שלום לכולם!!!!

mayane1

New member
שלום לכולם!!!!

מחר יש לי טסט ולא סיפרתי לאף אחד גם לא להורים שלי... אני קצת לחוצה יש לכם עצות בשבילי.... תודה רבה לכולם!!!

lilach16

New member
אני עשיתי בדיוק ככה :)

טוב לא בדיוק.. לא כתבתי פה אפילו.. זה היה בטסט השני שלי (והאחרון :)) ממש אף אחד לא ידע חוץ מהמורה שלי וממי שניגש איתי.. זה היה מוקדם בבוקר ולא רציתי להגיד לאמא שלי שאני מתחילה ללמוד ב9 כי זה יהיה חשוד מדי, כי ככה עשיתי בטסט הראשון.. אז פשוט נסעתי איתה לבצפר וגם אחותי הייתה איתי ואיכשהו ברחתי מאחוריה והיא לא שמה לב, לקחתי מאמא שלי בבוקר את המפתח לבית של סבא שלי וחיכיתי שם עד שהמורה שלי בא.. זה קצת מלחיץ לפני ואין עם מי לדבר על זה כי את לא רוצה שידעו אבל מצד שני זאת ההרגשה הכי כיפית שיש!! אחרי הטסט התקשרתי לאמא שלי וזה היה ככה: אמא "הלו" אני "מה הלו? לא שואלים איך היה??" אמא "ידעתי שזה היום!!" ואז סיפרתי לה איך זה שלא הייתי בבצפר כמו שהיא חשבה :) היה ממש כיף ובסוף עברתי את הטסט הזה!! המורה הודיע לי בבוקר שעברתי והייתי בבצפר באותו זמן, באמצע שיעור אז יצאתי מהכיתה כדי לענות לו וכשהוא אמר שעברתי דפקתי את הצרחה של החיים שלי :) אחר כולם אמרו לי מזל טוב כי הם הבינו לפי הצעקה :) ואז התקשרתי לאמא שלי אמא"הלו" אני "אהה מה את עושה עכשיו?" אמא "שום דבר מיוחד" אני "יופי, רדי תקני למישל (המורה שלי) מתנה" אמא"באמת? יאללה מברוק!" אני סתם אוהבת לשתף בהרגשה כי זה גם מוסיף חשק לעבור:) אז אני מאחלת לך שתעברי מחר ותזכי לחוות את ההרגשה המדהימה הזאת :) יאללה בהצלחה!!!

100vardit

New member
גם לי יש טסט-עוד יומיים..

וגם אני לא מספרת-(ואמא שלי כל הזמן שואלת-מתי יש לי) אני בעצמי אשמח לשמוע כאן עצות-חוצ מלהיות רגועה:).... הרבה הרבה בהצלחה!!!!!

100vardit

New member
יש פתגם שאומר:

שהברכה שרויה בסמוי מן העין. וחוצ מזה אם נכשלים-זה קצת מבאס(מניסיון)שכולם מתקשרים ושואלים אם עברת!

100vardit

New member
נכון שאני צודקת??

בטח עכשיו כל מי "שהחזיק לך אצבעות/התפלל שתצליחי" מתקשר לשאול אם עברת?? אבל- אל תתבאסי יותר מדי...יהיה טוב!!!!

8-AN

New member
הפוך

אם היא תספר להמון והמון כמו שאמרת יתפלל שהיא תצליח יש סיכוי יותר גדול שהיא תצליח
תשאלי כל אחד עם כיפה על הראש

adidas88

New member
וגם

זה ממש ממש מוריד מהלחץ. ותחשבי שככל שאת מספרת ליותר אנשים כשתעברי יותר אנשים ישמחו בשבילך...יותר אנשים יהיו במתח איתך...זה כיף
מניסיון: טסט ראשון ושני לא סיפרתי לאף אחד, אולי ל5 אנשים... טסט שלישי-כל מי ששאל אותי (גם אם זה היה סתם כדי לעצבן) "נו? מתי טסט?" אז אמרתי לו וכבר לא היה אכפת לי-ובסוף לא החזיור לי תשובה כל הסופ"ש וזה היה כיף שהיה לי את מי לשתף ועם מי להיות במתח
ובסוף כשאמרו לי שעברתי הייתי כ"כ מאושרת וכוווווווווולם ידעו על זה
לדעתי-ספרי,שתפי, זה כיף!

100vardit

New member
אוליאת צודקת...

אבל-כבר לא יצא לי לספר ולשתף-אני קבורה עכשיו במכללה עד הערב...ומחר בבוקר -טסט. מקסימום פעם הבאה...

100vardit

New member
ואני בחורה עם חצאית על המתניים..

ואני כבר לא יודעת , בטסט הקודם אמרתי את התפילה שאומרים לפני הטסט ולא הלך... גם בפעם הבאה אני אומר אותה...ועדיין אני אקווה לטוב...

8-AN

New member
../images/Emo140.gif

העלית לי חיוך
שמעי תכלס..אני לא יתחיל להיכנס לענייני דת והכל כן..אבל אם זה מה שאת מאמינה שיעזור לך-תעשי את זה כי לא משנה אם זה באמת עוזר או לא זה ייתן לך ביטחון כלשהו והביטחון הזה יכול להשתקף בטסט. שיהיה בהצלחה בכולופן !!

נכון מאוד ../images/Emo13.gif

חוץ מזה במקס' אם אתה מקבל תשובה שלילית לתפילה אז היא תעזור לדברים אחרים

gold ayelet

New member
נכון! חוץ מזה שלפעמים ההורים מלחיצי

ם... אז עדיף פשוט שאף אחד לא יידע..

costaet

New member
מעניין

אבל יש טריקים יותר מגניבים בשביל לא להתבאס אחרי טסט...

למעלה