שלום לכולם

salingre

New member
שלום לכולם

אני חדש פה :) רציתי לשאול אתכם אם בטוב לבכם תוכלו לתת לי תמונות לרונים הבאים : רוח, אוויר,מים,אש,אדמה,יסודות ותוכלו בבקשה לשלוח לי מידע על כל רון מהרשימה שנתתי? בברכה ותודה מראש אורי

skooby

New member
מההיכורתתי הקצרה עם הפורום הזה

אני יכולה להגיד לך שהסבלנות משתלמת. לעומר לפעמים לוקח קצת זמן לענות להודעות, אבל ששהיא עונה, היא עונה במסירות ועם כל הלב.

לא הבנתי אילו רונים אתה מחפש.

תוכל להרחיב? אתה מבקש שאחלק את הרונים לפי היסודות?

salingre

New member
כן תודה

אני רוצה לחרוט אותם על הכלים הטקסיים שלי בברכה ותודה אורי

שלום, זה סלינגרה במשתמש של אחותי

שכחתי להרחיב
אני צריך רונים ליסודות בשביל שהכלים בטקסיים שלי יותר יתקשרו לי עם מאגיה ,משומה עברית ממש לא מתקשרת לי עם מאגיה. אז אני צריך רונים שמוסיפים כוח אנרגטי ורונים ליסודות (אש,מים,אדמה,אוויר ורוח) ולכל כלי אני אחרוט עליו את האלמנטים שהוא מיצג. בברכה וערב טוב אורי

אוקיי...

קודם כל, תודה על השאלה, זה גורם לי ללמוד עוד משהו על הרונים ולהביט עליהם בנקודת מבט חדשה... אז ביקשת רונים שמתאימים ליסודות האלה: רוח אוויר מים אש אדמה אוקיי, נתחיל: קודם כל, כדאי שתדע, שמבחינה מאגית, לרונים מתאים להיות על חומר אורגני ומרוחים בחומר אדום. במקור זה היה דם, אני את שלי צובעת בצבע אדום. אני לא מצרפת לך תמונות, תיכנס לאתר הרונים ושם תוכל למצוא את הצורה של כל רון. רוח: וונג'ו, פרת'רו, ברקאנה, דאגאז אוויר: אנסוז, אייהוואז, אות'לה מים: גבו, האגאלאז, איסה, מאנאז, לאגוז אש: אורוז, קנאז, נאודיז', סווילו אדמה: פהו, ג'רה, ראיד'ו, תיוואז, אהוואז, אינגואז

salingre

New member
תודה רבה לך!

מודה לך מקרב
האם מתכת נחשבת לחומר אורגני? (מתכת היא חומר טבעי, האם זה אומר שהיא אורגנית? [מצטער אבל אינני מכיר את ההגדרה הנכונה ל"אורגני]) בברכה ושוב תודה אורי

לגבי מתכת...

אני חושבת שמתכת נחשבת בהחלט חומר אורגני. עם זאת, היא נחשבת ליסוד רק בחלק מהתורות ההוליסטיות. בהילינג, למשל, היסודות הם אדמה, אש, מים, אוויר. באיורוודה, היסודות אם אני לא טועה כוללים גם רוח. בפנג שוואי, מתכת נחשבת יסוד. מכיוון שאני באה מעולם ההילינג ולא מכירה את המאפיינים של מתכת כיסוד (אני יכולה רק לשער אותם), קשה לי לעשות את ההפרדה הזו. אבל, אם זה חשוב לך, אני מזמינה אותך לכתוב לי פה מה מסמלת מתכת בעיניך, אילו התנהגויות, וביחד נחפש איזה רון מתאים ליסוד הזה. טוב?

למעלה