שלום לכולם!

שלום לכולם!

רציתי לדעת האם טיפול ברפלקסולוגיה דורש חשיפה רבה על החיים, והאם שיחות הן חלק נכבד בטיפול? הסיבה שאני שואלת היא שלפני מספר ימים הייתי בטיפול אצל מישהי שמטפלת ברפלקסולוגיה ובעוד מספר דברים. הפגישה התחילה בשיחה די ארוכה עליי. באיזשהו שלב התחלתי להרגיש לא נוח, כי לא ממש התאים לי לספר דברים אישיים לאדם שאני בקושי מכירה, וגם כי היא הגיעה לתובנות שלא ממש הסכמתי איתן והרגשתי ש"שפטו" אותי מהר מידי. אני מאוד מתוחה בתקופה האחרונה, אבל בכוונה פניתי לטיפול אלטרנטיבי, ולא לטיפול פסיכולוגי, כי זה לא מתאים לי מכל מיני סיבות. אני מעוניינת דרך עבודה על הגוף לטפל בדברים שבנפש. מהו הטיפול המקובל? אשמח לתגובות, תודה מראש!

שלום איצטרובל

לגבי השאלה אם הטיפול הרפלקסולוגי כולל גם שיחות התשובה היא..כן ... לגבי איך נמטפל עושה את זה ..ואיך הוא גורם למטופל להפתח בפניו זה מאוד אינדבדואלי..חוץ מזה יש לך זכות מלאה לומר למטפלת שאיןלך חשק או מצב רוח לשיחות ואת רוצה בשלב ראשון רק לקבל טיפול נטו..אני בטוח שהיא תבין .. בהצלחה בטיפולים

csh018

New member
הכן יש מרכיב של שיחה לפני/בזמן/ואחר

אך יש מקום לבקש מהמטפלת להתמקד בשיחרור הפיסי שכנראה יותר מפריע כעט, ובהמשך אם תראי לנכון ויווצר אמון ( למרות שכאן כמו שקראתי "היא הגיעה לתובנות שלא ממש הסכמתי איתן והרגשתי ש"שפטו" אותי מהר מידי".) חשוב להגדיר צפיות מראש. בהצלחה בטיפול שלומי

דבר ראשון - תודה על התגובות!

אני גם מרגישה שלוקח זמן להיפתח, ואני באמת אבקש להתמקד כרגע יותר בטיפול הפיזי...

למעלה