שלום לכולם!

dori

New member
שלום לכולם!

ובמיוחד לאותם אנשים שההודעות שלהם ריגשו אותי מאוד! אני בת 17.5 ואני לא ממש מוצאת את ה"אני" שלי... בזמן האחרון התחלתי להתעניין בדברים שקשורים במודעות עצמית (למשל, מדיטציה...) אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי טיפים או דרכים בכדי שאני אוכל לגלות את ה"אני" שלי ולהשלים איתו. שלכם, בברכת אור ואהבה... דורי

שלום דורי וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

היי דורי!!! הגעת למקום הנכון. אני מציעה לך לקרוא כמה שיותר דפים בפורום. התשובות לשאלותיך נמצאות כאן. את פשוט צריכה להתחיל לחפש. בהצלחה!!! הרבה אור ואהבה. מיכל

dori

New member
מיכל....

תודה לך על קבלת הפנים החמה!!! אני אשמע לעצתך ואקרא את הדפים בפורום (שדרך אגב כבר התחילו לעזור לי...) בברכת אור ואהבה... דורי

דורי

היי אני בת 14.5 מקרית אונו מאיפה את? המממ אני לא חושבת שמשהו יוכל לתת לך טיפים כלשהם כי את החיפוש העצמי אץ עוברת לבדיך זה מעין מסע בחיים שלנו... שבעצם מתמשך בכל החיים יש תקופות סוערות יותר ויש פחות בכל מקרה תהיי את אל תפחדי לחוות תתקיימי ותאמיני לי... אם תרגישי בסוף חייך שעשית את כל מה שרצית לעשות אי פעם... תדעי שאת שלך עשית ומצאת את עצמך... אבל את צעירה (מי אני שמדברת) ויש לך עוד הרבה זמן עד שתמצאי את עצמך או משהו מאיתנו

למעלה