שלום לכולם ..!!

שלום לכולם ..!!

שלום לכולם..!! סורי שפתחתי הודעה חדשה אבל חזרתי עכשיו מהטיול השנתי
היה מזה צחוקים << וכיףף >> .. וואי אני מ-ת-ה לישון ... אני שפוכהההה.. טוףף ?!? אם היה או קרה פה משהו חדשדשש ספרו לי ..!! אני פה
אוהבת.. ואיזה כיף סווף סוף לחזור היתגעגעתי ה-מ-ו-ן ה-מ-ו-ן.. מואעההה

yafit93

New member
יאאא מאמי שמחה שחזרת התגעגעתי

ספרי קצת חוויות ואם יש תמונות ש י מ י

תמונות אני ישים עוד

כמה ימים חברה שלי מכניסה לי ..!! ו.. היה מזה כיףף בערב היה לנו מסיבה היה קטעים רצח .. וואי וביום יום חשבתי אני הולכת למות כמה הלכנו... תיפסנו על הרים עוד שנייה היתעלפתי 5 שעות רק תיפסנו ועוד יום למחרת <<שזה היום>> רק הלכנו בכמו נחל כזה << מזה מסריח>> שזה היה עוד שעתיים והכול היה סלעים וכולם נפלו ואיזה אחת כימעט פתח ת'ראש ועד נפל אמאא טיפסנוו למקום מזה גבוהה << נכון שאתם תמיד רואים באופק את ההרים הגבוהים>> למקום כזה טיפסנו ואם את מסתכלת למטה את מקבלת התקף לב .. אבל בכללי היה צחוקים וכיף מזה ניהנתי

איזה כיףף לךך..

יאוו..איזה כיף לךך.. לנו איזה טיולים יש...המורות הורסות הכלללל.. לפחות לכם יש טיולים נורמלים.. טוב תהנו גם בישבילי..חחחח..

KiSs KiSs KiSs

New member
יאאאאאאא!! גיושששש מאמייייי....

איך הייה?!?!?!?!?!? פרטיםם....חעעע..כיף לךך..לי בטיול שנתי הייה מזה חראאאא...פיכסהה..היה מסריח...חעע.. טובב..לפחות את נהנתת!! נו אז ספרי חוויות....וכמו שיפית אמרה-תוסיפי גם תמונות אם ישש!!!!! פחח...יוווווואוווווו...
אוהבתותךךךך

אני יכניס תמונות עוד

כמה ימים חברה שלי מכניסה לי ..!! ו.. היה מזה כיףף בערב היה לנו מסיבה היה קטעים רצח .. וואי וביום יום חשבתי אני הולכת למות כמה הלכנו... תיפסנו על הרים עוד שנייה היתעלפתי 5 שעות רק תיפסנו ועוד יום למחרת <<שזה היום>> רק הלכנו בכמו נחל כזה << מזה מסריח>> שזה היה עוד שעתיים והכול היה סלעים וכולם נפלו ואיזה אחת כימעט פתח ת'ראש ועד נפל אמאא טיפסנוו למקום מזה גבוהה << נכון שאתם תמיד רואים באופק את ההרים הגבוהים>> למקום כזה טיפסנו ואם את מסתכלת למטה את מקבלת התקף לב .. אבל בכללי היה צחוקים וכיף מזה ניהנתי

שאלוםםם

ברוכה השבההההההההההההההההההה חוויות ומהרררררררררררררררררררר שמחה שחזרתתתתתתתתתתתת

אממ הינה כמה חויות חחח

היה מזה כיףף בערב היה לנו מסיבה היה קטעים רצח .. עשו לנו השקמה ב-6 בבוקר אני בקושי מיתעוררת פה בבית ב-7:20 הם רצו ב-6??.. וואי וביום יום חשבתי אני הולכת למות כמה הלכנו... תיפסנו על הרים עוד שנייה היתעלפתי 5 שעות רק תיפסנו ועוד יום למחרת <<שזה היום>> רק הלכנו בכמו נחל כזה << מזה מסריח>> שזה היה עוד שעתיים והכול היה סלעים וכולם נפלו ואיזה אחת כימעט פתח ת'ראש ועד נפל אמאא טיפסנוו למקום מזה גבוהה << נכון שאתם תמיד רואים באופק את ההרים הגבוהים>> למקום כזה טיפסנו ואם את מסתכלת למטה את מקבלת התקף לב .. אבל בכללי היה צחוקים וכיף מזה ניהנתי

למעלה