שלום לכולם

נועית7

New member
שלום לכולם

היי רציתי להודיע על הצטרפותי הרשמית. אני נועית בת 23 ויש לי צליאק בערך 3 שבועות... עוד לא עיכלתי את זה תרתי משמע, ואשמח לקבוצת תמיכה

פומיקיז

New member
../images/Emo6.gifקבלי תמיכה

שלום נועית אני אב לילדה בת שלוש .לפני שבוע גילו לה את הצליאקת בהתחלת זה נראה סוף העולם אבל שבוע אחרי דברים ניראים טוב יותר אבל טעימים.

פומיקיז הבן שלי בן שנתיים וחצי

איבחנו לו את הצליאק לפני חצי שנה ואני לא מוצאת בשבילו כל כך דברים טעימים.ילד בן שלוש זה לא מבוגר והוא יותר מפונק קצת. אם תוכל להמליץ לי על כל דבר שלא יהיה אני אודה לך מאוד!!!

נ ע ל מ ת

New member
המלצות...

יש חטיף טעים שנקרא צו'פלה, מצאתי אותו בחנות בגן שמואל בחבילות קטנות.מצאתי אותו גם ברובע היהודי בירושלים במקרה - בחבילות גדולות . זה בהחלט חטיף שמתאים לגיל הזה, דומה לכייפלי שאסור להם. דרך אגב - גם צ'יטוס גבינה מותר להם.יש גם גליליות וופלים מתאימים שמצאתי בגן שמואל.

אמאדנה

New member
המלצות נוספות

גם לי ילד בן שנתיים וקצת עם צליאק והוא מאוד אוהבף כמובן במבה... וגם יש פריכיות אורז. הוא אוהב בינתיים את הפשוטות אבל ראיתי שיש גם כאלו עם שוקולד או דבש... אפשר לנסות. בגן שמואל ישנן כל מיני עוגיות שאצלנו לא נחלו הצלחה גדולה אבל אולי הצליאקי שלך יאהב אותן. כמובן שוקולד... מטבעות שוקולד או מקופלת וכל מיני חטיפים של עלית טעימים ומותרים... הצליאקי שלי אוהב גם את הלחמיות נטולות הגלוטן של אוסם. גם אפרופו זה טוב תפוצ'יפס.... מה שהוא הכי אהב וכרגע לא נוכל להשיג את זה עד פסח זה וופלים הכשרים לפסח והנ"ג שקנינו בגן שמואל וגם מצאנו אותם בסופר בנווה שאנן בחיפה.... נאלץ בינתיים לחכות לפסח כי המלאי אזל... בהצלחה

moria007

New member
בקשר לוופלים, לא חייבים לחכות לפסח!

אני קונה וופלים של חברה מחו"ל והם זמינים לאורך כל השנה. הם בטח יותר יקרים, אבל הם מאוד טעימים וזה מה שחשוב... מדובר בוופלים של חברת D.Schaer מאיטליה, הם באריזה מלבנית מאורכת בצבע צהבהב ויש אותם בטעמי שוקולד, ווניל ואגוזים. תמיד קניתי אותם בגן שמואל ועם המעבר לת"א אז מצאתי גם בניצת הדובדבן. עוד כתוב על האריזה: יבואן: טעם טבע אלטמן שותפות כלכלית רח' העמל 2 אור יהודה, טל. 035384555 זה למקרה שמישהו ירצה ליצור קשר ישר עם היבואן ולקנות הרבה. אני לא אוכלת כל כך הרבה אז לא ניסיתי את זה אבל אולי מי שיש לו ילדים צליאקיסטים זקוק להרבה וופלים........ בתאבון!!!!!!!

המוצרים של שאר תמיד יקרים להחריד...

נראים טעימים, אבל אני תמיד מוותרת בגלל המחיר המופקע.

בנוגע להמלצות

את הציפלה אנחנו מכירים ואוהבים, אך לגביי שאר בדברים שציינתם רובם חלביים והקטנציק שלי רגיש גם לחלב. תודה בכל אופן!!!

shavririt

New member
מצאתי כבר מזמן מין במבה מתוקה

מסומנת כנטולת גלוטן. בשקיות גדולות.. טעימה מאד. שכחתי את שמה, אבדוק בימים הקרובים. ראיתי אותה בכל מיני חנויות של מאכלים רגילים. מחירה זול מאד. המתיקות שלה מאד מעודנת, לא חזקה. לדעתי מצויינת לילדים. לצערי הצליאקית שלי מעדיפה את הבמבה המקורית המלוחה וגם האדומה המתוקה.

meitush123

New member
דוקא הפוך

ילד בן שלוש יכול להתרגל להכל. בסך הכל זה לא כזה מסובך. עובדה שאני מסתדרת עם ארוחות בחד"א של קיבוץ (זה לא היה קורה בלי תמיכה של הצוות שם, אבל בכל זאת)

לנו יש ילד בן שנתיים וחצי עם צליאק

אנחנו בני 30 והבחנתי שיש הרבה הורים לילדים קטנים עם צליאק כאן בפורום. אני רוצה ליזום מפגש אצלי בבית אני גרה בירושלים, של ההורים עם הילדים או בלי. להפגש ולשוחח ככה על כל הדברים המשותפים. כי אני באמת מרגישה שאני זקוקה לעידוד. ואפילו ליצור מעיין קבוצה, ואפשר להיפגש להפגיש בין הילדים, מה דעתכם? אשמח לערוך מפגש כזה אצלי ועם עוד אנשים מעונינים תעדכנו.

פומיקיז

New member
היי, אמא של אמירוש. גם אנחנו תואמים

תאור שנתת בראשית ה-30 עם ילדה שימלאו לה 3 במרץ. אנחנו ממש ממש חדשים בזה ואין לי משהו חדש להוסיף, להיפך: אתם חידשתם לי. כרגע הממתקים שהיא אוכלת הם בעיקר: אפרופו (שרק עכשיו היא גילתה את זה), תפוצ'יפס, הלחמית של אוסם, במבה, לצערי כרגע הבייגלה של אסם לא נוחל אצלינו הצלחה גדולה, ג'לים למינהם (שאנחנו מרשים לה - כדי לפצות מעט, ונראה שבעיקר בשל הרגשות שלנו) מרשמלו, פופקורן מלוח / מתוק וזהו כרגע וזה די מכובד, נראה לי.. ובנוגע למפגש, נשמח מאוד למרות שאנחנו מראשל"צ, זה סתם יכול להוות קבוצת תמיכה נעימה ומתאימה..
שירי וערן.

meitush123

New member
לא חייבים לפצות

הפיצוי מפצה בעיקר את ההורים, הילדים לא באמת זקוקים לזה. לא הייתי הולכת על זה באופן קיצוני, אבל בכלליות.

בישולה1

New member
לי יש ילדה בת שנתיים וחצי

ומאובחנת מאז חודש ספטמבר אני בעלת מסעדה וקיטרינג וגרה ברמת גן בת 40 ובשמחה אצטרף למפגשים נחמד אם הם יעשו בשבת כך גם הילדים יוכלו להשתתף.אולי להיפגש באיזה פארק יפה? ואני רוצה להוסיף בעניין ההצטיידות לפני שיוצאים מהבית אז אצלי באוטו יש תיק קבוע של צופרים(חטיפים ממתקים וכו)וחוץ מזה תמיד מנת אוכל על כל צרה שלא תבוא.למסעדות אני תמיד מביאה לחמניה,למסעדת שיפודים אני מביאה פיתה,

יש לנו ילדה בת 4 עם צליאק

אנחנו גם בני 30, הורים לילדה שאובחנה לפני חצי שנה כצליאקית, אבל זה עבר די בקלות כי בעלי גם חולה צליאק - גילו לו גם בגיל 3. מאז שגילינו לבת, אין ספק שאנחנו משתפרים באוכל נ"ג שאנחנו מכינים, וגם מקפידים יותר. נשמח לשמוע על פגישה, אם תהיה, אנחנו דרומיים - ממיתר. הכי היה לנו קשה בהתחלה להרגיל אותה בגן לאוכל השונה, ואיך ל"חנך" את הגננות לשמור על הדיאטה. אבל לפני כמה ימים היא אמרה דבר מקסים " תגידי לברוך(רופא הגסטרו) שכיף שיש לי צליאק" זאת בעקבות אוכל טעים שאכלה...

נצר1

New member
שלום נועית ../images/Emo140.gif

עד עכשיו ענו לך רק הורים ל..... אז לא לכולנו גילו את הצליאק כשהיינו בני שנתיים, וגם אני הייתי צריכה ללמוד פתאום בגיל 20 איך לאכול מחדש. היום, 6 שנים אחרי, אני מבטיחה לך שזה ממש לא נורא ואפילו נהדר כי מרגישים הרבה יותר טוב. והטיפ שלי עבורך בתחילת דרכך הוא: תספרי לכולם!!! לא להסתיר, ולא להרגיש לא נעים. ככל שיותר משפחה וחברים ידעו, כך הם יוכלו להתחשב בך יותר ולהקל על חייך. וכמובן - בהצלחה ואנחנו תמיד כאן כדי להתלונן, לשמוח וכו' (ועכשיו לכי לבורגר ראנץ' ותתפנקי בהמבורגר נטול גלוטן
)

למעלה