שלום לכולם,

חברה

New member
שלום לכולם,

אני משתעשעת כבר זמן מה עם המחשבה ללמוד שזירת פרחים. כוונתי לעסוק בכך. הקורסים הקיימים כמובן שאינם זולים, ולכן רציתי להתייעץ האם כשאי להכנס לתחום? (אני אוהבת יצירה, אומנות וכמובן פרחים). בברכה, חברה

fighter21

New member
נישה מאוד קטנה

שזירת פרחים.. לעומת זאת לבצע עיצוב אירועים, שהדבר כולל עיצוב פרחים לחתונה למשל, כאן יש אפשרות להתקדם ולהתפתח בצורה גדולה יותר. כקריירה לא בטוח שהייתי הולך ללמוד שזירת פרחים, כעבודה זמנית ומהנה יכול להיות שכן!

nant

New member
אל תיהיה כזה בטוח...

תראה את zer4u... גם הם רק רצו לשזור פרחים...

fighter21

New member
../images/Emo6.gif

zer4u זה עסק שמגלגל מיליונים, ואם ברצונה של השואלת הנ"ל- חברה, להקים עסק, היא צריכה לדעת דבר אחד או שניים מלבד לדעת לשזור פרחים, בעיקר קורסים מתחום מנע"ס. האמת שאם ברצונה להקים רשת של חנויות פרחים כמו zer4u היא בכלל לא חייבת לדעת דבר בשזירת פרחים!!!

חברה

New member
יש משהו בדבריך...

אבל - מאין אתה שואב את המידע הזה - שזוהי נישה קטנה - אשמח לדעת. נראה לי שיש דוקא המון אפשרויות:מפרחים באירועים זרי כלה ועוד. מה דעתך? אשמח לתגובתך, חברה (אגב, אינני מעוניינת לפתוח חנות).

fighter21

New member
ישנו תחום גדול

הנקרא עיצוב אירועים. זה תחום רחב, הכולל בין השאר, לעיתים קרובות, גם עיצוב פרחים באירועי בר-מצוה, חתונות וגם לוויות וכד'. זה התחום המועדף לפיתוח קריירה רצינית. אם ברצונך לעבוד רק כשוזרת פרחים שכירה בחנות פרחים, הדבר בהחלט אפשרי רק שאני בספק אם יהיה לך קל למצוא עבודה בשכר הוגן, ולכן אני לא חושב שאפשר ממש לפתח כך קריירה בתחום. נכון, זאת עבודה מאוד נחמדה, עם חומר עבודה יפה ואסתטי כמו פרחים, ועבודה שמאפשרת לבטא כשרון יצירתי. ניתן להשוות זאת למישהי שתשאל האם כדאי לה ללמוד קורס office של חודשיים כדי להיות פקידה. עבודות כפקידה היא תמצא, כי לא חסר מודעות דרושים כאלו, אבל קריירה בתחום..? שיהיה בהצלחה!

למעלה