שלום לכולם...

• פותח הנושא Ginx
  • פורסם בתאריך

Ginx

New member
שלום לכולם...

אני חדש בפורום, והוא נראה נחמד מאוד. יש לי כמה שאלות אליכם, ואני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי בת זוג כבר שנה וחצי, אנחנו לא חדשים לסקס... ניסינו ועשינו המון. אני רוצה לגרום לה ערב של עונג, ככה שהיא לא תשכך אותו הרבה זמן... הייתי שמח אם הייתם מציעים לי רעיונות, תנוחות, כל דבר שיכול לתרום להנאה שלה. תודה מראש.

orange love

New member
אם אתה אומר שניסיתם המון

אני בטוחה שאתה כן יודע לענג אישה ועל כן אין לנו כייצד לעזור. אוויר רומנטית יכולה לעזור, שמנים, מסאז'ים, אתה יודע... וברוך הבא כמובן :)

Ginx

New member
נכון, אני מסכים איתך...

אבל אני רוצה להפתיע אותה... משהו חדש שלא ניסיתי, אז אני לא יודע. תודה. מקווה להשאר פה בפורום הזה.

daniella1980

New member
עזוב אותך ממין

מסז' מענג בכל הגוף בהשקעה אמיתית ממך, כולל תאורה נעימה, אוירה מתאימה. אפשר גם להפוך אותו לארוטי ולמסז' עוד איברים אסטרטגיים כמובן, זה לחלוטין תלוי בהאם אתה מוכשר דיו למסז' אירוטית בצורה מענגת ומגרה את חברתך, ולדעת היכן נקודות הגירוי החזקות בגוף שלה (חוץ מאלו הברורות מאליו) כך שהמסז' יהפוך מעינוג גופני למגרה מינית ועד לבעצם מיני כשהיא כבר במצב של חמימות וחירמון גדולים (אם ידעת את המלאכה:)) ואז כל תנוחה כנראה כבר תהיה מדהימה. זה לא התנוחה, זה המגע, הדיוק במגע, ההשקעה מצידך, התשוקה האמיתית שלך - כלומר ההנאה שלך מכל התהליך חשובה מאוד מאוד כי היא הופכת אותו לאינטימי וחזק יותר, והיכולת שלך לקרוא את הראש שלה בכל רגע, ואת זה מן הסתם אתה יכול הרבה יותר טוב מכל אחד פה בפורום לא? ואם עדיין גופה הוא תעלומה בשבילך, זו הזדמנות מצוינת לחקור היטב:)

itaystud

New member
מסכים עם דניאלה, מסאז' זה חשוב אבל

גם חשוב המיקום שלכם. קח אוהל, שק שינה, נר ריחני ורדיו-דיסק נייד, ולכו לחוף פלמחים או חדרה (מה שיותר קרוב לך). כמובן שאל תשכח גם את השמן למסאז' וגם איזה בקבוק קברנה סוביניון. תאמין לי שהיא לא תשכח את הערב הזה.

שים לה כרית מתחת לאגן...

אתה קולע בדיוק לנקודה ספציפית וזה ממש כיף
(רק אל תגמור מהר, זה סתם יבאס אותהP: ) אה, וכדי לא לגמור מהר, תעשה ביד קצת לפני שהיא מגיעה:)

BodyCount40

New member
זה המקרה קשור לשירשור ה"אחורה"

שגדל שם בצורה לא מפתיעה ?

BodyCount40

New member
../images/Emo93.gifבמקרה ....

מה יהיה עם המקלדות האלחוטיות האלו?!?!?! קצת חסר סוללות והן "שוכחות" אותיות ....

BodyCount40

New member
אוקי, כן זה מה שחשבתי

רק רציתי לשלול את האופציה האנאלית כי אחרת זו באמת חתיכת הפתעה למי שלא מוכנה ....

Ginx

New member
כן הא...

אבל כבר ניסינו את הדברים האלה... זה לא חדש.

מי נחמד יא מניאק?!

תקשור אותה!רצוי גם את העיניים... ותבצע את זממך,היא תהנה...זה אחלה.

למעלה