שלום לכולם ...

שלום לכולם ...

פעם ראשונה שאני כותב כאן . יש לי משהו שרציתי לכתוב , לקוות לשמוע גם אם יש לכם מה לומר לי . אולי זה לא לגמרי מתאים לפורום הזה , ואם זה כך , אני מיצטער . לא יודע גם איך אצליח לכתוב את מה שעל ליבי מבלי לכתוב הודעה בגודל תנ"ך מלא , אבל מקווה שייצא טוב .... אני בן 24 , מן הסתם זה יישמע לכם מוזר לחלוטין אבל מעולם לא קיימתי יחסי מין ועד לפני חצי שנה מעולם לא אוננתי . מאז שאני מצליח ממש לזכור את עצמי הרגשתי כמו צמח ( זאת אומרת אז לא הבנתי מה קורה לי , רק היום בדיעבד אני מבין יותר ) , לא יכולתי להרגיש כלום , אולי בגלל זה הייתי גם מגרד ופוצע את עצמי , כדי להרגיש משהו ... לכן גם לא היו לי דברים הורמונליים של כל אדם מיתבגר נורמלי , הייתי " ריק " לחלוטין וכל מה " שמילא " אותי היו מחשבות טורדניות מפחידות . אולי שמעתם על הפרעה שניקראת " הפרעה אובססיבית כפייתית " , שבה אדם יכול להיות מוטרד בצורה בלתי פוסקת שהוא אולי רוצה לעשות משהו רע , ולחשוה שהוא האדם הכי רע בעולם , ובעצם הסיבה שהוא מוטרד כל כך היא דווקא בגלל שהמצפון שלו כל כך רוצה להישאר נקי ולכן כל מחשבה שמיתעוררת אצלו הוא נותן לה יותר מידי חשיבות וזה מזין את המחשבה המפחידה הבאה ... לי היו מחשבות טורדניות מפחידות סביב נושאים שקשורים ליחסי מין . בגיל 20 וחצי המחשבה הזאת הפסיקה לגמרי אבל בכל זאת עדיין המצב היה רחוק מלהיות טוב . לפני שנה ומשהו היה לי אישפוז בבית חולים וכיום המצב שלי הישתפר , כמובן הכל באופן יחסי למה שהיה ... אני גם אמור לעבור לגור במרכז שיקום לאנשים עם בעיות נפשיות . בחצי השנה האחרונה שהתחלתי להרגיש רגשות ( כן , אני יודע שצירוף המילים הזה אולי נישמע לכם מוזר מאוד ... ) בצורה יותר נורמלית אז גם התחלתי לאונן . אני מרגיש שכל המחשבות האלה היצטברו בי ואולי בגלל שלא היתממשו הן צברו הרבה אנרגיה בתוכי ואני מרגיש מאוד לא טוב עם עצמי . מרגיש שאולי אני בן אדם רע , למרות שאנשים כל הזמן אומרים לי שאני אדם מאוד טוב , אני מפחד באמת פעם לקיים יחסי מין עם משהיא כי אני לא יודע איך בדיוק אתנהג , אולי ההיצטברות של המחשבות הללו יגרמו לי לא להיות עדין ורגיש בצורה נכונה . לא רוצה לפגוע באף אחת , ולמרות שאני מרגיש שאני נימצא במצב מאוד לא בריא עם כל היצטברות המחשבות והרצון לחוות קיום יחסי מין , אולי עדיף שלא אחווה את זה ... לא יודע , אולי פעם זה יהיה אחרת , אולי לא ... אני מיצטער , אני יודע שמאוד הארכתי , זה פעם ראשונה שאני מספר למישהו את הדברים הללו , אפילו באינטרנט , ופשוט כתבתי בלי לעצור . מקווה גם שאולי אקבל תגובה , ובכל מיקרה , למי שהגיע עד לפה , תודה רבה על הסבלנות . ביי .

חופ שיה

New member
שלום גם לך

מקווה שתמצא את דרך האושר ושהאנרגיות שלך יהיו תמיד חיוביות - הרוב תלוי בך. בהצלחה.

א פרח

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo24.gif

מקווה שתימצא את השלווה והאיזון. הבנת הבעיה, קבלתה והטיפול בה היא כבר חצי הדרך להבראה. אתה בכיוון ובדרך הנכונה אז תאמין בעצמך ובסוף יהיה טוב.

dawadi

New member
../images/Emo24.gifשמח לקרוא

שכן, מניסיוני (האישי), זה יעזור לך להשתחרר מהפחדים. לך על מה שאתה מרגיש, איך שאתה מרגיש את זה, בלי לחשוב אם אצל אחרים זה אחרת. ותן לאהבה, באמת אהבה, להיכנס לחייך. שתגיע למצב בו תצטרך להיות עדין, תדע להיות. המון הצלחה!

למעלה