שלום לכולם

kola99

New member
שלום לכולם

אני חדש באתר ואני רוצה להתחיל ללמוד תאוריה אני מחר נוסע לפתח תקווה להוצי טופס ירוק משהו יודע אם המקום היה פתוח או בפסח? וכמה אני צריך לשלם שם ועל מה? תודה:)

skipo1

New member
לא יודע עם פתוח אבל לא צריך לשלם

בשביל להוציא טופס ירוק!(תביא תעודת זהות!) על גב הטופס צריך לעשות בדיקות ועל זה צריך לשם: -אתה צריך לשלם על בדיקת עיינים שתעשה בכל חנות אופטיקה שתרצה(לי זה עלה 40 שקל). -על רופא משפחה(אני ב"מאוחדת" ועלה לי 70 שקל) -ועל אגרה בדואר של 116 שקל בשביל לעשות תאוריה בקיצור כבר שדדו אותך עוד לפני שהתחלת ללמוד!!!!

aviGODFATHER

New member
אני לא שילמתי שקל על הבדיקות!

בדיקת עיניים בד"כ עולה כסף, אבל איפה שאני עשיתי את הבדיקה ("אופטיקה כהן" בקרית מוצקין) לא לקחו לי כסף בגלל שאני חבר ב"מכבי" וכנראה חברי מכבי לא משלמים במקום הזה... על רופא המשפחה זה ברור שלא משלמים! שום ביקור אצל הרופא לא עלה לי כסף - בשביל זה משלמים על החברות לקופת החולים.

aviGODFATHER

New member
אם ככה, המצב הוא ממש קשה...

לדעתי זאת חוצפה לקחת כסף על אישור שכזה... זה כמו שאמא שלי תיקח ממני כסף אם אני לא הולך לבצפר וצריך אישור.

skipo1

New member
גם אני לא הבנתי למה צריך לשלם

לבדיקת רופא ודוגרי הוא לא עשה כלום!!! הוא רק שאל אותי אם יש לי מחלות אמרתי לו לא והוא סימן הכל בלא בטופס שם חותמת וזהו!!! ועל זה 70 שקל!?!!? בני זונות גנבים!!!!!!!!!

חחחחחחח נכון

אני הלכתי לשם והוא אפילו לא טרח לשאול אותי הוא רק נתן לי למלא את הטופס של הבדיקות שהוא לא בדק אותי יש לו שם סטטוסקופ ואני חושב מד לחץ דם (אבל גם בזה אני לא בטוח) והוא בכלל לא משתמש בהם. אחרי שמילאתי את השאלון הזה הוא רק חתם לי על הכל וזהו. הראו בתוכנית של חיים הכט איך בנאדם בלי רגל הוציא שם רשיון כאילו הכל בסדר אצלו...

Superdror

New member
"הוא לא עשה כלום "

הוא עשה את העבודה שלו, הוא נתן חוות דעת על אדם(ולקח אחריות מסויימת כשעשה זאת), אין מה לעשות. אתה הולך לעורך דין בשביל איזה אישור שהוא מנפיק לך בשנייה - והוא גובה 200/300 שקל על השנייה הזאת. כל אחד והעבודה שלו - ובכל מקרה, לכל אדם , מגיע להתפרנס ביושר. אגב, המחירים שאתם מציגים פה קצת גבוהים, ניתן לעשות את הבדיקות בהרבה מקומות בסכום של כ-50 ש"ח (שני הבדיקות). אגב, לא מזמן קראתי הנחייה שיש לבצע את הבדיקות הרפואיות אצל רופאים המכירים את העבר הרפואי של הנבדק(רופאי המשפחה) - לצערי וממה שראיתי, אף אחד לא מבקר את זה ואנשים ממשיכים לערוך בדיקות אצל רופאים מזדמנים שמעולם לא פגשו בנבדק. היש פה מישהו שמכיר משהו אחר ? שכן נדרש לעשות בדיקות בשנית בגלל שביצע בדיקות אצל "רופא מזדמן" ?

"הוא עשה את העבודה שלו"

אם לא שמת לב מה שאמרתי לפני שהוא לא עושה את העבודה שלו... הוא היה אמור לבדוק כמה דברים... והוא לא בדק הוא מחפף עובדה שבתוכנית של חיים הכט בנאדם בלי רגל יצא משם כאילו הוא בריא לגמרי (עם רגל מעץ)

NewUser4

New member
כי הוא לא יכול לבדוק

ולכן הוא לא בודק. אין לו שום אמצעי לבדוק את כל הדברים שרשומים שם. לכן שונה החוק וכעת רק רופא המשפחה, או כל רופא מטפל אחר יכולים לעשות את הבדיקה הזו שכן הם מכירים את עברו הרפואי של המטופל.

Superdror

New member
החוק שונה

ולצערי, כנראה ששונה רק על הניירת. מכרים רבים שלי נבדקו במרפאות מזדמנות, ניגשו, קיבלו חותמת כשיר לנהיגה ואף קיבלו את רשיון הנהיגה שלהם - לא רופא משפחה, לא רופא שמכיר את עברו של המטופל ולא נעליים. חבל, חבל, חבל.

חבר'ס רילקס...

בדוגרי... לפי חצי שנה כשעשיתי את זה רצו 40 ש"ח בחברי כללית מושלם יש הטבות ויכולים במספר אופטיקות לעשות בחינם תבדקו אולי דרך הקופת חולים שלכם גם יש בחינם אל תרצו ישר ותשברו ותזרקו 70 שקל סתם ... בקיצור יצעתי בזול וגם לא שלמתי.. אז תנסו גם אתם להרווח משהו מכל העסק בהצלחה!

kfirkli

New member
יש תוכנה בשם נהיגה נכונה 2004 פלוס

יש תוכנה בשם נהיגה נכונה 2004 פלוס שהיא לפי דעתי הכי טובה ובטח שיותר מהבנק שאלות (יש לי את שתיהם אז אני יכול להגיד לך) הלימוד שם הוא ממש טוב יש שם אישה שמקריאה לך את הטקסט וזה מלווה בתמונות וזה ממש מובן, אני מדבר בתור אחד שיש לו בעיות של ריכוז וכל אלה של הקריאה, אז זה עזר לי ממש אתה יכול לקנות את התוכנה או שאתה יודע מה אפשר לעשות (להוריד אותה מתוכנות שיתוף) בהצלחה, כפיר!!!

למעלה