שלום לכולם!

GoRiLlAZz

New member
שלום לכולם!

דבר ראשון, אתם פורום מדהים! ואנשים מקסימים:) אתם בטח לא ממש מכירים אותי, כי אני לא כותבת פה לעיתים קרובות, אבל רק שתדעו שאני כל יום עוקבת פה, וקוראת, אבל אני לא מגיבה. כמה דברים בקשר לסדרה, זו היתה באמת סדרה מאוד טובה, ומרתקת! ובחבל שנגמרה, אבל יש עונה שלישית:) ועכשיו כמה שאלות לי אליכם: א. אני לא הייתי באירוע, ורציתי לדעת, יש מצב שהאירוע ישודר בטלויזיה? או לפחות בVOD, ומתי? ב. אני מחפשת שיר כבר הרבה זמן, ובעודי קוראת פה הודעות הגעתי לאתר זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3228264,00.html ושם יש קטע וידאו, עכשיו בהתחלה יש איזה שיר, כשרואים את עדי עולה, ושירה.. השיר הזה מופיע יחסית הרבה בסדרה, רציתי לדעת איך קוראים לו. ג.ומשהו אחרון, היה גם איזה שהוא שיר, בפרק האחרון כשראו את איה וניני יושבים בחדר ומדברים, מישהו יודע מה שם השיר? תודה לכם!

נעמקה19

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

א. אני מצטרפת לשאלה שלך
, למרות שכבר הייתי באירוע ג. את מדברת על שיר של הביטלס? אז אני נעם, בת 13 מת"א ומעריצה את אדית חצור. השתלבות נעימה
ושמחה שהצטרפת.

o r t a l13

New member
ברוכה הבאה!!!

אני אורטל בת 13.. תהני והשתלבות מהירה ונעימה! וגם אני חייבת את השיר הזההה למישהו יש מושג?

הי, ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני אורטל בת 15 וחצי מנס ציונה... ואוהבת את דון לני גבאימאוהב| השתלבות נעימה ומוצלחת

Seas Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני רוני... שתהיה לך השתלבות מהירה ונעימה...
ובקשר לשיר... אני לא יודעת... מצטערת

למעלה