שלום לכולם

Dancin Fool

New member
שלום לכולם

טוב כמו נראה לי כל אחד שמכבד את עצמו ושומע רוק מכיר תלהקה האדירה הזאת וכל מילה שלי נוספת סתם מורידה מהם קיצר רציתי לשאול האם הדיוידי הכפול של להקה שווה קנייה זאת אומרת מבחינת התוכן כי לא ממש הסתכלתי סתם ראיתי שיש אחד כזה אז תודה

jimorrison

New member
מה? על איזה להקה את מדברת?

סתם..איזה מצחיק אני קיצר כן זה אחלה דיוידי..בטח עכשו תומר יתן פירוט עלו

jimorrison

New member
../images/Emo45.gif

איך ידעתי? חח אני מכיר אותך דיי טוב נראה לי אה וסליחה..לא יודע למה חשבתי שאתה בת

AeroTom

New member
שלום לך

קודם כל ברוך הבא. וה-DVD הכפול מ-2003 לא רק שווה קניה, אלא מחייב קניה לכל מי שאוהב את הלהקה הזאת. בעיקרון החלקים ברובו הם לא מעט שירים מ-3 הופעות של הלהקה: Royal Albert Hall מ-1970 Earl's Court מ-1975 ו-Knebworth מ-1979 השירים ב-DVD שלקוחים מההופעות הללו פשוט אדירים וזה תענוג לראות אותם. במיוחד למי שאף פעם לא צפה בהופעות של הלהקה. כמו כן יש עוד לא מעט תוספות נהדרות ושוות ב-DVD הזה. כמו 4 שירים גם מ-Madison Square Garden ב-1973, הופעות קצרות של הלהקה בתוכניות טלויזיה ממש בתחילת הדרך ב-1969. נהדר לראות בקטעים האלה והביצועים שם את הלהקה הצעירה בתחילת דרכה. כמו כן יש עוד פרומואים וראיונות של הלהקה (משהו מאוד מיוחד כי הלהקה ממש לא עשתה הרבה כאלה בקריירה שלה). בקיצור אם אתה אוהב את זפלין ה-DVD הזה הוא חובה. יש לך פה מסמך היסטורי על גבי 2 דיסקים עם ביצועים אדירים וקטעים נדירים ונהדרים. אפשר לבלות עם ה-DVD הזה שעות על גבי שעות של הנאה צרופה. לא תתחרט. באותה הזדמנות אני אמליץ גם בחום על אלבום הלייב-How The West Was Won שיצא באותו הזמן עם ה-DVD הזה (מאי, 2003) וזה אלבום הלייב האמיתי היחיד של הלהקה שיצא רשמית והוא כולל בתוכו 17 שירים מתוך 2 הופעות בלוס אנג'לס ב-1972. אלבום לייב פשוט מדהים שתופס את הלהקה בשיאה במה שידעה הכי טוב לעשות. רק חבל שהוא קצת יקר בחנויות בארץ. מקווה שתהנה ואתה מוזמן להישאר פה כמובן. אם יהיו לך עוד שאלות או כל דבר שקשור בלהקה-נשמח לעזור

«Jimmy Page»

New member
How the West was Won

בהחלט ביצועים מעולים לכמה מהשירים היותר טובים שלהם. אין את ההופעה הזאת בDVD, נכון? :(

AeroTom

New member
לא, אין

אבל ניתן להשיג את האלבום ב-DVD לשמיעה בלבד. זה כמו הרגיל רק יש שם אופציית אודיו אחרת לשמיעה ברמקולים דרך ה-DVD.

למעלה