שלום לכולם:)

beauty tuti

New member
שלום לכולם:)

אהמ אני חדשה פה..
ויש לי שאלה חשובה מאווד.. קיבלתי זימונים למיונים לאשכול שנמצא במקום ה4 במנילה שלי והוא הדרכה מקצועית..אני לא ממש מתלהבת מתפקידי הדרכה ואני חושבת לא ללכת למיונים ולחכות לזימונים אחרים שבתקווה שיהיו במקומות ה1-3 ששם חברתי חיילת מוסד ומשרד הביטחון,רכזת מתגייסים ,תפקידי מודיעין. לפי מה שאמרו לי 92% שמקבלים מהמקומות ה1-3 אז כנראה שנדפקתי=/ בקיצור השאלה שלי מה כדאי לעשות? ללכת או לוותר ולחכות למיונים אחרים ומה הסיכויים שהם בכלל יגיעו? תודה מראש מיטל

SuGaRBabe1

New member
חחחחחח 92%?!

מי אמר לך ת'שטויות האלה...?! חחחחח... סורי זה ממש משעשע אותי
כמה עדיפויות היית צריכה לדרג במנילה? יש לך אפשרות חמישית ושישית או אפילו שביעית..? [אצלי נגיד היו 6 דירוגים כולל התנדבותיים, שלא דירגתי, אז סה"כ דירגתי חמישה] בכל מקרה נראה לי שאם יש לך נגיד חמש עדיפויות, ולא תלכי לזימון שקיבלת עכשיו, יש סיכוי די טוב שתקבלי זימון לאחת משלושת העדיפויות הראשונות... לחברה שלי גם קרה משהו דומה, היא קיבלה זימון לעדיפות הרביעית ולא הלכה אליו, ובסבב שאחריו היא קיבלה זימון לעדיפות שניה. אבל בצבא כמו בצבא... אי אפשר להיות בטוחים בכלום...

beauty tuti

New member
מהה עבדו עליי חחח

מדנ"ית שבאה לביצפר שלי היא אמרה ש92% מקבלים מ1-3 ואלה שלא מקבלים זה בד"כ כאלה שלא מילאו בצורה נכונה את המנילה וכאלה.... אהממ ויש לי 8 דירוגים!!! ואני פוחדת לקחת את הסיכון ולא ללכת שלא יביאו לי משהו יותר גרוע כי אז בכלל אני ימות או שלא ישלחו מיונים נוספים ואז אני יצטרך ללכת לאלה בלי מיונים שזה בכלל מבאס אותי מה הסיכויים שישלחו לי משהו בעדיפות יותר גבוהה מ4 אם יש לי 8 דירוגים?!

beauty tuti

New member
סליחה טעות**

יש לי 6 דירוגים! התבלבלתי עם התפקידים שלא דורשים מיונים ושם יש לי 8

../images/Emo6.gif

אל לא תלכי לאלה בלי מיונים, כי לאלה בלי מיונים, אין מיונים
תלכי שם, תראי במה מדובר, יסבירו על תפקידים - לא ימצא חן בעיניך? תחתמי על ויתור.. חבל לשלול על ההתחלה משהו שאת לא יודעת איך הוא..

לחכות למה../images/Emo35.gif

תלכי וזהו. אף אחד לא מבטיח לך זימונים נוספים. לא תמיד מקבלים מה שרוצים.

omer87

New member
אין כזה דבר בטוח או קבוע

יש כל מיני נהלים ומצבים!!! יכול להיות רצונו הטוב של קצין המיון בנוסף לכישורייך ויתכן מצב שהתפקיד יקבע לך עוד לפני הגיוס ותדעי עליו ביום הגיוס בבקום ומשם ישלחו אותך להכשרה כזאת או אחרת הכל דינמי!!!

beauty tuti

New member
כן צודקים=/

טוב אני יילך מקווה שהתפקיד ימצא חן בעיניי פחות או יותר לא בא להיות בתפקיד מבאס... תודה לכולם!

omer87

New member
תראי

יש הרבה תפקידים בצבא ואין דרך מקובלת להגיע לכל אחד מהם כי פשוט מגיעים איכשהו!!!! אם הנושא מוצא חן בענייך תלכי למיונים אם לא אז תשקלי את זה שוב!!! נכון שאם תקבלי תפקיד יותר גרוע בבקום תצטערי שלא הלכת אבל זה מה יש!! ועזבי,,, כולה צבא.... אם יש לך נתונים ויכולות את תמצאי את מקומך הראוי(באופן מינימלי ויחסי חח)

beauty tuti

New member
חחח כן נכון...אבל

יש לך מושג מה זה הדרכה מקצועית כאילו מה התפקידים בעצם באשכול הזה?!

למעלה