שלום לכולם

שלום לכולם

אני פה בסביבה... אף על פי שראיתי את כל הסרטים ושיחקתי ברוב משחקי המחשב, אני לא יכול לקרוא לעצמי מעריץ נלהב... יחסית לשאר הסדרה, האם הסרט האחרון, השלישי בסדרה מבחינה כרונולוגית, האם הוא לא היה מאכזב? אדם

Darth Tomer

New member
לדעתי לא היה מאכזב

הסרט הכי טוב בטרילוגיה החדשה (סרטים 1,2,3).

Drizt

New member
מה פתאום!

השלישי לדעתי הוא בין הטובים של הטרילוגיה החדשה אבל באמת הדיאלוגים לא משו

Count Dafooku

New member
לטעמי ממש לא

הוא דווקא בעיניי הכי טוב, כי הוא סוגר את כל המעגל בצורה מרגשת (אני גדלתי על הסרטים לפי סדר ההוצאה שלהם).

steve2

New member
חוץ מכך שהוא סוגר פינות...../images/Emo58.gif

פינות שידועות מראש קודם כן, הסרט מאוד מאכזב-התסריט פשוט עלוב, משחק עלוב של כולם חוץ מהקיסר שמפתיע בגדול. לוקאס הרס את כל הקסם הזה שניקרא STAR WARS וחבל. לדעתי עם שרביט הבימוי הייתה מועברת לבמאי אחר, הסרט/פרילוגיה היה יוצא לגמרי אחרת. גם סצינות הקרוב ציפיתי לקצת יותר רגש ופחות אפקטים כמו אובי וואן/אנאקין ועם כבר דיאלוגים ביניהם אז קצת יותר מחוכם מאשר "אתה היית צריך להיות האחד" "אני שונא אותך" מאוד בוגר... כל הסיפור עם גנרל גריוויוס פשוט מטומטם, לוקאס היה חייב פשוט למלא חללים שלמים אז המציא סיפור חסר תוכן שמה שמצחיק הוא שלוקאס בכלל לא חשב על כך במקור לפני 30 שנה, אלא בלב ברירה וכמובן אך לא לעשות עוד ג'ובות הכניס סיפורים מיותרים ולא מועילים-כל הקלון וורס לדעתי מיותר. גם הטרנספורמציה של אנאקין לווידר, ציפיתי ליותר...קצת היה שקוף כל העניין. בנקודה התחתונה רציתי שלוקאס בסרט השלישי פשוט יחדש לנו דברים יגלה דברים ולא יתן את כל מה שאנחנו כבר יודעים על מגש של כסף ואפקטים. הדבר היחיד שאני יכול לומר לטובתו שהוא בהחלט הטוב מבין השלושה הראשונים, ישנה הרגשה כי הסרט עם כל הבעיתיות שלו מדבר באותה שפה של הטרילוגיה הוותיקה וכן הוא מצליח להעביר טוב את הסיפור אבל חבל שבצורה בנאלית כ""כ. הראשון הוא צחוק של סרט נתתי לו כוכב אחד עבורי בזמנו, השני כבר יותר אמוציונלי והרבה יותר אפל אך עדיין חסרים חורים בתסריט והמשחק על הפנים-נתתי לו 2 וחצי כוכבים עבורי בזמנו. השליש כבר הרבה יותר טוב נתתי לו 3 וחצי כוכבים עבורי בזמנו.

בקיצור, מפגש פורום של פרקים 4-6 ../images/Emo3.gif

שמעתם על חדרי הצפיה של טאוור רקורדס, אם אני לא טועה? משהו בעזריאלי, 500 שח, מקום ל 20 איש לאיזה סרט שרוצים מהספריה צריך לברר פרטים ולקבוע תור לפסח...

למעלה