שלום לכולם

מיקמיק23

New member
שלום לכולם

אני אומנם פעם ראשונה פה , אבל כן גם אני מאודדד עצוב על פרוף הוא היה ממש כשרוני ! הכי כשרוני לדעתי מדי 12 הלא משהו בכלל. פרוף תמיד יזכר אצלי כאחד שדומה לראשיד וואלס מהדיטרויט פיסטונס. בכל מקרה... מקרה עצוב אין ספק. אך שאלתי היא אחרת.... האם ידוע לכם על פיפטי סנט שמגיע לארץ? זה אושר וזה רישמית שהוא בא את זה אני יודע , אך לא עושים לזה יחסי ציבור ולא שומעים על זה ממש ,, האם תוכלו לחדש לי.? האם הוא יבוא לכאן אם החמולה שלו , ג'י יונט ? אוליביה? או שהוא יגיע לבד ? אשמח מאוד לשמוע חדשות לגבי זה..... ונתראה בהופעה שלו ! בתקווה שלא ידפוק ברז....

Envenom

New member
נכון לעכשיו,

עדיין לא ידוע. לפי הידיעות בעיתונות זה הולך להיות רק הוא, אבל כמו שאנחנו מכירים את אומני שיידי רקורדס השונים הם אוהבים להופיע בחבורות (<הכנס בדיחה שחורה על רצח כאן>), אז יש סיכוי שהוא יגיע עם עוד אנשים. כעיקרון ההופעה עדיין לא מופיעה אפילו באתר הרישמי של 2 וחצי שקל, אז אין יותר מדי פרטים. חצי-נצל"ש- אם אני יוצר קשר עם הליקון או מי שלא צריך, האם יש פה עניין בפורום לכרטיסים להופעה של 50 סנט? זה לא אומר שאני בטוח יכול להשיג- זה אומר שאני צריך לדעת שיש עניין בכרטיסים לפני שאני מנסה להשיג אותם. תגיבו כאן, או בהודעה פרטית.

angela12

New member
../images/Emo5.gif

תשיג לעצמך כרטיס. אני מעדיפה ללכת להופעות יותר מגניבות. [רוג'רווטרסרוג'רווטרסרוג'רווטרס]

IamAR

New member
יש לך כבר כרטיס??

אה?? אה??? לי יששש והוא מסוקס כל כךךךך וכל פעם שאני מוציעה אותו מהכספת להסתכל עליו, בא לי לבכות

angela12

New member
עכשיו כשתוציאי את הכרטיס

באמת יתחשק לך לבכות. אלא אם כן את מתכוונת ללכת לכפר ערבי מיזדיין כי רוג'ר ווטרס יפה נפש מידי בשביל להופיע במקום נורמלי. סליחה אבל אני לגמרי זועמת עכשיו.

IamAR

New member
דורשת הסבר

את מדברת על זה שהערבים בקשו ממנו לא להופיע בישראל בגלל גדר ההפרדה??

angela12

New member
הוא לא מופיע ממש בישראל

הוא מופיע באיזה יישוב ערבי- ישראלי במקום שהיה פעם [עדיין.. בקרוב הוא לא יהיה..] שדה חומוס. וזה בגלל שערבים אמרו לו שהם מאוד מאוכזבים ממנו בלה בלה בלה בלה [אבל אל תחשבו שאני שונאת את הבחור עכשיו, אני לא. אני כותבת הודעה זו תוך כדי שמיעת דה וול.]

IamAR

New member
על מה את מדברת?!!?!?

הוא מופיע בירקון הוא שם זין על הערבים קראתי אישית את התגובה שלו על זה שהם ביקשו ממנו לא להופיע כאן

IamAR

New member
פאק

קרגע בדקתי בפורום, וזה באמת הועבר, לנווה שלום, איפה זה בכלל??? לא נורא, ת'אמת לא אכפת לי איפה זה יהיה אני שם בכל מקרה

Shade m

New member
איזה בולשיט !

הוא מופיע בישראל בהחלט רק יותר קרוב לכיוון נחשון, זה עדיין בישראל

IamAR

New member
מה עלוב??

הוא מנצל את הגדולה וההצלחה שלו להעברת דעתו הפוליטית לעם שלנו, לא שאני מסכימה לגמרי עם דעתו, אבל אני לא רואה בכך דבר פסול כולנו ידענו את העמדה שלו לגבי זה, וזה טוב לראות שהוא שומר על העקרונות שלו, ומקדיש את ההופעה במטרה להעביר ת'עקרונות שלו עזבו את זה שרובנו לא מסכימים איתו, אבל מי אמר שהוא אמור להיות בעד היהודים ונגד הערבים?? יש לו דעה פוליטית, והוא מציג אותה לנו חוצמזה, מי שראה את 8 לייב, אחרי ההופעה היה ראיון, והם אמרו, שיש מצב הם יבואו לישראל במטרה לעשות שלום באזור, באותם ימים כולם שמחו שהם בכלל יבואו, ותמכו בדעה שלהם לגמרי, הרי כולנו רוצים שלום לא? אבל היום, כשזה מתגשם, קולטים מעריצים של רוג'ר במשך שנים, מאכלים לו מוות, ולמה?? כי הוא הגשים את הבטחתו צריך לקחת דברים בפרופורציות, אנשים ממש הגזימו בנושא של השדות חומוס חפרתי =P

angela12

New member
היי לא איחלתי לאף אחד מוות

ובקטע של השדות חומוס ממש ממש לא הגזימו.. להרוס מאות דונמים של שדות ירוקים בשביל הופעה חד פעמית?! אז עזבי את השדה.. זין על זה נהרוס את הארץ הירוקה שלנו לא משנה. ההוצאות של דבר בסדר גודל כזה יהיו עעצצווומוווותתת ומה עם הבטחה? פארק הירקון מותאם מבחינת הבטחה בול לאירועים כאלה. אז בכלל לא בטוח שזה יהיה שם בכלל. אני מקווה שזה לא יהיה שם בכלל. אישית אם היה לי כרטיס לא הייתי הולכת עכשיו.

IamAR

New member
למה לא??

אה ולא דיברתי עלייך, דיברתי על שיחות מפורום פינק פלויד ומה אכפת לך כמה זה יעלה?!!?!?! מה זה אמור לעניין אותך?? ומה רע בשדות חומוס??? אז הירקון יותר מותאם, אז מה?!!? זה לא קשור אליך, אנשים שמפסידים על זה כסף אמורים לדאוג, לא את, את באה בשביל לראות הופעה למה לא היית הולכת? גם ככה יהרסו את השדות אם תלכי אותו, גם ככה ההופעה תתקיים אם תלכי או לא, וגם ככה אנשים יהנו, ותאמיני לי, שאפאחד לא יזכר אפילו לרגע בערבים, בשדות חומוס, ובהוצעות העצומות אין לך סיבה לא ללכת, בתכלס, הוא לא ידבר איתנו על פוליטיקה, הוא רק רצה להראות איפה הוא עומד בקשר לזה אתם ממש מגזימים

angela12

New member
אני לא מתכוונת ללכת עד לשם

בשביל הופעה. במיוחד לא רק של רוג'ר ווטרס. אם גם דייויד גילמור היה בא הייתי שוקלת הגעה. רוג'ר ווטרס הוא לא אלוהים מיזדיין

IamAR

New member
אם ככה, אז מלחתחילה

לא היית חושבת ללכת להופעה אם היית מוכנה לשלם 375 ש"ח כדי לבוא להופעה שלו, אני בטוחה ששעה נוספת נסיעה לא תהווה בעיה גדולה כל כך אפאחד לא מכריח אותך לבוא, אבל נוצר רושם שאת אוהבת אותו, ורוצה ללכת להופעה, אם זה לא כך, אז סליחה, לא הבנתי אותך נכון

IamAR

New member
וכן

בשבילי הוא אלוהים מזדיין, ואני בלי בעיה אסע לעזה בשביל לראות את ההופעה הזאת ד"א, הייתי היום בשטח פלסטיני, מחוץ לישראל, היה מפחיד נסעתי אם חברים שלי שבעו לשבוע מרוסיה, וזה היה טיול מאורגן, אז לפני היציאה מישראל, החלפנו אוטובוס, לאחד אם נהג ערבי, והמדריכה אמרה שבשום פנים אסור לדבר בעברית, שכולנו, כולל היא, אמורים להיות טיירים מרוסיה שלא יודעים מילה בעברית ואז החיילים הערבים והמשטרה בדקה אותנו וזה, נכנסנו לבית לחם (זה טיול לנוצרים, אז בית לחם נכלל), טיילנו שם בכנסייה ושטויות, ובדרך חזרה, לפני היציאה, היא אמרה :"אותם נהלים, רק שעכשיו אם שואלים אותכם, לא היה שום בית לחם, זה היה סיור סביבתי, אסור היה לנו להכנס לשם" איזה פחד יואוו

angela12

New member
פאק זה באמת מפחיד

ואני לא אוהבת את רוג'ר ווטרס, אני לא מכירה אותו. אני אוהבת את המוזיקה שלו. יש לי כרטיס, אני צריכה ללכת לאסוף אותו מהקסטל. אני שומרת אותו בינתיים למקרה שעוד יהיו שינויים. מה שבטוח, עד לנווה שלום אני לא הולכת.

IamAR

New member
אההה נוו

זה כבר סיפו אחר XD היית אומרת ממהתחלה היינו חוסכים את השיחה הזאת

למעלה