שלום לכולם

pica2000

New member
שלום לכולם

לפני זמן קצר התחלתי לשמוע שירים של בון ג'ובי וממש לאהוב. שמעתי את it's my life ן-you give love a bad name והם ממש שירים מעולים. בתור מעריץ חדש, אתם יכולים להמליץ לי על להיטים טובים שלהם כמו אלה שציינתי שאני אשמע בתור התחלה ואז אעבור לשירים האחרים. ועוד משהו, יש אולי אתר שמפרט את כל ההופעות המתוכננות שלהם בעולם? אני ממש רוצה לטוס כדי לראות אותם.

inbal287

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

המלצותיי: Livin' On A Prayer Runaway Wanted Dead Or Alive These Arms Say It Isn't So Welcome To Wherever You Are Last Cigarette והשיר האהוב עליי [והוא לא להיט, הוא שיר יותר מורכב וארוך, אבל הוא יצא בתור סינגל - Dry County
] ובכללי, שמע את Keep The Faith [האלבום] ואת Slippery When Wet [אלבום]. בקשר לשאלה השניה - באתר הרשמי http://www.islandrecords.com/bonjovi/home.las תוכל למצוא מידע על כל ההופעות. אבל, הם בדיוק סיימו סיבוב הופעות עולמי, אני חושבת שסבב ההופעות הבא יהיה רק בקיץ/תחילת שנה הבאה... בכל מקרה צריך להזמין הרבה זמן מראש.

inbal287

New member
*ברוך הבא

[סורי. יותר מדי מתמטיקה והכל מבולגן לי בראש
]

crzy4u

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

השירים שענבלירון נתנה הם גם השירים שאני הייתי ממליצה
ו-Dry County שולט

dolly the lamb

New member
זה שיר ענק...

Dry County... אחד השירים הכי יפים ששמעתי מימיי! (ואני לא מדברת רק על שירים של בון ג'ובי...)

na no da

New member
ברוך בואך!!../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אני בתאל הישתלבות מהירה

keroit

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif../images/Emo109.gif

אני שחר בת 14, נעים להכיר
שמעת רק שני שירים ואתה כבר סגור על ללכת להפעה שלהם?!
אין מה לומר, בון ג'ובי אכן כובש

pica2000

New member
תודה לכולם!

כן, גם משני שירים אפשר להבין שהם להקה מעולה. וראיתי שהם מופיעים ביולי אז אולי אני אלך. השירים שהמלצת עליהם נהדרים, אז עוד פעם תודה!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif ברוך הבא =]

*מצטרפת לתגובה של ענבלירון*

dolly the lamb

New member
ברוך הבא../images/Emo8.gif

אני אוהבת את These Days, אני לא יודעת אם הוא להיט (נראה לי שלא), אבל הוא שיר יפהפה... The Story of My Life ו-Have a Nice Day מעולים... ובכלל כל השירים של בון ג'ובי מעולים...

juli nasri

New member
שותפים להופעה../images/Emo13.gif

שלום לך... קודם כל, האתר הרישמי של בון ג'ובי הוא www.bonjovi.com ואתה נכנס ל- on the road שם מופיעים כל תאריכי ההופעות שלהם.. אני רוצה לטוס להופעה שלהם באחד ממדינות אירופה בחודש וחצי הקרובים, ואני מחפשת שותפים לטיסה. אם אתה מעוניין תשלח לי מייל ל: [email protected] . אגב, מה שמך? בן כמה אתה? שיהיה לך שבוע מקסים!!!

למעלה