שלום לכולם!!

SC

New member
את צודקת

אני חלילה לא פסלתי את התרגיל שלך, להפך כל תרגיל הוא טוב וכל רעיון הוא כשר. איך נולדו כל מיני זרמים באומנות, ע"י ניסויים ורעיונות חדשים שצצו לאנשים. היות ואני יודע מה כן יוביל לתוצאה טובה אמרתי שהתרגיל לא כ"כ אפקטיבי, אבל שווה בהחלט לנסות. התלת מימד הוא נושא מאוד קשה בהתחלה ורוב השגיאות של הציירים הן דווקא בנושא הזה. שבוע שעבר ציירתי איזושהיא תמונה וגיליתי אחרי מספר שכבות דלילות של צבע על הבד כי ברישום טעיתי וציירתי את כף הרגל הפוכה. קורה, אין מה לעשות. הפורטרט שלך יפה מאוד, הכישרון שלך ניכר בו, יש מה לתקן, זה נכון, אבל יש שם מיקום נכון של האור והצל ! יפה מאוד

SC

New member
אפרתוש !!

אני עובד על המאמר, אל תדאגי. יהיה בקרוב מאוד. ואת לא מנגסת.

SC

New member
אפרתוש !!!

המאמר כמעט מוכן אני רוצה להראותו ראשית לאישה אהובה עליי מאוד, ציירת מעולה, חברה אמיתית לעבודותיי ותומכת נפלאה לכל אורך הדרך, הלא היא אמא שלי. רק כאשר המאסטרו תאשר את המאמר ותחווה דעתה תקבלי אותו את !

הא הא!! כל הכבוד! וד"ש למאסטרו!

אני מחכה בקוצר רוח ותגיד לה שגם היא מוזמנת אלינו לפורום לפעמים (תדריך אותה איך!!) ויופי לי שאתם פה!!
אפרת

SC

New member
אפרת

אז ככה, הזמנתי בזה הרגע את המאסטרו להשתתף בפורום אומנות, באמצעות MSN אני מקווה שאף היא תוסיף לתרום לנו מכשרונה העצום. המאמר מוכן כקובץ WORD. האם בפורמט DOC רצוי שאצרף אותו להודעות או כהודעה ממש ? האם לפרסם את שמי האמיתי, האם להבהיר דברים מסויימים מראש. מה את אומרת ? מי מנג´ס למי, את לי או אני לך, חה חה חה בצחוק.

SC

New member
אפרת, איזה יופי החברה מגיבים לשבוע

דאלי !!!

כי הפורום שלנו הוא נהדר!!

אז כולם משתתפים וכיף לנו!! בקשר למאמר, אתה יכול לשלוח אותו באי מייל בפורמט וורד או להעלות אותו קודם כהודעה - איך שבא לך. לגבי חתימה בשמך האמיתי - זה תלוי רק בך, אם אתה מעוניין - אז בבקשה. אני שמחה שהזמנת את המאסטרו...מחכה לה...

למעלה