלט ריבת בצל ואגסים טעים מאוד.

חדר פרטי זה יכול להיות נחמד

יש המלצות נוספות? בננה בר- איפה זה? איזה סגנון?

גסטרו

New member
מרב - באת לי בזמן ! מחפשת חדר

פרטי עם מקרן להרצאה + ארוחה.עברתי על הרשימה, אבל- במסה המקרן מותאם לתוכנה בשם J TEK שמתאימה רק לתמונות ולא למצגת והמחיר בערב 220-250 , באודאון הקומה השניה נחשבת לחדר פרטי, יש מקרן אבל..היא פתוחה . המחיר מ 130 לסועד. אברר גם ב איסט ומוזס . אם מישהוא היה במקום בו היה מקרן- אשמח לדעת !

לגבריאל יש חדר פרטי נחמד,

לסיטרה - במתחם סי & סאן יש חדר פרטי, ולארמדה בנמל ת"א יש מתחם לאונג' פרטי. כולן טובות עם תפריט מגוון.

איריסג

New member
דיטה

חדר פרטי מקסים, אפשר להכניס שם עד 18 איש כמדומני, והתפריט שלהם מאד מגוון. החדר עצמו - מקסים בעיני.

למעלה