שלום לכולם!!!!!!

!pakita

New member
שלום לכולם!!!!!!

הי אנשים! מה שלומכם?? מקווה שכולם בריאים! סליחה על הגסות, אבל אני צריכה עזרה.... במסגרת המגמה שלי (מדעי החברה לכל המעוניין לדעת) אני צריכה לעשות עבודת גמר בהיקף של יחידה... הנושא שאני בחרתי - הוא - מוזיקה שחורה... הנושא שהכי קרוב ללבי.. הבעיה היא שאני צריכה עזרה.... 1) אני צריכה כ 20 אנשים פחות או יותר שיענו על שאלונים (אפשר באנונימיות)... 2) אני צריכה המון חומר!!!!!!! מידע, אם יש פה אנשים שמוכנים להתראיין (אם הם ראפרים או משהו כזה), אם יש למישהו ספרים, מגזינים (גם באנגלית), סרטים, תמונות - הכל.... אני אשמח לקבל עזרה.... אז בכל מקרה - אתם יודעים איך להשיג אותי.... אני פה!! אז - תשמרו על עצמכם!! ותהיו בריאים P נ.ב. עמית - תודה.....

G פורס

New member
יהיה מאוד יעיל אם תשאירי

מספר איי סי קיו ואני בטוח שהרבה ירצו ויוכלו לעזור. G-Force.

יאנג אי

New member
או קיי יש לי דיל

אני מוכן לעזר לך להפנות אותך לאנשים והכל בתנאי שאת תפרסמי את העבודה בפורום !!!!!!!!!! אם את רוצה חפשי יאנגי באי סי קיו :)

bboy tb

New member
אין בעיה...

חלק ממוזיקה שחורה זה גם היפ הופ שבתוכו יש גם ברייקדנס אז אם צריך איזשהו מידע\שירים\סרטים\תמונות שקשורים בברייקדנס אני יכול לעזור. peace bboy tb ICQ: 20490954

מצוייייייייייין!

לינקים תוכלי למצוא בדף הקהילה שתוכלי למצוא קישור אליו בכותרות הפורום המתחלפות. אני אשמח לעזור עוד, את יודעת איך להשיג אותי. עמית

with K!!

New member
אם את צריכה

יש לי סרט שנראה לי יכול לעזור לך זה האיי סי קיו שלי118919525

למעלה