שלום לכולם! מישהו הפעיל זמזם חתן? שאני ארוץ?
M moria007 New member 24/2/06 #2 פעם אחת.... נשבעת שלא נגעתי בזמזם אבל פתאום כולם באו והנוסעת חטפה התקף לב (גם אני למען האמת).
M moria007 New member 24/2/06 #5 ../images/Emo2.gif נשבעת שלא לחצתי!!!!! וכמו שאמרתי להוא שהגיע ראשון - זה באמת מרגש לדעת ששומרים עלינו ככה... אז תודה על הכל! ובקשר לחוב - אפשר בתשלומים?.....
../images/Emo2.gif נשבעת שלא לחצתי!!!!! וכמו שאמרתי להוא שהגיע ראשון - זה באמת מרגש לדעת ששומרים עלינו ככה... אז תודה על הכל! ובקשר לחוב - אפשר בתשלומים?.....
מ מיסאנדרסטוד New member 25/2/06 #6 את גם חייבת לו ופלים, אותה חבילה שנפלה מידיו כשלא הייתה לו ברירה אלא לרוץ.
מ מיסאנדרסטוד New member 25/2/06 #7 רציתי להוסיף שכמחווה הייתי קונה לך בעצמי במקום מוריה שהואשמה על לא עוול בכפה (או שכן...) אבל אין לי תלושים. בכלל.
רציתי להוסיף שכמחווה הייתי קונה לך בעצמי במקום מוריה שהואשמה על לא עוול בכפה (או שכן...) אבל אין לי תלושים. בכלל.
M moria007 New member 25/2/06 #8 למה אף אחד לא מאמין לי?...../images/Emo12.gif וחוצמזה, בסופר שעכשיו סיימתי נגמרו לי סופית התלושים.... מזל שמחר ה- 26 לחודש....
למה אף אחד לא מאמין לי?...../images/Emo12.gif וחוצמזה, בסופר שעכשיו סיימתי נגמרו לי סופית התלושים.... מזל שמחר ה- 26 לחודש....
ח חמורו של בורידן New member 26/2/06 #9 לא היה לי שום וופלים ביד ואני בכלל לא מאבטח אבל אני גם צריך לרוץ לזמזמים (ואחרי זה אני חייב סיגריה...) אבל אני אשמח לוופלים חינם בלי קשר, במיוחד שנגמרו לי התלושים ולא יכולתי להטעין עדיין...
לא היה לי שום וופלים ביד ואני בכלל לא מאבטח אבל אני גם צריך לרוץ לזמזמים (ואחרי זה אני חייב סיגריה...) אבל אני אשמח לוופלים חינם בלי קשר, במיוחד שנגמרו לי התלושים ולא יכולתי להטעין עדיין...