שלום לכולם!

alonita

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! אני חדשה בפורום. אני מנסה להיכנס להריון במשך שנה וחצי ללא הצלחה. בעלי עשה בדיקה של ספירת הזרע, ונאמר לנו שהכל בסדר. החוסר ודאות של המצב הורג אותי. והגניקולוג לא עוזר בכלל. אני כבר לא יודעת על מה לחשוב(מה יש לי?) מאוד קשה לי מבחינה נפשית גם, בגלל שאין לי שום תמיכה, כי אני עברתי לגור לקנדה לפני שלוש שנים, וכל החברות שלי נשארו בישראל. הייתי רוצה לדעת אם מישהי מכירה רופא טוב בקנדה. ואיזה בדיקות כדאי לי לעשות בזמן שאני מחכה לפגישה עם הרופא מקצועי לפוריות, יש לי איתו פגישה באמצע פברואר. תודה על העזרה, ובהצלחה לכולן!

רומי 007

New member
שלום אלוניתה וברוכה הבאה!../images/Emo23.gif

אני בטוחה שמאוד קשה לעבור את זה לבד ויופי שהצטרפת לפורום. יש כאן מספר בנות שחיות בחו"ל ובוודאי יתנו לך תשובות בקרוב. יש רשימת בדיקות הורמונליות שצריך לערוך - אבל גם את זה אני משאירה למומחי הפורום. בינתיים - שיהיה הרבה בהצלחה, תחזיקי מעמד ותכנסי לכאן בכל פעם שקשה.

alonita

New member
תודה על התמיכה ../images/Emo41.gif

תודה רבה על קבלת הפנים החמה ועל העצה. גם אני מאחלת לך בהצלחה.

טלי2

New member
הי אלוניתה ../images/Emo20.gif

ברוכה המצטרפת לפורום, חוסר הוודאות קשה , וגם אני לא ממש מצאתי דרך להתמודד איתו, אז לפעמים אני מצליחה פשוט לחיות את היום ולהתמקד ביעד הקרוב, ולעתים רבות זה לא ממש מצליח לי ואני שואלת כמוך - מה יהיה? מה יש לי? ועד מתי? אבל אולי מעט יותר וודאות תהיה לך כשתלכי לרופא מומחה (אין לי ידע באשר לרופאים בקנדה, אבל אולי אחרות יוכלו לעזור לך), ובקשר לתמיכה החסרה, אני מקווה שנוכל להיות לך כאן מעט משענת, ולתת לך קצת הרגשת קרבה, גם מרחוק.

מיכל ק-ש

New member
אלוניתה הי

קודם כל טוב שאת עוברת מגניקולוג למומחה לפוריות. זה צעד גדול בכיוון הנכון. אני מניחה שהוא כבר ישלח אותך לסידרת בדיקות מקיפה. אולי אם תפרטי איזה בדיקות כבר עברת, נוכל להסביר לך מה עוד צריך לשאול ולדרוש מהרופא. תמיכה זה דבר חשוב מאוד בכל התהליך המתסכל הזה שאנחנו עוברות. כאן תוכלי למצוא אותה וכאן גם תוכלי לקבל הרבה אינפורמציה. אז אני מקווה עכשיו את בדרך הנכונה והתינוק שלך קרוב מתמיד... בהצלחה, מיכל.

אלוניתה יקרה

טוב עשית שבאת לכאן. אצלי ואצל עוד בנות הפורום ממלא את כל הצורך בתמיכה פלוס בונוסים של המון אינפורמציה. אני מניחה שהמומחה לפוריות יתחיל איתכם בכדורי איקקלומין לכמה מחזורים ומקווה מאוד שזה יספיק ותהיו הורים חמודים בקנדה היפה.

מרב.

New member
אלונית שלום וברוכה הבאה

צעד נכון הוא לעבור מרופא נשים למומחה פוריות, ואני מקוה שהבעיה שלכם תטופל במהרה. קשה להתמודד עם תהליך כזה לבד אבל אני שמחה שמצאת את הפורום- כאן תמצאי הרבה תמיכה, ידע וחֶברַה. אני לא מכירה כמובן רופאים מחו"ל, אבל כדאי שתגיעי לבדיקה עם הרופא החדש עם מה שנקרא פרופיל הורמונלי (אם הגניקולוג עדיין לר שלח אותך לעשות). זו בדיקת דם פשוטה שנעשית ביום השלישי למחזור ובודקת את הערכים הבאים: TSH FSH LH PROLACTINE לבדיקת הפרולקטין, שימי לב שאת צריכה להיות עירנית 3 שעות לפני הבדיקה, אחרת הערכים יצאו גבוהים ולא נכונים. בנוסף, רצוי להגיע עם אולטראסאונד של הרחם והשחלות, בדיקת זרע עדכנית של בעלך, ותיאור של השתלשלות העניינים עד עכשיו (כולל תאריכ מחזור, אם יש לך). כל אלו יעזרו לרופא לאבחן ולנסות לתת טיפול קולע. אנחנו כאן, לשאלות נוספות, והרבה הצלחה בדרך החדשה- מרב

נועם@בת

New member
שבוע טוב אלוניתה

תסלחי לי שאני לא מברכת אותך בברכת ברוכה הבאה
פשוט מוקדם מידי לצרף אותך לסירה שלנו
אני לא יכולה להמליץ לך על רופא בקנדה, אבל תנסי להכנס לפורום ישראלים בחו"ל כאן בתפוז, ובוואלה. אולי תמצאי שם תשובה. מאחר ובדיקת הזרע של בעלך תקינה, כבר תורידי בעיה אחת
מה שכן, חשוב לדעת האם המחזור שלך סדיר? האם את מזהה בודאות את הביוץ? האם עשיתם אהבה בימים שסביב הביוץ? בדיקות מומלצות- אם תוכלי להשיג הפניה מרופא הנשים, זה פרופיל הורמונלי ביום השלישי לוסת (FSH, LH, פרוגסטרון, E2, פרולקטין) ובדיקת פרוגסטרון ביום העשרים ואחת למחזור, לודא שהיה ביוץ. חשוב לזכור לעשות את בדיקת הפרולקטין אחיר שאת כבר ערה 3 שעות. שיהיה בהצלחה נועם

alonita

New member
מודה על התמיכה../images/Emo51.gif

אני מאוד מודה לכולן על התמיכה. אני שמכה לדעת שיש לי עם מי לחלוק את רגשותיי בנושא. אני פתוחה לעצות ומודה על כל העזרה שקיבלתי עד כה.

ארי5

New member
עצה - טובה../images/Emo91.gif

גם אם יש לך שם ביטוח יוקרתי -על כול צרה שלא תבוא הייתי ממליץ לך לבדוק מה קורה אם הקופה כאן בארץ -ולודות שאת בתוקף -וכן בשום פנים ואופן לא לוותר על הביטוח הנילווה- עדיף. משלים. הכול לפי הקופה -( כללית לדעתי זה חרה של קופה-ומאוחדת עשר)

למעלה