שלום לכולם !

אלון ב

New member
שלום לכולם !

שלום לכולם
הייתי קצת דיי עסוק במשך מספר ימים ולכן לא יצא לי כל כך להיכנס לפורום, כנראה שגם אהיה קצת עסוק בתחילת השבוע הזה עד ימים שלישי או רביעי, ואז אחזור שוב לפורום. בעיקרון אני עומד להוסיף בקרוב תקציר לאתר החלומות הצלולים שיהיה במתכונת של "שאלות נפוצות בנושא חלומות צלולים" - FAQ, והתשובות אליהן, התקציר אמור להקל על מי שמסתבך עם כמות החומר הגדולה באתר והוא יכלול את כל החומר שנמצא באתר אבל בצורה מאד קצרה ונוחה להבנה. כמו כן הוא יכלול את כל התשובות לשאלות רבות אשר נשאלות כאן שוב ושוב, בעיקר ע"י אנשים חדשים. עוד משהו אחד, הילו גלזר ( כתב במעריב לנוער ) הודיע לי כי השבוע התפרסמה במעריב לנוער כתבה שהוא הכין על חלומות צלולים, אם בא לכם לקרוא. זהו תודה לכל המתעניינים בי, ותודה לנועה חמודה ! ביי ביי אלון

deep ocean

New member
הי אלון :)

היום נפגשתי עם חברה טוב שלי סיפרתי לה על החלומות הצלולים היא מאד התלהבה מהכל הפניתי אותה לאתר שלה ולדעתי כבר היום היא תכנס לשם ותקרא את הכל אז תודה על האתר שיש לך אתה עושה עבודה טובה! והמשך יום נהדר מיכל

אלון ב

New member
מיכל בואי אני אסביר לך מה הבעיה

היי מיכל, הבעיה היא שאת לא שמה אף לפרצופים שלך ולכן הם יוצאים ככה :) ולא הופכים לפרצופים עגולים מחייכים, ככה -
מיכל הכל מתחיל בזה שאת חותכת לפרצופים שלך את האף. תפסיקי עם זה ! הנה ככה -
ביי ביי וד"ש לחברה שלך אלון

deep ocean

New member
אההההה אבל זה מכוון :)))

אני יודעת לעשות סמיילי אבל אני אוהבת לעשות :) בלי שיהיה סימן של סמיילי כל הזמן גם בתוך הודעות שלי אני עושה מלא :)))) ואני לא רוצה שיהיה פרצוף כל שנייה אבל לפעמים אני גם משתמשת ספציפית בסמיילי הנה למשל עכשיו
המממממממממ איזה חמוד אתה אני בהחלט אמסור לה ד"ש ואני לא אתפלא אם נראה אותה בפורום בקרוב :)

חלמן

New member
ברמן- התגעגתי..... קרא!

ברמן מה המצב??? אני חייב להתוודות... התגעגתי אליך..... ועוד משהו.. אם תוכל בבקשה לסרוק את עמוד במעריב של החלומות צלולים אני ישמח.... חבל על 20 שקל ככה.. והעיתון של השבוע הזה? שבוע הבא? תנו קצת פרטים שנידע לקנות.... תודה..

למעלה