שלום לכולם

מיכל ט

New member
שלום לכולם

מה נשמע? אני שמחה לחזור לכאן. השבוע האחרון היה עמוס כרגיל. היה יום עיון של העבודה שבו השתתפתי כחלק מפאנל בנושא סל שיקום לנפגעי נפש. כמובן שהתרגשתי נורא!!! אבל היה בסדר. אתם חושבים שמתרגלים לדבר מול קהל כי אני מרגישה כל פעם שיורדות לי שנים מהחיים. יש לי בעיה בעודב שהייתי רוצה להתיעץ איתכם. מהשבוע שינו לנו את סדר הישיבות בעבודה ויוצא שאנחנו יושבים משעה עשר בבוקר עד ארבע אחה"צ כמעט רצוף ותאמינו לי עם כל הריטאלין שבעולם אני לא מסוגלת לעשות את זה. אני מגיעה למצב שבו הצורך להקשיב גורם לי להרגשה של כמעט כאב. חוץ מזה אני נכנסת לאי שקט שגורם לי לרצות לעשות דברים אלימים לכל מי שלידי (אני מגזימה קצת...) בקיצור מה שאני רותה לדעת זה אייך להתגבר על האי שקט כדי להיות מסוגלת לשבת. כי כבר מתחילים לשאול אוית אם הכל בסדר ולמה אני זזה כל הזמן וזה לא נעים. שבת שלום מיכל

היי מיכלוש שני דברים

קודם כל, כמו שאמרה מיכל השניה, יש ריטאלין בשחרור איטי (SR) ואולי שווה לדבר עם הנוירולוג שלך על המעבר. שנית, האם יש לכם הפסקות? תנסי להוציא מרץ בהפסקות האלה, אפילו לקפוץ קצת במקום ולשחרר אנרגיות ומרץ (הגננת של הבן שלי שולחת אותו לרוץ מסביב לגן ובעלי נכנס לחדר ורוקד קצת...
) נשיקות אפרת

מיכל ט

New member
אני יודעת על הריטאלין SR

כשהתחלתי את הטיפול בריטאלין שאלתי את הנוירולוג לגביי זה והוא המליץ לי על הריטאלין הרגיל כי הוא אומר שהוא יותר יעיל. אבל לא זאת הבעיה שלי כי אני לוקחת ריטאלין בשעה 8:00 ובשעה 12:00 כך שאני מכוסה למשך כל יום העבודה. כנראה שגם הריטאלין הוא לא מטה קסמים והבעיה עדין קיימת. אני מנסה קצת להוציא מרץ בהפסקות אבל אולי באמת אני אנסה לצאת לסיבוב בהפסקה. עוד דבר שניסיתי הוא לנשום עמוק ולנסות להרפות את הגוף (לא ממש עובד). טוב נראה מה יהיה שבוע הבא. תודה וסופ"ש נעים נשיקה| |

דליה.ד

New member
ריטאלין חדש../images/Emo132.gif

שעובד 12- 16 שעות! חדש חדש! לא יודעת אם כבר ניתן להשגה בארץ. זה מידע מהספר של איריס מנור. בארה"ב יש ריטאלין ל24 שעות!

לצערי עוד לא הגיע לארץ

באמת קיימות תרופות חדשות שמשפיעות עד 24 שעות ומה שטוב בהן הוא שהן מורכבות ממבנה כימי שונה דוקא מהריטאלין, ובכך נמנעת יכולת השימוש בהן למטרות אחרות (נרשמו מקרים שבני נוער פוררו את הכדור וניסו להסניף אותו), התרופות עדיין לא הגיעו לארץ ולא אושר על ידי מערכת הבריאות המקומית וכמו שאני מכירה את מערכת הבריאות המקומית עוד יקח זמן עד שנזכה לראות אותה בבתי המרקחת בישראל... אפרת

דפננה.

New member
כן יש את הריטלין הארוך

ומנסיון יבואו לי אותו לארץ לא התלהבתי ממנו כל כך אין לי מושג למה אבל ויבואו לי אותו דרך הבית מרקחת באבן גבירול בת"א

דליה.ד

New member
ריטאלין חדש../images/Emo132.gif

שעובד 12- 16 שעות! חדש חדש! לא יודעת אם כבר ניתן להשגה בארץ. זה מידע מהספר של איריס מנור. בארה"ב יש ריטאלין ל24 שעות!

למעלה