שלום לכולם!

שלום לכולם!

זה השבוע סיימתי סופת החרבות וכל מה שנישאר לי זה להמתין לאביב (תירגומו של המישתה..) כניראה שאת הזמן אני יעביר בביקורים פה.. (הסידרה ממכרת..) רציתי לבקש אם מישהו זוכר/יודע על איזה כתבה-מאמר שפורסמה נידמה לי שדרך הפורם על הצפע האדום, קווים לדמותו וכאלה... אם מישהו יוכל לשלוח לי קישור לזה אז אני בהחלט יודה לו!

מאמר על אוברין מארטל?

לא זכור לי. אתה מוזמן להיכנס לוינטרפל ( www.hdm.co.il/winterfell )--> "מאמרים" ולראות מה יש שם.

אניב זמנו חשבתי לעשות זאת

ואף יש לי את המאמר שלא יצא לפועל-הן בגלל עצות של חובב זהב (נד) והן בגלל שקראתי אותו בעצמי,המאמאר לא בדיוק מסודר למרות שהוא מכיל את רוב המידע והתיאוריות שניתן ללקט על הצפע עד ליציאת המשתה (כולל כמה תיאוריות על המשתה עצמו). ניסיתי לעשות את זה כמו ניתוח דמות-וזה לא אפשרי או נכון מבחינת כתיבה. את רוב המידע שיש בו תוכל למצוא ברוב הדיונים שעסקו בצפע או בדורנים בשנה האחרונה

זה מאמר שקראתי אותו

אני די בטוח שמישהו דתן פה קישור אליו, אבל שניסיתי לחזור אליו לא מצתאי אותי! מוזר... אולי זה היה משו שלך לוגיין? יש שם איזשהיא תיאוריה של הכותב שבעצם הצפע הקריב את עצמו בקרב מול גרגור. מוכר למישהו??

אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר

היה פה בזמנו איזשהו דיון על זה, אבל זה לא היה מאמר, פשוט דיון.

אם אתה רוצה

אתה מוזמן לשלוח לי את זה לעריכה ונעבוד ונשפר את זה ביחד עד שתהיה מרוצה ונפרסם בוינטרפל

הכוונה אלי?

מממ.. לא נראה לי,עם היציאה של משתה לעורבים יהיו לנו המון תיאוריות נוספות שיתקשרו לצפע.עכשיו מאוחר\מוקדם מדי לעשות משהו. מה גם שהמאמר הייה ביסודו שגוי. אגב אני מחכה לראות איך ערכתם את התירגומים שלי,ומתי הם יופיעו

למעלה