שלום לכולם

נשי נש

New member
שלום לכולם

תוכלו בבקשה להמליץ לי על שירים טובים של אביתר שירים סטייל תחרות כלבים

TEENAGER1

New member
להמליץ על שירים? ../images/Emo12.gif

מה דעתך על.. לקנות את האלבומים, לדוגמא?

ח ל ו ן

New member
שלום../images/Emo9.gif

כעקרון אין לו הרבה שירים בסגנון של תחרות כלבים, אבל יש כמה. אבל לפני שאני אומר לך שמות רק שיהיה ברור- אנחנו נגד הורדת/צריבת שירים פה, ואם את/ה רוצה המלצה בשביל להוריד, אז חבל. אגב, מומלץ לקנות את האלבומים של אביתר שכל אחד מהם, במיוחד השניים הראשונים, הוא יצירת מופת. בכל מקרה השירים הם: "פקק תנועה", ,"שוב אני לבד", "מתנות", "כה ציפיתי ליום והגיע" ויש כמובן את מתי נתנשק ושמתי לי פודרה.
אגב, הבאתי שירים שדומים מבחינת סגנון (גיטרות, קצב וכו'), ולדעתי למרות זאת הם שונים מאוד אחד מהשני
.

נשי נש

New member
תודה רבה

ורק שתדעו שגם אני נגד הורדת שירים וצריבה, של ישראלים.... ידיד שלי קנה את שני הדיסקים שלו והוא יביא לי אותם

ח ל ו ן

New member
לא אמרתי שלא../images/Emo2.gif

חס וחלילה
רק אמרתי שהשניים הראשונים במיוחד. וכמובן, סושי

ח ל ו ן

New member
הוא יפה../images/Emo99.gif

וגם אכלתי עכשיו סושי ב"סין כאן" עם אבא
ונהגתי לשם

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אני אני אני!../images/Emo141.gif

שאלה קצת קשה אצלי, כי מבחינתי ממש כולם (אחד אחד) מומלצים. אבל בתור אחת שרוצה להכיר את אביתר, אני אמליץ על אלו שאותי אישית שבו לתוך עולמו
אקדח אבות ובנים תתחנני אליי יש לי סיכוי הזאב והאיילה הביצוע עם קורין אלאל- כשזה עמוק זהו לבנתיים...

B l a c k tears

New member
אבל רוב השירים שהמלצת עליהם

נורא עצובים ושקטים.. והמ,הוא רצה סטייל תחרות כלבים. [?] אז.. אני חושבת ש"מתנות"\"מתי נתנשק"\"טיפה של אור" הם השירים שקיצביים ויותר קליטים.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
לויכפתלי../images/Emo10.gif../images/Emo141.gif

היא רצתה שנמליץ לה שירים טובים שלו התעלמתי מהסטייל כי...כי...נו זו אחלה המלצה לדעתי

B l a c k tears

New member
טוב,אז אם לא היית מכירה יוצר ורצית

המלצות- היית רוצה לשמוע את השירים העצובים שלו כבר בהתחלה? לודעת.. אני הרבה יותר אוהבת להכיר שיר שמח של זמר חדש ואם אני אוהבת אותו אז לחפש עוד שירים שלו ולשמוע גם את העצובים. :] לילה טוב.

0mroosh

New member
הגדירי 'שמח'.

רוב מה שנשמע שמח, בבסיסו עצוב ומהול במלנכוליה.

שמח= קיצבי..

אני לא מתכוונת לתוכן אלא ללחן של השיר.. כשהוא במעטפת קצבית יותר קשה לי להתחבר אליו..

לדעתי דווקא

כל מה שמיוחד אצל אביתר זה השירים האלה העצובים "אבות ובנים" ,"אקדח" וכו' הם אלה שמשקפים את היחודיות הזאת של אביתר, בדיוק בגלל שירים כאלה אני אוהבת אותו. העצבות שלו שמתחברת לי לדכואונות האישיים שלי, וזה לדעתי מה שמושך אצלו, וחוץ מכמובן הרמה המוזיקלית הגבוה שלו.אלה שירים שמאפיינים אותו. אני ממליצה. זה עוזר לבכות.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
כל כך מסכימה../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

ובתגובה לאלמוג- כן, זה בדיוק מה שמשך אותי אצל אביתר, וגם כתבתי לה את זה. את תחרות כלבים הכרתי המון זמן בלי להתעניין של מי זה, ואחרי ששמעתי את השירים שהמלצתי למעלה, התחלתי להתאהב בו, ורק אח"כ זה היה "אה, וואי תחרות כלבים זה שלו? מגניב" זה לא שאני מורידה מהערך של הדיסק השלישי, אני פשוט חושבת שיותר קל להתאהב קודם באביתר של הדיסק הראשון (רובו) ואח"כ לגלות את הקסם בשינוי המדהים שנוצר בעומד על נייר. חפרתי מבחן בפיזיקה מחר- וויש מי לאק

למעלה