שלום לכולם

bLiNk-182-GirL

New member
שלום לכולם

שלום אנשים קוראים לי שירן ואני בת 13.5 מחיפה ואני חולה על בלינק!!

PrInCeSs 182

New member
היי שירן אוהבים אותך שירן

היי שירן, קוראים לי שירה ואני גם בת 13.5 אבל מת"א. את רוצה להכיר? אני אוהבת את בלינק 182 חולה מטורפת עליהם אפילו יש לי חדר במירק (אם יודעת מזה) שקוראים לו blink_182
בקיצר אם את רוצה לדבר... דברי!

bLiNk-182-GirL

New member
להקות שאני אוהבת

אני אוהבת לינקין פארק,לימפ ביזקיט,אופסרינג ורד הוט צ´ילי פפרס

bLiNk-182-GirL

New member
שכחתי להקות ישראליות..

מופע הארנבות של ד"ר קספר, איפה הילד,שבקס,מוניקה סקס,הדג נחש,אינפקציה ויש עוד להקות לא ישראליות כמו בלאדהאונד גנג, קווין, גארבג´

PrInCeSs 182

New member
לשירה ושירן

וואלה גם אני אוהבת את הרד הוט צ´ילי פפרז..P: שירה איזה להקות את אוהבת?

PrInCeSs 182

New member
לשירה - בקשר ללהקות

אני אוהבת את: בלינק 182, אירוסמית, סטראופוניקס, מיוז, נירוונה, מטאליקה, מוניקה סקס, איפה הילד (ז"ל), אלאניס מוריסט, האופספרינג, גרינדיי, לינקין פארק, רמון, כנסיית השכל, הדג נחש, ביסטי בויז (שימי לב להבדל - ביסטי בויז לא בקסטריט בויז חס וגראס פוי), בלאדהאונד גנג, קווין, גאנז אנד רוזס, לימפ ביזקיט, גארבג´, וויזר, משינה, אינפקציה, בלר, בן ארצי, לאב ספיט לאב (כי הם שרים את השיר של מכושפות), הול, פפה ראווץ´, עברי לידר, קיד רוק, שבק"ס, קרייזיטאון (בערך, חלק מהשירים אבל לא אותם כי הם שובניסטים), טופאק, מופע הארנבות של דוקטור קספר, פינק פלויד, וזה כבר הרבה יותר מדי אז אני אפסיק כאן P: איזה עוד להקות את אוהבת? shiriT

~BLINK182_gurl~

New member
להקות אהובות עלי...

אחרי בלינק (אני יעשה את זה בערך לפי סדר)- screaching weasel, offspring, fenix tx, NOFX, anti flag, sum 41... ומוניקה סקס וכנסיית השכל וכאלה.... מי שמחובר שייכנס לצ´אט!!!

Ran-182

New member
../images/Emo20.gif ברוכה הבאה שירן!

מקווה לראות אותך כאן הרבה
הלהקות האהובות עליי: Blink-182, anti-flag, useless i.d, nofx, fenix tx, minor threat ו... זהו, כמה אפשר

PrInCeSs 182

New member
אל תדאג

אל תדאג רן, היא תבוא הרבה. מילה שלי, כל עוד אני כאן, היא כאן P:

קארין~!

New member
שלום שירן!

welcom! מה נשמע? לי קוראים קארין לוי ואני בת 13 וחצי וגם אני חולה על בלינק והפורום הזה הוא משהו-משהו וכדי לך להישאר! ביי וברוכה הבאה קאריני!

bLiNk-182-GirL

New member
לקארין!

אצלי הכי בסדר מה איתך? :) כולכם נראים פה נורא נחמדים...:p מאיפה את?

PrInCeSs 182

New member
לקארין

היי קארין. אני יודעת שאמרת שלום לשירן ולא לי אבל אני אגיד לך שלום P: אני שירה בת 13.5 מת"א. מאיפה את? Cyaaaaaa... shiriT

קארין~!

New member
היי שירה!

welcome too!! sorry that I don´t says to you ´hi´ I am very happy too meet you! .... ..... ..... הי??!!!!! מה קרה לי???? הצילו! התחלתי לדבר אנגלית.. הצילו!!!! (שוב) אממ.. אז.. (בגרסה העיברית המקודשת) היי שירה! מה נשמע? אני בת 13 וחצי מרמת גן והפרצוץ הזה.. איך עושים אותו? :p? טוף לא משנה זה די נחמד! נעים להכיר אותך! ביי ביי קאריני *משתגעת*

PrInCeSs 182

New member
היי קארין!

Hey Karin. it´s nice to meet you too. i´m from Tel aviv. it´s OK i understood why you didn´t say hi to me... :> ובגרסא העברית: היי קארין. נחמד להכיר אותך גם. אני מתל-אביב. זה בסדר, הבנתי למה לא אמרת לי שלום. הפרצוף הזה הוא ככה P: כולם במירק עושים אותו (לא משנה...P:) shiriT

קארין~!

New member
אוקיי.. :p וכמה דברים...

אני מניחה שאתם צודקים, אני לא מתכוונת לפתוח שירשור חדש ואני בהחלט מבינה למה זה לא לטעמכם.. סורי שירה ושירן אבל הם די צודקים.. יש איציק, יש צ´אט,יש אודיגו, יש תיבת מסרים.. לא חייב לדבר בפורום! זה מפריע לדי הרבה אנשושים טובים..! קחו זאת לתשומת לבכם! קאריני

למעלה