שלום לכולם!

moonkiss

New member
שלום לכולם!

טוב, אז כמו שבטח שמתם לב (אחרי שראיתם את השם ולא ממש זיהיתם...) אני חדשה! ואים אני פה אז זה אומרת שאני אוהבת את השירים של אביב, ואני חושבת שהשיר שאני הכי אוהבת (נכון לעכשיו) הוא: השתיקה שלי...וגם שלכת. אחרי קריאה קצרה של כמה הודעות, ניראה לי שאני הכי "זקנה" פה... אני בת 18 וקצת... טוב חבר´ה... אז היום יום שישי, ולא יצאתי כי אני חולה וגם כי אין לי חשק(שירלי ועידן הקסם- אתן לא לבד!!!), אז אים בא לכם- דברו! לילה טוב! MOONKISS

הבדידות

New member
הייי לך ...

היי ברוכה הבאה :) אני יצאתי וכבר חזרתי אז אם בא לך לדבר על משהו תכתבי לי אההה ועוד משהו... יש לך איי סי קיו?

Natali_x

New member
הי

שלום לך. אני מקווה שתהני פה. ואת טועה את לא הכי גדולה אני בת 19 עוד 5 ימים. שלך נתלי

yellow cheese

New member
Moonkiss...

קודם כל- ניקניים מאגניב לאללה.... דבר שני- כל מה שכתבתי בפורום בנושא ה"בדידות"- זה היה בזמן עבר... מה שכתבתי נכתב מזמן! ראיתי לנכון להביא את זה בפני חברי הפורום שלי אחרי כל סיפורי הבדידות שנכתבו כאן בתקופה האחרונה.... בשביל להראות שכן- גם אני בנאדם, גם לי רע, גם לי כואב... אבל רק הרגשתי בודדה... באותה תקופה חשבתי שכל העולם נגדי...אבל עכשיו בלי ע´ הרע!
55555 הכל טוב..... (כן, יש בי חצי טוניסאי)...
ברוכה הבאה לפורום בייבי- כמעט שכחתי להגיד לך!!! תכתבי פה כמה שיותר.... שלך, שירלי

לmoonkiss

אז קודם כל ברוכה הבאה. האייסי שלי: 122704617 ואת ממש לא הכי זקנה בפורום הזה- גם אני בת 18 וכמה חודשים. אורלי.

NesheM

New member
MOONKISS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה שלומך נשמה?? סופסוף החלטת להצטרף לפורום שלנו?! יופי!!!!!!!!!!!! מתה עליך נשם , ברוכה הבאה! peace&love NesheM

moonkiss

New member
נשמ´וש!

מה עניינים איתך??? קראתי בפורום "ההוא"...שיש לך אהבה??? יופי,יופי!!! תהיי בקשר! יש לך אייסי? MK

moonkiss

המממ מאיפה את? ואיך קוראים לך. אני דנאיל בת 14.5 מקרית אונו אם את רוצה צרי קשר לאיי סי יו 130948900 או לאי מייל [email protected] וברוכה הבאההההה!!! :)

moonkiss

New member
../images/Emo25.gif ו ../images/Emo24.gif לכולכם!

תודה על הקבלת פנים החמה!!! איזה כיף לי! טוב, אים אתן רוצות יש לי אייסיקיו- הוא כתוב בכרטיס שלי... אבל לעצלנים שבניינו...
אכתוב אותו שוב! 136222215...תבואו לבקר! אז מה קורה איתכם בימים טרופים אלה? MOONKISS

מון קיס....

שלום אני נירית ואני בת 14 מרמה"ש.... גם אני חדשה פה אבל למרות זאת - ברוכה הבאה!!! האייסיקיו שלי - 120528146

למעלה