שלום לכולם!

גבי07

New member
שלום לכולם!

לא יודעת איך זה קרה לי אבל כנראה שקיבלתי הארה ואני מרגישה שאני צריכה ללכת אחרי ליבי וריגשותי העזים ולממש את חלום ההורות למישהו. אספר לכם במה מדובר: חברתי הטובה מספרת לי כבר הרבה זמן על אחותה ובן זוגה שמתקשים להרות וכנראה, אחרי 10 שנים, החליטו לנסות את מזלם באימוץ, פתאום הציפה אותי התרגשות וביני לבין עצמי חשבתי:"האם אני יכולה להגשים את החלום שלהם ולהיות להם לפונדקאית?" מאותו הרגע המחשבות לא הפסיקו לרוץ בראשי, לא מדובר בכסף, מדובר בלתת להם הזדמנות להרגיש ולחוות את הקסם הזה שנקרא "הורות", להרגיש את האהבה העזה שמרגישים לילד. בתור אמא לבת 3.5 ולבת 8 חודשים אני יודעת שאין דבר יותר מדהים מזה ורק מלכתוב הודעה זו ידי רועדות מרוב התרגשות. שאלת השאלות היא: אני נשואה באושר, האם, במידה ואני יציע את עצמי ובמידה והם יחליטו שכן, אני מתאימה לקריטוריונים של פונדקאית, האם זה אפשרי? אני מרגישה שזה מה שאני צריכה לעשות ושזה באמת מה שאני רוצה. תודה רבה לכולכן. גבי

גבי יקירה

ראשית את מדהימה במחשבה להיות אם פונדקאית לחברתך ,אך לצערי לא מאשרים אם פונדקאית נשואה,אך ישנם חריגים וזה בתנאי שהוועדה תבחון שזוהי הזדמנות אחרונה לחברתך דבר שלא נראה לי. אירית

למעלה