לאאאאאאאאאאאאאא בורחת מהר לפני שמישהו מצליח להיכנס לי למזוודה!!!!
M MaYcHuK New member 15/12/05 #14 אני מבריחה לאי שלי רק סמים אלכוהול וגבר חטוב טוב נו 2 למקרה שאחד יתעייף
M MaYcHuK New member 15/12/05 #23 אממ.. תראה תשמע תבוא תביא הרבה כסף או לפחות כרטיס אשראי ודולרים!!!!! דרכון < למאיצו'ק אין צורך לראות תמונה יש לה מזימה >
אממ.. תראה תשמע תבוא תביא הרבה כסף או לפחות כרטיס אשראי ודולרים!!!!! דרכון < למאיצו'ק אין צורך לראות תמונה יש לה מזימה >
M MaYcHuK New member 15/12/05 #34 הוא מגיע לשדב תעופה נכון? אם הוא נראה לי סבבה לוקחת אותו איתי אם לא תופסת מישהו בשדה התעופה < שניים ליתר דיוק> לוקחת המזומנים לוקחת האשראי קונה איתם את כרטיסי הטיסה ונוסעת! מוח קרימינלי אני
הוא מגיע לשדב תעופה נכון? אם הוא נראה לי סבבה לוקחת אותו איתי אם לא תופסת מישהו בשדה התעופה < שניים ליתר דיוק> לוקחת המזומנים לוקחת האשראי קונה איתם את כרטיסי הטיסה ונוסעת! מוח קרימינלי אני
A a girl named tal New member 15/12/05 #35 חחחחחחחחחחחחחחחחח אה אז לא התכוונת לקנות אצלי את הכרטיס? שיט אני כבר בניתי על הבונוס
י יופי של שמנה New member 15/12/05 #20 שאני אבין.......................... את לא מוכנה לקחת אותי איתך?..... אז כדאי שתבדקי את המזוודה טוב טוב לפני שאת נוסעת (מי אמר שאין יתרונות לגמדים גמישים? )
שאני אבין.......................... את לא מוכנה לקחת אותי איתך?..... אז כדאי שתבדקי את המזוודה טוב טוב לפני שאת נוסעת (מי אמר שאין יתרונות לגמדים גמישים? )
S sigal38 New member 15/12/05 #21 ../images/Emo46.gifבנות זוזו כולן הצידה חזרתי............. קח אותי יובל!!!!!!!!!!!!!1
Y yuval charash New member 15/12/05 #27 לכל מקופ שתחפצי, יקירתי, אני מוכן לקחת אותך. עד קצה העולם ומעבר...