שלום לכולם!

הדסה 99

New member
שלום לכולם!

יש לי שאלה, ואני מקווה שהגעתי לפורום הנכון... האם מישהו שמע על מכשיר ה"מאסטר מיינד" או "מינד ספא" בשמו האחר? זה מכשיר עם משקפיים ואוזניות ששימוש קבוע בו מבטיח שיפור באיכויות אישיות כמו ריכוז, זיכרון, עליה בביטחון עצמי, יצירתיות וכו'. חברתי רכשה כזה לא מזמן ואני שוקלת גם. חוץ מזה שהמכשיר מאוד מאוד יקר (בסביבות ה 3000 , כן 3 אלף!) רציתי לשמוע דעות של אנשים אחרים. תודה.

זה בדיוק הפוך ../images/Emo4.gif

ממודעות פנימית אבל מכיוון שאת רוצה את המכשיר, שווה לשאול- האם יש ביטחון שההשקעה אכן תשתלם? יש איזה מחקר בדוק שמוכיח יעילות? או החזר כספי אם את לא מרוצה? או תוך כמה זמן צריך להיות שיפור נראה לעין? אגב, מה זה ה-וכו' במקרה הזה? מה עוד המכשיר מבטיח? כל דבר שכל בן אדם רוצה בחייו? אישית, כשמבטיחים לי שכל דבר בחיי יסתדר בוודאות אם רק אעשה כך וכך, אני מותיר מקום לספק. יש גם העניין של מה שנקרא "גלולת פלסיבו" בניסויים - אומרים לבן אדם - קח את התרופה הזאת (בעצם אין זו תרופה כלל) ובזכות האמונה שלו, מצבו אכן משתפר. בעניינים כמו ריכוז, ביטחון עצמי, יצירתיות, ועוד כאלה שבעצם חסומים על-ידינו בפנים מסיבה כזו או אחרת, אמונה פנימית אכן תשפר אותם. את התשובות אולי תקבלי מחברתך תוך שבועיים-שלושה, אם לא בוער לך... 3 אלף לא הולך ברגל... גם לא נוסע באופניים

הדסה 99

New member
תשובות

אז זהו. שאני לא יודעת אם ההשקעה תשתלם או לא. למכשיר הזה יש הוכחות אמפיריות. הוא פותח בארה"ב, ולפי מה ששמעתי הפך ללהיט. הוא פיתוח של איזה פסיכולוגית אחת. אפשר למצוא עליו חומר באינטרנט. בחצי שנה האחרונה הוא יובא לישראל. השיפור מובטח לאחר שימוש קבוע תוך חודש וחצי . העיקרון מבוסס על גלי אלפא וביתא וכל מיני קרניים שמועברות למוח. בקשר לוכו'... - יצירתיות, ריכוז, עליה בביטחון העצמי, רגיעה נפשית, הפחתת לחצים וחרדות, עליה בתפקוד ראציונלי, שיפור הזיכרון. בקשר לפלצבו- זה בדיוק מה שאני חוששת. שאולי על זה זה מבוסס. לכאורה זה נראה כמו המכשיר המושלם שיפתור את כל בעיותיך, אבל זה נראה לי פשוט לא הגיוני. חברה שלי רק רכשה את המכשיר, לכן כנראה שאצטרך לחכות. והמחיר 2000. לא 3000.

א ש לי

New member
אני דווקא מאמינה בך.../images/Emo13.gif

חושבת שאם תחליטי אבל באמת תחליטי להשקיע בעצמך "לעבוד על עצמך" על רגיעה נפשית,תרוויחי עם הזמן את כל שאר הדברים שמנית כתופעת לוואי שתצמח מעבודה עצמית על ה"אני" שלך. תחסכי את ה3000 אלפים שקלים ותרוויחי הרבה יותר יקח לך הרבה יותר זמן מחודש וחצי:) אבל לימדי להינות לא רק מהמטרה אלא מהעשייה המאתגרת. בהצלחה.

הדסה 99

New member
תודה ../images/Emo9.gif איזו חמודה את!

אני משתדלת לעשות גם את זה... מדיטציות, חשיבה חיובית, אמון בעצמי... אבל זה לא קל :-\ אבל בכל זאת, יש שיפור מסויים

א ש לי

New member
אין לי מושג במדיטציות ../images/Emo163.gif

אבל בהחלט הכול מתחיל בחשיבה חיובית. את יודעת...מחשבות כמו טיפות מים נאספת לשלולית, לאגם ולבסוף לאוקיינוס את יכולה לטבוע בו או לצוף עליו הבחירה היא שלך, אז אל תוותרי לעצמך גם ברגעים קשים להאמין ולחשוב חיובי, מבטיחה לך שאת תנצחי

שובטמה

New member
תגובה לשלום לכולם......

מהניסיון שלי בחיים.... כל מה שאת יכולה למצוא הוא נמצא בך... ולא בעזרת אלמנט חיצוני... הכל נמצא בנו ורק אנחנו יכולים למצוא את זה בלי אביזרים חיצוניים.

למעלה