שלום לכולם

shlomb

New member
שלום לכולם

מה קורה אנשים? תקשיבו, אני רוצה להתחיל להשתמש בקיובייס או ריזן לא יודע איזה תוכנה שיותר מתאימה, כדי להכין טראקים עם שילוב של גיטרה חשמלית. הבעיה היחידה היא שאני מתחיל מאפס בקטע של התוכנות האלה ובחיים לא התעסקתי במוזיקה אלקטרונית... אז השאלה שלי היא אם מישהו יכול לכתוב קצת איזה מדריך קצר להסביר לי באיזה תוכנה כדאי להשתמש ואיך מתחילים לעבוד איתה (רק את הבסיס) או אולי אפילו לתת לי קישור למדריך? בתודה מראש שלומי. :)

HeavenlyB

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני בטוח שלפני שפרסמת את ההודעה, הסתכלת לבדוק אם קיים מדריך כזה בקישורים, נכון?

ורסטיל

New member
אם הייתי במצב רוח רע אז הייתי כותב

אל"ף כל , אתה רוצה לעשות טראקים משולבים עם גיטרה חשמלית כמו "dancing with kadafi" אבל אין לך ולו מושג קלוש איך מתחילים ומה גם שאף פעם לא התעסקת עם תוכנות מהסוג הזה?. מממ..ניראה לי שמישהו הולך לבלות המון זמן בחדר עם המחשב. בי"ת כל , תאר לך שאתה מצליח בתחום (בע"ה) אז הכתבת שואלת אותך "תגיד? , איך אתה עושה את המוסיקה שלך היא כזאת מורכבת וסוחפת אחריה מליונים איך אתה מגדיר את הסגנון המוסקלי שלך ואיך בעצם אתה עושה זאת? , ומה תשובתך תהיה...? "איזה מדריך של קיובייס.." אבל אני לא! :) ולשאלתך , יש כמה מדריכים בתוכנת האי מיול שנכתבו ע"י אנשים פרטיים כך שהם מוגנים מזכויות יוצרים. ויש את האתר של קונדרה www.kundara.co.il שיעזור לך המון בהתחלה ויש גם את גוגל כל יכול בהצלחה.

למעלה