שלום לכולם..

TheMashMash

New member
שלום לכולם..

אני שמח לראות שיש פורום כזה.. אני אומנם לא דתי, אבל שומר מסורת.. וקשה ולא אוהב יותר מדי להיות בחלק השני של הגאווה. שיהיה בהצלחה לכולם, ושבוע טוב.

יודיX3

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

"דתי" זה רק עניין של הגדרה, שם. הפורום מתאים לכל מי שקשור איכשהו למסורת (גם דתיים לשעבר). אשמח לשמוע ממך יותר מדוע קשה לך עם "החלק השני".

נולה24

New member
אני ממש לא קשורה לפורום וגם לא

מתאימה - אבל מועלות כאן סוגית מעניינות.

TheMashMash

New member
זה לא שקשה מדי..

אני פשוט גדלתי עם חברים סטרייטים .. ולמרות שהם יודעים עליי, קשה לי להיפתח לאוחצ'ות (אני מניח שאתם יודעים מה זה .. ) סתם, כי אני חושב שעניין ההומוסקסואליות קשור למיניות בלבד ולא חייבים להחצין אותו יותר מדי. שוב,אני לא בעד להיות בארון ולהתחבא אבל קצת תאקט. חברים שלי מקבלים את זה בסבבה, אחותי וידידותיי גם. לא חושב שקשה לי עם הצד האוחצ'י בתור הגדרה, פשוט להימשך אליהם קשה לי (גם מינית)

TheMashMash

New member
איך שכחתי..

בדיוק היום קניתי מזוזות חדשות לבית, החלטתי שאם גילו שאחת מהן פסולה, צריך להחליף ולווא דווקא לתקן.

יודיX3

New member
אני מסכים איתך

שהומוסקסואליות זו נטייה מינית ובזה זה אמור היה להיגמר. הבעיה היא שאנו חיים בחברה סטריוטיפית שאוהבת מאד מאד להדביק מדבקות לאנשים. כאילו כל אחד בחברה נוצר בפס יצור שונה ועל המצח שלו הוא מקבל מדבקת האשכנזי הצפונבון, החרדי המשתמט, הערס הפושע או ההומו האוחצ' וכד' וצריך להתייחס אליו בהתאם למדבקה. ולגבי הקושי שלך- אם אתה לא רוצה להחצין- יפה לך. אחרים רוצים להחצין- שיבושם להם. ההחצנה של אחרים לא אמורה להפריע לך לדעתי. עם הזמן גיליתי שגם בתוך ה"קהילה" ההמומוסקסואלית, (הלכאורה פתוחה וליברלית) יש הרבה חוסר סובלנות לאחרים המשתייכים לקהילה זו- כי הכי קל לרמוס את מי שחלש יותר. אני לא תוקף אותך חס וחלילה. רק הזכרת לי במילים שלך את עצמי כי גם אני פעם סלדתי מהומואים מוחצנים "אוחצ'ות", וזה רק נבע לדעתי מחוסר השלמה עם מי שאני, אז מצאתי אנדרדוג להוציא את התסכול שלי עליו.

למעלה