שלום לכולם

אביושש

New member
שלום לכולם

אני פה בישראל רק רציתי לדעת...איך מזג האוויר שם? ואיך אתם מסתדרים איתו... ועוד משו..אתם מדברים בבית עברית או שאתם מדברים בשפה של הארץ בה אתם נמצאים? יומעולה:)

shirta14

New member
אני אענה לך

אצלי בונקובר קררר
אני מסתדרת איתו בעזרת בגדים חמים וחימום בבית. בבית מדברים עברית
יום מעולה גם לך :):)

אי אפשר לענות..

לדוגמא של שבוע אחד שהיה לפני כמה זמן אצלנו: רביעי - 35 מעלות, גשם, סופות רעמים וברקים. רוח חזקה מאוד. חמישי - 32 מעלות, חם, שמש, ללא רוחות. שישי - 37 מעלות, חם, שמש, ללא רוחות. שבת - 47 מעלות ברגע שיא, רב היום 45 מעלות, חם, שמש, ללא עננים או רוחות. ראשון - 13 מעלות, קר, גשום, סגרירי. שני - 36 מעלות, חם, גשום, סגרירי. להמשיך?

faland

New member
כן...

זה מה שהכי שנאתי בישראל הייתי חולה כל הזמן... פה לפחות יש מינוס 20 קבוע

B a Z u K a

New member
חעחעחעחע

אצלי חמים ונעים אנחנו עם מזגן על קירור=] מסתדרת איתו מצויין עיברית (גם בבית ספר אני מדברת עיברית עם הישראלים) אההה פלורידה

kottie

New member
מה המצב?

אני מניו יורק... מזג אוויר קר יחסית לארץ אבל ביחסית לחורפים של ניו יורק, די חם טפו טפו.... אני בבית מדבר עברית כי אמא לא ממש יודעת אנגלית :) אני מסתדר עם חורף מצוין :) וגם עם קיץ מצוין :) מה שנותנים לי אני לוקח חח

d a p h i

New member
where do u live?

how do u keep ur hebew? r u parents english speakers? do u go to a jewish school?

קנדה..

St.John's כן..ההורים שלי דוברים אנגלית. אני לומדת בבית ספר נוצרי ואני שומרת על עברית מאתרים ומקריאה באתרים בעברית..

../images/Emo140.gif אז גם את מקנדה..

נו בסוף אנחנו נשלוט על כל הפורום..
אני גם מקנדה אבל, מאיזור וונקובר שבBC...

d a p h i

New member
סתם מתוך התעניינות ,

מתייחסים אליך שונה בי"ס בלל שאת יהודיה? מחייבים אותך להתפלל?

השאלה אליי?

בכל אופן,ממש לא מתייחסים אלי שונה!! למה נראה לך? כולם פה נחמדים מאוד.

shusha17

New member
קר.. קר..קרררר ../images/Emo186.gif

מדברים בעברית, אבל פה ושם מכניסים מילים באיטלקית/אנגלית.

lol lypop

New member
hello

weather is warm and nice a little rain sometimes but kinda stopped recently. i like warm wather so if we have raini'm depressed but i'm normally happy
i speak hebrew and english at home..

למעלה