שלום לכולם

dark dumb

New member
שלום לכולם

שלום, יש לי בקשה קטנה ממכם. אני עושה עבודה בנושא האינטליגנציה בפסיכולוגיה. אני צריכה שאלות שבודקות תפיסה מרחבית, תפיסה הגיונית, יכולת חשבונית, שטף מילולי, זכרון והבנה מילולית. הכוונה לחידות הדורשות רמה מסויימת של אינטליגנציה, ואני אודה לכם נורא אם תתרמו לי כמה, רצוי עם הפתרונות (כי אני לא כל כך ברמה שלכם בקשר לחידות כאלה) תודה רבה מראש!!!!

regit knup

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

טוב, ועכשיו לקצת עזרה.... שימי לב ששמתי קישורים.... דבר שני, היה לא ממזמן בפורום אוסף של מלא חידות לוגיות, הנה זה כאן, והתשובות כאן(לא להכל, חלק ממש קשים). וגם טיפ קטן: תעברי בעמודים האחורנים בפורום ותחפשי, בטוח תמצאי משהוא טוב. גם בעמוד הזה יש כמה. ועוד אוסף חידות שמצאתי בארכיון: ממש כאן.

dark dumb

New member
תודה רבה, זה ממש חומר טוב!!!

חסרות רק שאלות על שטף מילולי ויכולת חשבונית, ואפילו אין רעיון בשביל שאלה בנושא....

regit knup

New member
מה זאת אומרתשטף מילולי?

ויכולת חשבונית זה כאילו שאלות המתמטיקה? אם כן תפני לפורום מתמטיקה.

dark dumb

New member
האמת,

אני בעצמי לא ממש יודעת מה זה אומר שטף מילולי בהקשר לשאלות כאלה, בעיקרון לפי הבנתי, שטף מילולי זו היכולת לדבר באופן שוטף ולא להתקע במילים מסויימות כשאתה מחפש ניסוח נניח או משהו כזה, אבל איך זה יכול לבוא לידי ביטוי בחידות...? בשביל זה פניתי לפה... ובקשר לפורום מתמטיקה, לא נראה לי שזה ילך, כי אני צריכה פחות טכניקה מתמטית, יותר חשבון שדורש אינטליגנציה, אתה מבין אותי? בפורום מתמטיקה יכולים להביא לי פשוט משוואות או לא יודעת מה, אני צריכה משהו שדורש יותר חשיבה יצירתית ופחות תכניקה. תודה בכל אופן...

boten d

New member
תנסי פסיכומטרי

המבחן שלי עוד שבוע וחצי. סיוט. (מתמטיקה ועברית סבבה. האנגלית יותר קשה לי)

אויש, משתתפת בצערך...

מה שכן, השמחה שאחרי היא פשוט אדירה! לקלוט שאין יותר... לעולם!!! מו-הא-הא-הא-הא... i guess it still burns... אגב, אחלה חתימה

regit knup

New member
ואחרון חביב ודי....

כל החידות האל לא שלי. אז אם יש בעיות איתם, אין מה לעשות?

למעלה