שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולם אנחנו חדשים בפורום. הורים לילד מקסים בן כמעט עשר שאובחן לפני כשמונה חודשים. מטופל באוספולוט. בהתחלה היה שקט מוחלט, אולם לא מזמן חזרו התקפים קלים רק בשינה, ורק כשהוא הולך לישון עייף. האם למישהו יש נסיון במצב כזה. הוא לוקח כדור וחצי 300 מ"ג, האם זה אומר שיש להגדיל מינון, או שמא להחליף תרופה, נשמח לקבל מידע נוסף, לא רק מרופאים. תודה

הי

לי אין ניסיון בזה, אני מניח שבמשך היום יגיעו תגובות. כעיקרון עיפות לא הולכת טוב עם אפילפסיה. מה שחשוב להיות מטופלים אצל רופא מומחה לאפילפסיה לילדים. יש באיכלוב ובאסף .

uma5

New member
אסף הרופא

בתי כשהיתה קטנה טופלה שם אצל ד"ר להט והייתי מאד מרוצה איכילוב אני שונאת הם סנוביים במבוגרים היתה שם אך ברחתי

uma5

New member
../images/Emo24.gifדב וטובה

ברוכים המצטרפים .בקשר לשאלתכם לדעתי יש לפנות לנוי. לבתי במצב הזה עשו שינוי אך ברור לאחר בדיקה

ענתי80

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

התקפים קלים בשינה אכן יכולים להיות קשורים לעייפות, בעיקר כאשר סדר היום "משתבש". היה מקרה שחזרתי מטיול בחו"ל ובאותו היום היה לי התקף בלילה, למרות שלקחתי את התרופות. תתייעצו עם רופא/ה, לא חסרים מומחים לילדים בימינו
בהצלחה והרבה שקט ובריאות, ענת

אהלן

אתם צריכים להתייעץ עם אפילפטולוג ילדים, ומישהו שאתם מרגישים בנוח איתו ובוטחים בו. הפורום מלא באנשים מקסימים ומלאי רצון טוב, אבל אף אחד מאיתנו הוא לא תחליף לרופא, ונכון שיהיה לידכם ליווי רפואי שתעריכו.. כמו שכבר כתבו לכם, עייפות יכולה להיות טריגר להתקפים. מצד שני, ילדים עולים במשקל ואחת לתקופה צריך להתאים את המינון של התרופות למשקל הגוף שלהם. לכן, כדאי להתייעץ עם הנוירולוג/ית שלכם - יש מינון מסויים של חומר פעיל או התרופה לק"ג משקל גוף שנחשב יעיל, ואולי אתם כבר לא שם.

למעלה