שלום לכולם

כוכב7

New member
שלום לכולם

זהו יש לבן שלי תור , במרפאה של שרון צימרמן ...בשניידר, וגם אצל פרופ אפטר , אתם מוכנים להגיד לי בבקשה מי זו שרון צימרמן ? הם אמרו שנקבע לי תור לנוירולוגית , ולא לפסיכולוג מה זה אומר ? זה טוב או לא ? כוכב 7

שביק

New member
שלום כוכב, שרון צימרמן היא מומחית

לטוראט. יש צורך קודם כל באיבחון נכון כדי לטפל נכון. אז זה תמיד טוב, לפחות בשניידר. בהצלחה. שביק

כוכב7

New member
מהי רופאה? פסיכולוגית ? מה ?

ונוירולוג מאבחן ? או פסיכולוג ? כוכב

ש ל י ק

New member
היא פסיכולוגית ומנהלת את המרפאה

ביחד עם ד"ר תמי שטיינברג שהיא נויירולוגית, לא בטוח שהיא תראה את ילדך אלא פסיכולוגית אחרת ולגביה כן היא מאבחנת גם. מן הסתם גם תופנו ליעוץ נוירולוגי, אבל בהתחלה יש אבחון ממיין לאחר מכן מסבירים לכם לגבי ההמשך. באופן אישי אני ממליצה על המקום הם מקצועיים בעיני.

כוכב7

New member
הלכתי בהמלצתכם ...

אבל הם קבעו לי אצל דר שטיינברגר ולא אצל שרון, שאלתי היא למה ? או שזו הולכת להיות רק התחלה של המסע ואחר כך ניפגש עם שרון ? כיצד פרופ אפטר קשור לכל העסק הזה ? כי גם אליו קבעתי תור , האם זה נחוץ ? כוכב

כוכב7

New member
אני חוששת כל כך שאני יורה בתותח...

אני ממש חוששת אתן יודעות... כי אני הבנתי שפרופ אפטר הוא פסיכיאטר , ובני - שמאוד חשוב לי לדעת מה יש לו - זה כלכך מינורי ... שכולם אומרים יאלה בגלל שאת מהתחום אז את רואה אבל ... זה לא נכון ... סתם שיתפתי אתכן. כוכב

ש ל י ק

New member
תקשיבי בהתחלה רצים ויורים לכל

הכיוונים, הם יעשו לך שם סדר מבטיחה לך. פרופ' אפטר בדרך כלל רואה את כולם והוא כותב המלצות להמשך ומן הסתם הוא גם יאמר לכם על תמי שטיינברג ואבחון ממיין וכו' אז טוב מאוד שקבעת עם כולם. ובכלל מצויין שאת עם האינטואיציות שלך לוקחת אותו לאבחון אל תרגישי לא טוב עם זה אפילו שהסביבה אומרת לך אחרת, אני תמיד אומרת שאין כמו אינטואיציות אמהיות. שיהיה לכם המון בהצלחה

הלנה

New member
כוכב - את בידיים טובות

את יכולה להרגע... נכון צריך לעבור מסלול מסויים וזה בעצם היתרון של מרפאה רב תחומית, בודקים את הילד מכל הכיוונים. בהצלחה

למעלה