שלום לכולם....

Reshefgarcia

New member
שלום לכולם....

חדש בפורום... בדיוק הרגע סיימתי מסע ארוך של כמעט חמש עונות סקראבס,בקצת פחות מחודש וחצי... כן,כן...זה המון פרקים... הייתי רוצה לחשוב שאני זוכר את כל מה שרציתי להגיד על הסידרהףאבל 1)אין סיכוי שאזכור הכל 2)זאת תהיה ההודעה הכי ארוכה בעולם פשוט נגמרות לי המילים כשאני רוצה לתאר את סקראבס... זאת הסידרה הכי מצחיקה,מדליקה,מוזרה,לא-נורמלית,משוגעת,נוגעת,מטורפת,מרגשת מ-ד-ה-י-מ-ה שקיימת כיום בטלוויזיה. במהלך החודש וחצי האחרונים צחקתי יותר ממה שצחקתי בשנתיים שבאו לפניהם אני לא יכול לספור את מספר הפעמים שצחקתי מהשטויות של קוקס..או מלשמוע את קלסו אומר "טרקלטון" או מקטעי ה FIVE של טוד או מ 100001 דברים אחרים שיש בסידרה הזאת. אני רוצה להמשיך ולהגיד עוד ועוד אבל אז זאת כבר תהיה הודעה REHEHEHEAAAAALY מעצבנת ומשתפכת.... אז בנתיים,לילה טוב לכל ה BROWN BEARS שלי...

חחח איזה כיף ../images/Emo13.gif

ברוך הבא

Angelus

New member
ברוך הבא!../images/Emo140.gif

שסיימתי לצפות בעונה ה-4 [שוב] לפני כחודש [צבא
], העלתי הודעה דומה לשלך.
סקראבס - הומור טהור!

steelwater

New member
ברוך הבא

חחחחחחחחחחחחחח רשף קרעת אותי אותי עם ה-REHEHEHEHEHAAALLLLYYYY!!!! אוי, כל-כך מצחיק! נו, אז גם פה אתה? זה טוב! זה מראה שאתה בנאדם שאוהב דברים טובים... אני לא מבינה למה אתם עושים את זה לעצמכם. סקרבס זה כל-כך כיף! למה לבזבז ולראות הכל בחודש וחצי? צריך למשוך את זה לכמה שיותר ואז לארוך יותר זמן אפשר להנות מפרקים של סקרבס. אני שמחה שראיתי בנתיים רק את העונה החמישית, חצי מהעונה הראשונה וכמה פרקים מהעונות האחרות. זה משמח אותי כי יש לי ככה עוד המון פרקים לראות. למרות שאתמול ראיתי איזה 3 פרקים ברצף ואולי עוד כמה והיה ממש כיף!

למעלה