שלום לכולם

לינור א

New member
שלום לכולם

אני לא יודעת אם אני פונה למקום הנכון אבל אנסה בכל זאת
יש לי תופעה שנמשכת כבר כמה שנים (מאז שנחנכתי לרייקי ואולי טיפה גם לפני הסדנה עצמה) התופעה ראיה בעיניים עצומות כלומר כאשר העיניים שלי עצומות אני רואה צבעים שונים למשל צורות גאומטריות כמו ספירלות בכל מיני צבעים, פעם ראיתי מסך לבן בוהק. זה מתפתח גם ליכולת לראות עלים/עצים ירוקים ואני גם רואה דברים שלא ממש ברורים לי. אני עצמי לא מבינה מה המסר כאן עבורי, מלבד שזה לפעמים מהנה ולפעמים מטריד ומפריע לישון כי אני מתעוררת מיזה באמצע הלילה. לא שמעתי על אף אחד שחווה כזה דבר (אני מקווה שזו לא בעיה נוירונית). קצת רקע עלי: יש לי רייקי 3 ועברתי סדנת תקשור למרות שאני לא מתקשרת (הלכתי לסדנה בעקבות התופעה הזו וחשבתי שהסדנה תגרום לפריצת דרך ולהבנה של משמעות המסרים של שמתגלים לי בעיניים עצומות). אשמח לדעת אם משהו חווה כזה דבר ויוכל לשתף גם כדי שאוכל ללמוד עוד על התופעה הזו ואיך מקדמים/מפתחים את העניין. תודה

Curious

New member
מעניין../images/Emo45.gif

גם לי יש סוג כזה של תופעה, אבל לא בחומרה כמו אצלך. אצלי זה נשלט. אני רואה צבעים וצורות כשאני עוצמת את העיניים בחוזקה, או מגלגלת את העישונים, או מניחה את כפות ידיי על העיניים, ומצמידה אותן...ואז אפשר לצאת לסוג של מסע בין צבעים וצורות... אני לא יודעת אם יש בכך היבט מיסטי תקשורי, או שמא מדובר במשהו פיזיולוגי, שטמון בכל אחד ואחת. פעם חשבתי שזה עזר לי להבין את תופעת המוות הקליני...וחלימה. בהחלט מעניין יהיה לשמוע התייחסות...

skooby

New member
היי

גם אני חוויתי משהןו כזה לפני שנתיים בערך, אצלי זה היה ההתחלה של התקשור, אחרי זה התחלתי לעשות מדטציות, לראות תמונות ברורות יותר (כמו זכרונות ישנים) ולקבל מסרים.

לינור א

New member
מדיטציות

אני לא כ"כ מתחברת למדיטציות מה גם שאני לא רואה כלום במדיטציה. אצלי התופעה באמת לא נשלטת.

דגנית

New member
היא לא מתפתחת...

לדעתי בלבד.. כי את חוסמת אותה מלהתפתח כי את לא מאמינה בעצמך ובה.. תני לעצמך לזרום עם המראות והתחושות אל תעצרי אותן.. ותראי שהתופעה תתפתח..

לינור א

New member
מעצורים

כן, לפעמים מרוב שאני מרגישה שאני נסחפת לחיזיון אני בולמת את עצמי כי אני מרגישה כאילו אני מאבדת שליטה ונשאבת/נסחפת לחזיון.

דגנית

New member
קודם כל.. זו תופעה מוכרת.. לי..

אני רואה בעיקר צבעים, ולפעמים את האנרגיה של האנשים שלידי, כאשר אני עוצמת עיניים. לגבי הצורות, את מוזמת לקרוא על שפת האור, השפה של המאיה, בקומונה של שפת האור. מאמינה שיעניין אותך לקורא שם.. תהני מזה.. וכאשר מפריע לך.. פשוט תבקשי לא לראות.

לינור א

New member
תודה רבה דגנית

עיינתי בלינקים שצרפת, פתאום אני מגלה שהצורות הגאומטריות שאני רואה זה לא הצורות הגאומטריות המקובלות אלא לפעמים זה נראה כמו פרחים פעם ראיתי כדור ירוק כמו מולקולה כאילו הוא מתחלק לתאים...אכן מוזר...

דגנית

New member
תחווי את זה, תהני מזה..

תני לזה לקרות.. ולאט לאט תתחילי לראות דברים בעלי משמעות עבורך.. לקבל את המסרים מתוך הצורות שאת רואה.. זה כייף... אם לא נבהלים פעם אמרו לי קבלי באהבה אז קבלי באהבה.. זה לא מוזר.. זה שלך..

לינור א

New member
אני כבר לא נבהלת

יצא לי להיבהל רק כשראיתי דמויות ואז הדמויות נעלמו. אני יודעת שאני צריכה לקבל את זה באהבה ואני גם מקבלת את זה באהבה אבל מפריע לי שזה כבר שנים ככה ולא מתקדם לשום כיוון אז לשם מה זה הופיע בחיי אם אין לו כל מטרה? אני די בטוחה (כלומר משהו פנימי משדר לי כך) שזו תופעה מיוחדת שיש לה מטרה מסויימת מלבד לקבלה כפשוטה וקצת מתסכל אותי שהיא לא מתפתחת לשום כיוון משמעותי/מועיל.

ללינור א.

הי חמודה התיאורים שלך מאוד מוכרים לי נסי ללמוד קצת על ציורי מנדלה נסי לציר נסי לפתוח את עצמך לזרימה אין סופית של אהבה כלפיך נסי לקבל את עצמך כמו שאת בלי ביקורת עצמית ששיכת לילדה הקטנה שבך . כשנבהלים מאבדים ראיה תתאמני בלקבל את הראיה המיוחדת שלך היא יחודית לעצמך . בהצלחה אם המנדלות . ציינתי מנדלות כי התיאורים של הציורים שלך מזכירים ציורי מנדלות. בהצלחה שבוע טוב

לינור א

New member
יש משהו במה שאת אומרת שנטיפי

עיינתי קצת במנדלות, אומנם החיזיון לא נראה בדיוק ככה כעיגולים אבל יש דמיון מבחינת הצבעוניות והצורות. אני בקושי יודעת לצייר בית
כל מה שקשור באומנות של ציור ופיסול ממש רחוק מימני ואפילו כשהסתכלתי על המנדלות נלחצתי איך אדע איזה צבעים לבחור
. אולי הגיע הזמן שאפתח אצלי משהו שקשור באומנות.

לינור א

New member
אשמח לקבל תגובה ממך עומר

הגעתי לפורום הזה דרך חיפוש בגוגל על ראיה בעיניים עצומות, ובמהלך החיפוש נתקלתי בשמך עומר שסיפרת בפורום אחר לפני כ - 3 שנים על התופעה הזו. אשמח שתשתפי/תספרי/תרחיבי על הנושא הזה, ורציתי גם לדעת האם התפתח משהו בראיה אצלך מאז 2003? כמובן רק אם זה מתאים לך תודה לך

אני דווקא חושבת שאת כן מתקשרת...

ממה שאני מכירה, זה נשמע לי כמו מסרים שמגיעים אלייך, בשפה שרק את יכולה לפענח. הדרך להפוך את זה לפחות מציק, היא לפתח דרך לפענח את המסרים, ולהתייחס אליהם. אם מגיעים אלייך מסרים - כנראה שיש לך מה ללמוד או לעשות איתם, או שמוטל עלייך להעביר אותם, מה שנקרא בשפת העם הלא מוצלחת במיוחד, "להוריד" אותם. ולגבי החשש שלך שזו בעיה נוירונית, אני מבטיחה לך שהרופאים המערביים ימצאו דרך להסביר את התופעה במונחים נוירולוגיים. הבעיה, להבנתי, היא שהם מתייחסים לאיך, ולא ללמה. כלומר, הם יכולים להסביר לך איך זה קורה, מה "מקולקל", אבל לא יכולים להסביר למה זה קורה - את זה, את יכולה להבין כאן, בפורום אנרגיות
מנסיוני, פיתוח השפה הזו הוא איטי ומצריך סבלנות, כי יש לו קצב משלו. אבל, שווה את המאמץ

למעלה