שלום לכולם...

iris and ben

New member
שלום לכולם...

אני מחפשת בנרות מתכון ללחמזיקס...חמתי ז"ל נהגה לעשות את זה בשבועות ומאז שנפטרה אין מי שיעשה את זה. בעלי מאוד מתגעגע למאכל הזה ולא מצאתי ברשת מתכון ללחמזיקס. בשיטוטיי ברשת הגעתי לפורום הזה, אני מקווה שפה אני אמצא תשובה

רותי ב.

New member
בדקת במאמרי

המתכונים?? מפעם לפעם נוספים עוד - בטוחה שאנשים בינתיים מנסים לאתר את המתכון שאת מחפשת , מקווה שיימצא. ברוך בואך

tsiporganeden

New member
רותי עד כמה שידוע לי אין את זה

במתכונים, האמת שאני לא ראיתי את אימי עושה לחמיזיקס, אבל אני חושבת שמדובר במתכון ששמים גבינות בתוך הבצק, ועושים עיגולים כמו קציצות ואופים, לזה את מתכוונת? אם כן הנה המתכון: 3/4 קילו קמח, חב' קוטג', 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת, 2 ביצים, חצי מרגרינה מומסת, ובסוף מעט מלח, אך קודם לטעום את הבצק אם חסר מלח כי הקשקבל מלוח מאוד, וכמובן 1 א. אפיה, מערבבים את כל החומרים, ומשאירים לנוח כחצי שעה. אחר כך טובלים את הידיים בקמח, הרבה קמח ועושים קציצות מהבצק, מניחים בתבנית שיש בה נייר אפיה משומן, זהירות המתכון עלול להדבק, לכן הרבה קמח, אחרי שסידרתם את הקציצות, לערבב ביצה במעט מים ולהבריש את הקציצות, לפזר סומסום ולאפות בחום בינוני כחצי שעה, או עד שמשחים, ונעשה צבע דבש. בתאבון.

iris and ben

New member
תודה רבה...אני אנסה את המתכון הזה..

אבל זה לא זה. הלחמזיקס זה בצק שמרים שממולא גבינת חמד ומטגנים את זה (זה באמת כמו קציצות). הרעיון דומה. תודה רבה רבה.

iris and ben

New member
אני חושבת שמצאתי משהו דומה../images/Emo41.gif

מהמאמרים...(חמתי ז"ל הירושלמית קראה לזה לחמזיקס...) סאלודוזאס 1/2 קילו דה ארינה (קמח) 25 גראמוס דה שמרין (שמרים) 1/4 מרגרינה. מלח 1 ו-1/2 כוס מים מטה לה ארינה אן אונה קלדרה (קערה) אן מדיו מטה לה שמרין, אי טודאס לאס קוזאס, אי מתה לה אן און לוגאר קיינטה קה סה אאופלה. תרגום: לשים את הקמח בקערה, לעשות גומה, לשים באמצע את השמרים המומסים, להוסיף את שאר החומרים ללוש ולהתפיח במקום חמים. למלית: בשבילך קפון מלית גבינה: 150 גרם גבינה צפתית קשה מרוסקת, 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל, ביצה אחת לערבב היטב. לקחת ביד חתיכת בצק בגודל כדור פינג פונג, לשטח, לשים באמצע כפית מהמלית, לסגור היטב מכל הצדדים בצורה כמו לבורקיטס, ולטגן בשמן עמוק וחם. (משהו...) המון המון תודה! חמתי לא השאירה מחברת מתכונים ברורה, ואני לאט לאט משחזרת את המתכונים שלה...

ש ח ר ש

New member
איריס יפה שאת משחזרת אם יש עוד

מתכונים שאת רוצה לשחזר תשאלי יתכן שמישהי מאיתנו תוכל לעזור קון גראנדה פלאזר שזה אומר בכיף

iris and ben

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה...

אני אשמח למתכון שנקרא טריגו? חיטה מבושלת בחלב? המון תודה, אני מאוד מעריכה את קבלת הפנים שלכם/ן.

למעלה