שלום לכולם!

קורווין

New member
שלום לכולם!

הנה אני מנצל כמה דקות אינטרנט נדיקות שיש לי היום. מה נשמע? כבר המון זמן לא באתי לבקר, לא רק כאן, ברשת בכלל. יש כאן נסיבות מקלות, כמו שאתם יודעים, התחתנתי קלות ואני חי עכשיו בדירה (רחמנא ליצלן...) נטולת מחשב!!! מה איתי? החלטתי לרדת מעניין הכדורים באופן עצמאי וללא התייעצות עם הפסיכיאטר שלי (אל תנסו את זה בבית!!!) הימים הראשונים (אחרי בערך שבוע וחצי ללא התרופה, ההשפעה לא היתה מיידית), היו פשוט סיוט! הרגשתי חרדות, זמזומים בראש, כל מיני שאר תופעות OCD כמו חרדה מזרים באוטובוס וכו´ וכו´. ואז התחלתי לעבוד על עצמי! התהליך לא היה קל, ואין לי כרגע זמן לתאר אותו, אבל אני מבטיח שעוד אעשה זאת בקרוב! היום אני יכול לאמר שיש חיים גם אחרי הכדורים! אחרי שנה של תלות, אני חופשי! גם מהכדורים, וגם מהOCD! בקרוב אצלכם! אחזור שוב עם הסיפור המלא בקרוב. מתנצל על ההיעדרות הממושכת. קורווין.

.אחת

New member
בהחלט לא לנסות את זה בבית!

התרופות לOCD לא מעוררות תלות, ולכן אפשר "להגמל" מהן, רק יש צורך לעשות את זה בהדרגה! ובהתיעצות עם פסיכיאטר! לקורווין, אני לא יודעת איזה מינון לקחת, לפני שהפסקת לגמרי, אבל בכל אופן זה מאוד מאוד מאוד לא מומלץ (פלוס עוד כמה מאודים) להפסיק בבת אחת. בכל אופן כדאי להיות עם יד על הדופק, ולא לפחד לחזור לטיפול (תרופתי או פסיכולוגי) אם האו סי די חוזר לך. זה משהו שבהחלט יכול לקרות כשמפסיקים לקחת תרופות ללא בחינה מוקדמת, בבת אחת ללא הדרגתיות וללא התיעצות. בנוסף חלק מהסובלים צריכים להשאר על מינון נמוך לאורך זמן (שנים) כדי לשמר את העדר הסימפטומים, כדאי להיות עם יד על הדופק אם אתה לא אחד מהם. בהצלחה בכל אופן, אחת

קורווין

New member
הייתי על 60 מ"ג ביום.

זה ממש לא מומלץ, וגם מסוכן! אז ממש לא לקחת ממני דוגמא!

רועי10

New member
קורווין, ברוך השב! מקווה שתמצא זמן

להיכנס כאן מפעם לפעם! גם אני עשיתי כמוך בעבר הרחוק (מאוד) אחרי שהייתי מטופל "כבד" תרופתית ופסיכיאטרית במשך כשמונה שנים. החלטתי למרוד באופן כללי בכל המערכת הפסיכיאטרית שלא השכילה לעזור לי להשתחרר מהאוסידי, אבל כהמלצתה של אחת, הורדתי את המינון על דעת עצמי לאורך של כחצי שנה! והתנתקתי למשך 16 שנה בצורה מלאה מכל המערכת הפסיכיאטרית. (אמנם פה ושם ההלכתי לטיפולים פסיכולוגיים פרטיים, אך לא טיפולים תרופתיים) ידעתי שאסור להוריד בבת אחת ואכן כך לא נהגתי כך. קורווין, מה הניע אותך לכך? אני לפחות, זה היה בגלל שהתרופות לא עזרו לי ועוד סיבות "מרדניות" אחרות, אבל אצלך שהתרופות כן עזרו? גם אני מודיע ומזהיר שלא לקחת ממני דוגמא בשום פנים, ושאני לא ממליץ לאף אחד כאן לעשות כמוני וכמו קורווין, אלא בהתייעצות ובתיאום עם המטפל! תהיה בקשר קורווין. יש לך את הטלפון, עד כמה שאני יודע. ביי רועי

.אחת

New member
הבהרה חשובה

ראשית המלצתי על סמך ההמלצות הפסיכולוגיות והפסיכיאטריות בנושא, והשנית, המלצתי לרדת בהדרגה, בשום אופן לא המלצתי לא לעשות זאת בפיקוח רפואי!!! (כפי שעלול להתפרש בטעות מניסוח קצת מעורפל באחת השורות שהמלצתי לעשות כך) להפסיק תרופות באופן פתאומי יכול להחזיר את כל הסימפטומים. יש צורך להוריד בהדרגה בפיקוח רפואי, ואורך של חצי שנה להוריד בהדרגה זה כלום (כמובן שזה תלוי במינון)! להוריד באופן הדרגתי יכול גם לקחת למעלה משנה (כפי שזה אצלי אגב). כל פעם מורידים על פי הוראת הרופא במינון, ואז מוודאים לאורך כמה שבועות/חודשים שאף סימפטום לא חוזר, וכך הלאה.

למעלה