שלום לכולם...

דוVשה

New member
שלום לכולם...

לא יודעת מאיפה להתחיל.... =] אני בת 23. סובלת מדלקות בדרכי השתן מגיל 4 לערך... עברתי את כל הטיפולים האנטיביוטיים האפשריים ואת כל הבדיקות... לאחרונה, גילו אצלי ציסטה בשחלה... לפי דברי הרופא אין מה לעשות בשביל לטפל בה והיא אמורה להעלם לבד..[להספג בגוף, להתפוצץ וכו´..]. מיותר לציין שסבלתי מכאבים רבים. ובסופו של דבר מצבי הנפשי החל להתדרדר... עד כדי כך שירדתי ירידה דרסטית במשקל, תאבוני נעלם לחלוטין, השינה בלילות הייתה ממני והלאה ותפקודי הכללי בחיי היום יום שאף לאפס... הגעתי לטיפול הומאופטי... אני נמצאת בטיפול בערך כחודש... מה שאני יכולה לראות עד עתה זה שיפור קל שבקלים בדרכי מחשבתי. שיפור בכאבים של הדלקת אינו קיים. בטיפול ההומאופטי טופלתי ע"י כדורים ולאחר מכן ע"י טיפות שנאמר לי להפסיק לקחתן מכיוון שהראקציה שלי אליהם הייתה יותר מדיי חריפה... אני לא יודעת מה לעשות.. אני יכולה לשייך את השיפור הקל שחל בדרכי מחשבתי [ז"א שאני קצת יותר מפוקסת, קצת פחות חיה בפחד, קצת יותר נחושה להמשיך הלאה וכו´..] לעובדה שאני כרגע נמצאת אצל הוריי. הוריי נסעו לשליחות ואני כרגע נמצאת אצלהם... בכל מקרה, פגישתי הבאה עם המטפל תהייה רק בינואר [בינתיים מה שנאמר לי ממנו זה שאני צריכה להפסיק לקחת את הטיפות כי רק אחרי שהם יראו אותי הם ידעו כיצד להמשיך הלאה..]. הרגלי האכילה שלי השתפרו. השינה שלי... נודדת. פעם ככה פעם ככה. לרוב, אני לא ישנה שנת לילה רצופה וחלומותיי לא נעימים... מה שגורם להתעוררות אח"כ להיות מלווה בתחושות לא נעימות גם כן. אני שותה מים כמו מטורפת [מה שטוב באיטליה זה שיש פה בקבוקים של שני ליטר ולא של ליטר אחד :)], לכן אני דואגת לשתות מינימום בקבוק אחד ביום אך לרוב אני שותה יותר... הכאבים של הדלקת מתמתנים כמעה עקב שתיית המים המרובה אך לא נעלמים... בקשר לציסטה... אין לי מושג אם היא עדיין קיימת או לא [אני מניחה שכאבים מסויימים שמלווים אותי ביום יום קשורים גם אליה ולא רק לדלקת.]. בינתיים אני לא לוקחת אנטיביוטיקה ושום כדור חיצוני חוץ ממים ותה... אני משתדלת לא לקחת כלום... אני לא רוצה להכניס לגוף שלי כדורים [בהסתמך על כך שלאורך כל ילדותי טופלתי ע"י אנטיביוטיקה...] והדלקות לא נעלמו... וזהו... אני לא כ"כ יודעת איך להמשיך הלאה מפה... אני מרגישה שהמטפלים ההומאופטיים אובדי עצות... אשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה... *מצטערת על ההשתפכות ומודה לכל אלו שהיה להם כוח לקרוא עד הסוף* יומטוב. =]

דוVשה היי

ראשית תודה ששתפת אותנו.. ברפואה המשלימה אנו רואים בכל הסימפוטמים כ"קריאה של הגוף לעזרה" יש קשר בין ציסטה , דלקות בשלפוחית השתן ומצב נפשי ירוד - האיזון בין שלושת המחממים ( עליון אמצעי ותחתון) מופר, גם מערכת החיסון החלשה כתוצאה מהאנטיביוטיקות מובילה לתופעות נפשיות כפי שציינת , אינני מטפלת בהומאופתיה ואולי אחטא בכותבי כי הייתי ממליצה לך לגשת לטיפול אחר אך אני ראיתי הצלחות רבות ( כ 70% ומעלה) בתחום האקופנטורה וצמחי המרפא וכן הייתי ממליצה על טיפול כלשהו במגע ( שמנים/ שיאצו וכד´). אתן לך מס´ המלצות להקל על מצבך אך שוב ע"מ לטפל במכלול הסימנים עליך לגשת לטיפול כוללני. לגבי הדלקות בשלפוחית- ראשית אם הינך נוטה להתאפק בהטלת שתן - חידלי מייד. מומלץ לשתות מיץ חמוציות ( CRANBERRY JUICE) כ 1-3 ליטר (כאשר אין דלקת ניתן לשתות כוס - שתיים למניעה.) ניתן לקחת אותם גם בכמוסות.. כמו כן הייתי ממליצה לך לחזק את מע´ החיסון ע"י נטילת קומפלקס של ויטמינים ומינראלים הכוללת אבץ,מגנזיום ויטמיני B ובעיקר B6 ןB2 בטאקרוטן וויטמין A וויטמין C ( בארץ יש קומפלקס של סולגר - VM2000 ,MEGASORB,MAGNESIUM ) ויטמנים אלו גם יעזרו לך לישון טוב יותר בלילה ואני מאמינה שחיזוק מע´ החיסון ושינה טובה כבר יחזירו לך את התאבון. בלילה שימי לך מנורה עם שמנים הכוללת תפוז,לוונדר , וYLANG-YLANG - הם יעזרו לך להרדם ולכנס לשלב השינה העמוקה. אשמח אם תחזרי לספר לנו מה שלומך החזיקי מעמד
יעל

דוVשה

New member
יעל....

המון תודה על תשובתך... אינני בקיאה כ"כ בתחום האקופנטורה וצמחי המרפא, אשמח אם יהייה באפשרותך להרחיב על הנושא קצת יותר. מישהי ששמעה שאני במהלכו של טיפול הומאופטי [אך הוא לא עוזר כ"כ...] המליצה לי ללכת לכיוון הרפואה הסינית... חשוב לציין שכל חיי טופלתי ע"י הרפואה הקונבנציונלית וכאשר הגעתי למצב שבו אני נמצאת כיום [מצב שנמשך בינתיים לאורך 3 חודשים] החלטתי לשנות כיוון ו"ללכת" לרפואה האלטרנטיבית.. עד שהצלחתי לגייס תקווה כלשהי והחלטתי לדבוק בטיפול ההומאופטי [כיוון שטיפול זה לוקח זמן...] הגיע ה"בשורה" מהמטפל להפסיק לקחת את הטיפות ולא אראה אותו שוב עד ינואר... אני פשוט רוצה למצוא את הטיפול המתאים לי. את הטיפול שיעזור לי, יחסל את הדלקת אחת ולתמיד ויחזיר לי את עצמי. יחזיר אותי למצב שבו הייתי לפני כשלושה חודשים... אינני יודעת מה לעשות. אני מודה לך על המלצותייך, אך כיוון שכרגע אינני נמצאת בארץ יהייה לי קשה ליישמן... אני סתם מתבכיינת... הרי ההחלטה אם להמשיך בטיפול ההומאופטי או לפנות לכיוון אחר היא שלי... אני פשוט נאבדת במכלול הדברים שעוברים עליי , ודיי מאבדת תקווה. בכל מקרה, המון תודה על תשובתך.

דוVשה

דוVשה יקרה ראשית ל"התבכיין " זה חלק מניקוי וזה טוב לרחם על עצמך קצת.. אבל בשום אופן אל תאבדי תקוה ! באיטליה יש הרבה חנויות טבע הייתי ממליצה לך לגשת ולנסות למצוא חלק ממה שהמלצתי ( לפחות את המיץ חמוציות). לגבי הדיקור הסיני כמו שאמרתי אני יודעת על הצלחות רבות אין זה אומר שההומופאתיה לא טובה אבל היא לא תמיד מתאימה לכל אחד. מתי את אמורה לחזור לארץ? ( עפ"י הבנתי רק בינואר , נכון?) אני לא יודעת כמה את שולטת בשפה האיטלקית ובנעשה באיטליה אבל אם יש לך קרובים / חברים שיכולים לעזור למצוא מטפל בדיקור וצמחי מרפא - שווה להתחיל טיפול כבר מחר . הדרך הטובה להגיע אל מטפלים זה לחפש מכללה /אוניברסיטה של רפואה משלימה להתקשר ולבקש המלצה. הרבה בהצלחה והחזיקי מעמד - יהיה בסדר
יעל

הדמיה להשתחרר מהצ´יסטה

דוVשה ככל שתעשי את התרגיל להלן יותר פעמים ביום כך הסיכוי לסיים את העניין במהרה יתקרב. לפני כן ברצוני לתת לך כמה נקודות חשיבה נוספות. כל בעיה גופנית מהווה גם סימן/רמז כלשהו. על פי רוב פגיעה במערכות סילוק הפסולת מהגוף קשורות לעניינים שאת מושכת איתך ולא משחררת (כולל טראומות ילדות). פגיעה באיברי המין הנשי עשויים להצביע על בעיה של זהות עצמית כאישה, פחדים הקשורים לאמהות או להתעללויות מצד האם. כאשר קיימות ציסטות/סרטן הדבר עשוי לרמז על ´בזבוז זמן קוסמי´ בתהליך ההגשמה של היעוד. כוונה אמיתית לממש את המטלות עימן נשלחה הנפש לכאן, כוונה זו עשויה לעזור בתהליך ההבראה. כעת להדמיה: 1. לבצע בלבוש שאין בו לא צבע שחור ולא צבע אפור וגם לא דקורציה מסוג זה. 2. לא לבצע מול טלויזיה או מחשב וגם לא כשרדיו פועל. 3. אפשר לשבת, לעמוד, לשכב כרצונך - לאחר מכן לעצום עיניים. 4. מומלץ לנשום דרך האף ולנשוף דרך הפה, אך אפשר גם נשימות אחרות לנוחותך, העיקר שתמשיכי לנשום בקביעות. 5. לדמיין אור סגול (לא ויולט בהיר אלא סגול שנוצר מערבוב כמות שוה של צבע כחול עם צבע אדום - יש מפיות שולחן בצבע זה). 6. האור יחלחל מהקודקוד אל האיבר הפגוע וימלא אותו ויעטוף אותו. להישאר זמן מה עם הדמיית הצבע. 7. לאט לאט הצבע הסגול מתחיל להתכווץ לכיוון המרכז והחלקים הנחשפים מטוהרים ובריאים - לראות זאת בעיניים העצומות. 8. האור מתקווץ למרכז ואז יוצא אחוצה דרך פי הטבעת. 9. למלא את האזור באור לבן. השיטה הזו יעילה לגבי כל הגידולים בראשית דרכם. ברכות לבריאות טובה אסתיה

דוVשה

New member
אסתיה...

הובאו לידיעתי מס´ מנקודות החשיבה שהבאת לפניי, וחשבתי עליהם ארוכות אך בכל זאת... עדיין אינני מצליחה לשייך אותן אליי. בכל מקרה, אני מודה לך מאוד, זה עדיין נותן תזכורת ומעורר מחשבה נוספת בעניין. כמו כן, המון תודה על תרגיל ההדמיה. אני הולכת לכתוב את השלבים בתקווה שייצא לי כמה שיותר לתרגל אותו ו"להכנס" לתוכו... תודה על נכונותך לעזור. יומטוב. =]

אסתיה - ההדמיה מענינת.

האם תוכלי לתת הדגמות נוספות של הדמיות הקשורות בצבעים לדברים אחרים בגוף? אשמח לקבל דוגמאות כאלו. למשל - כאב ראש. כאב גב כאב בטן כאב בברך או לחלופין ע"פ הצבעים. נגיד צבע סגול למה עוד טוב? צבע ורוד למה מתאים וכו´. אשמח ללמוד ממך תודה עינת

הי עינת

שלום עינת מה דעתך לשוטט בפורום אורה סומא של טבע לייף? הקישור להלן אני מציגה שם גם שיטות שונות של ריפוי בצבע וגם נותנת טיפים וכל שאלה מתקבלת בברכה ובתאור מעמיק, כאן אני נותנת את המרחב למנהלת הקבוצה ומדי פעם עונה גם לאנשים - כי זה עושה לי טוב, מבפנים. שבת שלום אסתיה

עינת, בבוקר שישי גם אני לא הצלחתי

שבוע טוב עינת כהראה היתה תקלה באתר טבעלייף שכן גם אני לא הצלחתי לעלות אותו ביום שישי עד הצהרים. עדיין לא ניסיתי הערב. הכתובת היא: www.tevalife.com חג אורים שמח אסתיה

m_katzmann

New member
כוחו של הדמיון

לדמיון כוח ריפוי. בעזרת הדמיון אפשר לחוות ולהביא לידי מימוש פנטזיות שעליהן אפשר רק לחלום. הדמיון הוא זה שממש לנו את החלום. בעזרת הדמיון אנחנו מוציאים דברים מן התת מודע אל המודע. ןלכן עדיף לערב כמה שיותר רגשות וחוויות ואני רוצה לשתף אתכם במה שקרה לי רק לא מזמן. סבלתי מדלקת מאוד חריפה בעיין. היא הציקה לי כבר כמה ימים ואז אמרתי לעצמי מה שטוב למטופליי - צריך להיות גם טוב עבורי. עצמתי את עיניי דמיינתי לי את העיין אדומה לגמרי כשריח של דם עכור יוצא ממנה וקולות צורמים של רמקול לא מכוון בוקעים ממנה. לקחתי בדמיוני נייר זכוכית והתחלתי לשפשף את האדום עד שלא נשאר בעיין אפילו כתם אחד של אדום . הכנסתי פנימה גם ריח של פריחת השקד ואת צלילי קולו של תינוק שזה אך מתחיל לפטפט. נרדמתי עם חיוך על השפתיים ונאמר לי שבמשך הלילה כל הזמן חייכתי. בבוקר עוד לפני שפקחתי את עיניי ראיתי ממש את העיין שלי קורצת אלי. כאן זה כבר לא היה דמיון מכוון, זה קרה עדיין בשלבי ההתעוררות. כשהתעוררתי העיין נראתה הרבה הרבה יותר טוב והרגשתי כל כך טוב. לדמיון כוח אדיר. אנחנו צריכים להודות לו ולפתח אותו ולא לדכא אותו כמו שהרבה מורים והורים מצליחים כל כך טוב לעשות. מאיה

דוVשה

New member
יעל, בוקר טוב =]

ושוב, המון תודה על תגובתך. אתמול, בעת כתיבת מילותיי הייתי שרוייה בסערת רגשות [את יודעת, לפעמים קשה לא לאבד תקווה..], בכל מקרה, דבר מצחיק ומפתיע קרה... הגיע אלינו עיתון לאישה ובו פירוט על כל תחומי הרפואה המשלימה. [מצחיק, אבל אם הייתי מתעניינת קצת יותר בהומאופטיה לפני תחילת טיפולי, יכול להיות שכלל לא הייתי בוחרת בטיפול הזה...]. בכל מקרה, ישבתי וקראתי על כל תחום ותחום. יש בראשי שתי אופציות, נטורופטיה ודיקור וצמחי מרפא. לצערי, אוכל להתחיל את הטיפול רק כאשר אגיע לארץ, אבל זה נותן קצת תקווה. יש לי הרגשה טובה בקשר לזה. רק שאלה קטנה [במידה ותדעי.], שני הטיפולים לא נוגשים אחד את השני? , ז"א, אם הייתי בטיפול הומאופטי במשך חודש ואח"כ אני מתחילה טיפול בדיקור וצמחי מרפא או כל טיפול אחר, האם זה לא יבלבל את הגוף יותר מדיי? האם לא יהיו תופעות לוואי? כמו כן, אם תוכלי להמליץ לי [במידה ולא אתקשר למכללה/אוניברסיטה של רפואה משלימה] על מטפל בדיקור וצמחי מרפא אשמח מאוד. תודה רבה על הנכונות וההקשבה =] יום נפלא.

דוVשה

New member
סליחה שמקפיצה...

אך שמתי לב שאת פה עכשיו יעל... יודעת שזה קצת נודניקי, אך אם תוכלי לענות לי על שתי השאלות אודה לך מאוד.

דיקור וצמחי מרפא

דוVשה אתמול עניתי על שאלות ועכשיו התברר לי שכלום לא נקלט - באסה
לשאלתך, טיפול בדיקור וצמחי מרפא לא סותר בד"כ את ההומאופטיה אם כי צריך מטפל שמבין ב 2 סוגי הטיפולים. אם החלטת להפסיק את ההומאופטיה אז בכלל אין בעיה , הגוף לא יתבלבל - להפך יכול להיות שההומאופטיה כבר עשתה חלק מהעבודה ( גם אם לך לא נראה ככה). אשמח להמליץ לך על מטפלים אני זקוקה רק לדעת היכן את גרה והאם את מעדיפה מטפל או מטפלת. עושה חיים באיטליה? ביי יעל

דוVשה

New member
תודה =]

אני מתגוררת באיזור השרון. כך שאם תוכלי לתת לי המלצות על מטפלים באזור, כפ"ס, הוד-השרון,רעננה אודה לך מאוד =] בעקרון, לא משנה לי אם תהייה זו מטפלת או שיהייה זה מטפל , אני פשוט צריכה מישהו/י שיוכל לאבחן את הבעייה שלי בצורה הכי טובה ולתת לי טיפול שיסיים את הסבל שאני עוברת כבר 23 שנה... אני רק רוצה להיות בריאה. אני רוצה להיות שמחה ולא לחיות סביב מצבי הבריאותי ותחת פחדים וחששות כל הזמן... אני מאוד מודה לך על הנכונות, ההקשבה והעזרה שלך. תודה תודה תודה =]

עז

New member
הצעה לעזרה

קראתי את כל השירשור הזה, חשבתי שאין לי מה להוסיף, אך גיליתי שיש לי. 1) טיפול בדלקות, הייתי הולך לכיוון של צמחי מרפא, אשר יחזקו את המערכת החיסונית מצד אחד, ויחסלו את הדלקת מצד שני 2) כיוון שאת מעידה שלקחת הרבה אנטיביוטיקה בחייך הייתי ממליץ לך לעשות בדיקה לגילוי קנדידה (וגם לזה יש טיפול), כמו כן להוסיף כמויות של אסידופולוס לתזונה היומית שלך 3) צסטות, הדרך היחידה שאני מכיר לטיפול (אם לא נאלמותלבד תוך כמה חודשים) זה טיפול במוקסה. מאחל יום מתוק והרבה בריאות עמנואל, מטפל הוליסטי

עז

New member
או כמו שנאמר ....

מי שבא ברוך הבא, מי שהולך ברוך השם. וקצת יותר ברצינות, אני ממש ממש לא אוהב להשתמש במילה "ברוך", כי במערכת ההגדרות שלי אין דברים קדושים וברוכים .... דיפדפתי בפורום, ראיתי שיש מקום שאעזור כאן וזה מה שעשיתי. קבלי את העידוד שלי: פורום רציני (אך לא יותר מידי) כלבבי, תמשיכי בעבודתך הטובה.

למעלה