שלום לכולם

• פותח הנושא isw
  • פורסם בתאריך

isw

New member
שלום לכולם

בקשר למארז בוטלגים שיצא לא מזמן [טוב די..] למישו יש את זה ויש לו המלצות? כי אני נראה לי קונה את זה ביום חמישי ורציתי לוודא שכדאי לי לפני שאני מוציאה 300 שקלים על זה.. תודה!

cornflakeboy

New member
אני באופן אישי

לא הייתי משלם סכום כזה עליו. הוא נורא יפה אבל יש המון המון שירים שחוזרים על עצמם, ובכללי ההופעות די נשמעות אותו דבר. עדיף כבר להוריד מאימיול על אף הפגיעה בזכויות היוצרים

noosh

New member
הממ...

בבקשה לא להזכיר עניין של הורדות.. זה לא חוקי וכאלה, אז לא מדברים על זה בפורום. תודה

isw

New member
ובלי קשר לחוקיות..

נראה לי מאוד מטורף 'לגנוב' מבנאדם שנותן לי כ"כ הרבה. אני מאוד מחוברת למוזיקה של טורי ואם הייתי מחליטה לא לקנות אז את ההופעות הספציפיות האלו בוודאי שלא הייתי מורידה. אבל זו רק דעתי.. תודה על הדעה, אבל יש מישו שיש לו את זה כאן שיכול להוסיף דעה? נראה לי שאני כבר אקנה את בכלמקרה. אפילו רק בשביל ההרגשה להחזיק 12 דיסקים של טורי ביד..

פלוטו24

New member
מבין אותך לגמרי. אני כל כך רוצה

לקנות את הבוטלגים, אבל הבנתי שקשה להשיג אותם בארץ ורק בירושלים בתו ה 8יש (לפי מה שאמרו פה בפורום). איפה את קונה אותם? ועוד משהו, קישור קטן למי שחפץ ב fade to red, אפשר להזמין אותו באתר הזה.

isw

New member
באמת בתו השמיני..

חברה שלי בירושלים אמורה לקנות לי. אני רק מקוה שלא יגמר לפני שהיא תגיע לשם..

isw

New member
ובקשר ללינק שלך

לדעתי, לא כדאי לקנות את זה שם ב130 שקל. באמאזון אפשר לקנות את זה בהרבה פחות אם אני זוכרת נכון. [ולנצל את ההזמנה כדי לקנות שאר דברים שלא מגיעים לארץ] אני לא מתכוונת לקנות את זה לעת עתה בכולופן כי אחרי הבוטלגים האלו אין לי כסף בזמן הקרוב..

פלוטו24

New member
אני ברוב טיפשותי הזמנתי אותו מחו"ל

בהרבה יותר כסף, כי הייתי בטוח שהוא לא יגיע לארץ. למדתי מטעויות.

isw

New member
קניתי!!

עוד אין לי את זה זה אצל חברה שלי אבל מחר או מקסימום במוצש אני לוקחת את זה ממנה. איזה כיף לי! ואני אפילו כמעט לא מצטערת על הכסף שהלך.. תודה לכולם!

isw

New member
עלה 300 שלקים חדשים

זה עדיין לא הגיע אלי לעזאזל זה אצל חברה שלי אבל זה עומד להגיע אנידיי ואני כבר לא יכולה לחכות.

פלוטו24

New member
אין לך מושג כמה אני מקנא בך. איזה

כיף לך!
עשית לי ממש חשק לקנות אותם. אולי אני אסע לירושלים.

gelrad

New member
מזל טוב...

דיסקים נהדרים, אין כמו טורי בהופעה חייה, גם אם זה רק בדיסק...

למעלה